دسته‌ها
اخبار

لیست طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و بین المللی ایران کوک

ماسالا دوسا یکی از غذا هاي خوشمزه ي جهان اسـت کـه مربوط بـه منطقه ي جنوب هند طبق معمول پخته می‌شود. این غذا از پن ‌کیکی نازک، بـه همراه خمیری کـه یک شب باید برای تخمیر بـه آن زمان داد، درست می ‌شود. این خمیر راکه از برنج و عدس سفید درست می ‌شود، با سیب زمینی، چاشنی‌ هاي متفاوت و پیاز پر می ‌کنند. مراحل پخت این غذا دراین صورت مثل پخت با پنیر پارمسان اسـت و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه ي پنیر موزارلا روی مرغ هاي سوخاری قرار می‌گیرد.

  • خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد.
  • این پای خوشمزه که با اسفناج و پنیر فتا تهیه می‌شود، غذای محبوب یونانی است که قدمت آن به ۴۰۰ سال قبل می‌رسد.
  • خوردن غذای محلی در اردن با گوشت بره طبخ شده در ماست به همراه برنج تجربه ای بی نظیر و خوشمزه است.
  • واقعا میتونم بگم این ها جزء بهترین غذا های ایران هستند که هر خارجی با خوردن یکی از این غذا های ایرانی اصیل به وجد میاد.

«مول» یکی از سس های باستانی مکزیک است که از ترکیب فلفل قرمز، انواع فلفل های تند، شکلات و فوت کوزه گری مکزیکی ها بدست می آید. تامالس نیز یک غذای مایایی باستانی است که از پیچیده شدن ذرت در برگ تشکیل می شود. شاید قرار گرفتن ایالات متحده در این لیست بدین دلیل باشد که بسیاری از غذاهای این کشور معمولاً از دیگر نقاط جهان نشأت می گیرند. پیتزای امروزی آمریکا از ایتالیا آمده و سیب زمینی سرخ کرده نیز ریشه ای بلژیکی یا هلندی دارد. همبرگر و فرانکفورتر نیز کاملاً مشخص است که از آلمان آمده اند.

ماهی و سیب‌زمینی سرخ‌کرده (چیپس) در انگلستان

کافیست که پوست بلال را کنده و آنرا بر روی مقداری ذغال کباب کنید . پس از کباب کردن کامل بر روی آن مقداری آب نمک ریخته و با گاز زدن شروع به میل کردن آن کنید . خرچنگ هندی را به همراه مقداری کره و سیر سرو می کنند که موجب خاص شدن این غذا نسبت به سایر غذاهای طبخ شده توسط خرچنگ می شود.

فنلاند: نان پنیر

این غذای لذیذ را با ادویه‌جات مختلفی مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزه‌دار شده، همراه با پنیز موتزارلای آب‌شده روی آن سرو می‌کنند. معمولا پاستای پخته‌شده با دیگر مواد در یک ظرف، ریخته می‌شود و سپس در داخل فر قرار می‌گیرد. طعم این غذا با خمیر میگو و سویا سس شیرین بسیار اشتهاآور و لذیذ است و دستور تهیه بسیار ساده‌ای دارد.

آن ها چکدیرمه یا چگدیرمه را در دیگی به نام قازان طبخ می کنند. مواد اولیه این غذا گوشت، برنج، پیاز و رب گوجه فرنگی است که ماهی و مرغ را هم می ‌توان جایگزین گوشت قرمز کرد. رستوران پای انواع غذاهای ایتالیایی از پاستا و لازانیا و استراگانوف تا استیک و فیله پارمُران را ارائه می کند و منویی دور و دراز دارد. هر گردشگری که به دنبال غذای ایتالیایی مشهد باشد می تواند به این رستوران مراجعه کند.