
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
لیست غذاهای شمالی با دستور؛ طرز تهیه 15 غذای محلی گیلانی
پس از پخت عدس و سیب زمینی و جذب آب، مواد را از روی حرارت بردارید و در غذاساز بریزید تا به صورت پوره دربیایند. در ادامه سه عدد تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. در آخر در وسط تابه سبزیجات، یک جای گرد باز کنید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را در آن بشکنید و نیمرو کنید. شیرین تره را بابا ماهی شور، سیر و باقالای تازه سرو کنید. با طرز تهیه غذاهای محلی استان گیلان آشنا شوید و با طبخ آن ها در منزل، سفری به حال و هوای دوست داشتنی و زیبای استان گیلان برای خود ترتیب دهید.
یکی دیگر از غذاهای شمالی خوشمزه شوید قورمه است که مانند بیشتر غذاهای شمالی طعم ترش دارد. البته میزان ترشی آن را باتوجه به ذائقه های مختلف می توان کم یا زیاد کرد. خورش های شمالی را باید سرآمد بهترین طعم و مزه ها در جهان دانست. خلاقیت در غذاهای شمالی به گونه ای است که نمونه اش را در هیچ جای دنیا نخواهید یافت.
- کمی نمک و دو قاشق کره آب شده روی ماهی بریزید و آن را مزه دار کنید.
- تاس کباب، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر نقطه ای از کشورمان به یک شکل طبخ می شود.
- اگر علاقه مند به سفر هستید و بیش ترین مقاصدی که دوست دارید به آن سر بزنید، نواحی شمال ایران است، حتماً گذرتان به رستوران گیلکی آن مناطق افتاده است.
- سبزی، ماست و برنج مواد اولیه تهیه یک آش خوشمزه مازندرانی به نام بنه بزه آش هستند؛ یک وعده غذایی سبک که بسیار راحت آماده می شود.
روش پخت ساده ای هم دارد، سبب زمینی نگینی با کدوی حلقه شده در پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی ریز شده به آن اضافه می شود. یک غذای شمالی با رب انار بسیار خوشمزه که در مهمانی و مجالس درست میشه و خیلی طرفدار دارد. طعم فوق العاده ای دارد و بعد از اولین تجربه حتما دوباره درست خواهید کرد. کباب ترش شمالی یک غذای شمالی با گوشت گوسفندی بسیار عالی و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد با سبزی های معطر شمالی که طعم و عطر کباب را بینظیر می کند. غذای شمالی با ماهی، برای تهیه این غذای خوشمزه می توانید از ماهی آزاد یا ماهی سفید استفاده کنید. در برخی از طرز تهیه ها از سیر رنده شده، گلپر و آب انار نیز استفاده می شود.
از غذاهای شمالی کشور که از مواد خرد شده مانند گوشت چرخ کرده
پارکینگ اختصاصی از جمله ویژگی های مهم و کاربردی این رستوران بوده که عده زیادی برای میل کردن غذا به آن سر خواهند زد. این رستوران در بلوار امام، کنار هتل پردیس واقع شده است. اگر علاقه مند به سفر هستید و بیش ترین مقاصدی که دوست دارید به آن سر بزنید، نواحی شمال ایران است، حتماً گذرتان به رستوران گیلکی آن مناطق افتاده است.
روش پخت انواع غذاهای شمالی با مرغ
در تابه دوم ۲ عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید، تا کاملا طلایی رنگ شود. در ادامه با سایت آشپزی یامی شف با لیست ۸ غذای شمالی همراه باشید. چغندر را پس از پاک کردن و شستن، بخارپز کنید یا در فویل بپیچید و برای یک ساعت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. پس از سرد شدن، لبوها را رنده کنید و با سر رنده شده، ماست، نمک، فلفل و شکر مخلوط کنید. برخی افراد یک قاشق غذاخوری آرد تفت داده شده به خوراک لوبیا اضافه می کنند تا غلیظ تر شود. برای تهیه این خورش شمالی، نیازی به سرخ کردن ماهی نیست و به همین دلیل، قلیه ماهی غذایی بسیار مفید و مقوی است.
ترش تره
۱ پیمانه برنج نیم دانه را به روش سنتی با سنگ بکوبید تا کاملا له شود(میتوانید برنج را داخل میکسر آسیاب کنید و یا درغیر این صورت۳ قاشق آرد برنج اضافه نمایید). در تابه دوم روغن ریخته و ۱ بوته سیر چرخ شده افزوده و با زردچوبه تفت دهید. مرغ را با زردچوبه و نمک مزه دار کرده و در تابه سرخ کنید(هر دو طرف مرغ باید سرخ شود). در قابلمه را گذاشته و به مدت ۳ ساعت با حرارت خیلی کم بپزید؛ بعد از پخت، به آرامی ماهی را از قابلمه خارج کنید. ته قابلمه چند تکه چوب قرار داده، سپس ماهی شکم پر را به آرومی روی چوب قرار دهید.