توسط ت،ا شیف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
این کاسرول گل کلم با خامه حاوی گل کلم بوداده، قارچ و سس پنیر غنی، پخته شده برای یک غذای راحت و خوشمزه برای هر من،تی.
گل کلم اغلب به ،وان یک سبزی متواضع در نظر گرفته می شود، اما وقتی با سس پنیر خامه ای ریخته می شود و به طور کامل برشته می شود، به ستاره نمایش تبدیل می شود. این کاسرول گل کلم این دستور غذا پر از گل کلم برشته شده، قارچ های خاکی و سس پنیر خوشمزه، غذای راحت را به سطح جدیدی می برد. چه عاشق سبزیجات باشید یا فقط به دنبال یک غذای رضایت بخش و خوش طعم باشید، این کاسرول مطمئناً خوشایند خواهد بود.
در زیر، مراحل تهیه این غذای خوشمزه را برای شما شرح می دهم، نکات مفید، نکات نگهداری، انواع دستور غذاها را ارائه می دهم و توضیح می دهم که چرا این غذا یک غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی است.
فیلم آموزشی
مواد تشکیل دهنده برای این کاسرول گل کلم
گل کلم و قارچ تفت داده شده:
- گلهای گل کلم (تقریباً یک سر بزرگ گل کلم)
- قارچ ها را به صورت ورقه ای برش می دهیم
- روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- پودر سیر
سس پنیر:
- کره بدون نمک
- آرد همه منظوره
- شیر کامل
- نمک
- پودر جوز هندی
- پنیر چدار، رنده شده
- – پنیر گرویر، رنده شده
تاپینگ:
- پنیر چدار، رنده شده
- – پنیر گرویر، رنده شده
طرز تهیه این غذای گل کلم
1. تهیه و تفت دادن سبزیجات. فر خود را با دمای 430 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم و برش های قارچ را در روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر سیر بریزید. سبزیجات را در سینی فر پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و نرم شوند تفت دهید. پس از اتمام آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
2. سس پنیر را درست کنید. در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم می زنیم تا یکدست شود. شیر را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود. 3-5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. نمک، جوز هندی و پنیر رنده شده را اضافه کنید و بگذارید تا به شکل سس یکدستی در بیایند.
3. ،یب کنید و بپزید. دمای فر را به 390 درجه فارنهایت کاهش دهید. در یک ظرف پخت، گل کلم تفت داده شده و قارچ را با سس پنیر مخلوط کنید. با باقی مانده چدار رنده شده و پنیر گرویر بپاشید.
4. نان نهایی. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که روی آن حباب دار و قهوه ای طلایی شود بپزید. داغ سرو کنید و از پنیر خوشمزه لذت ببرید!
نکات و ترفندهای مفید
- تفت دادن سبزیجات. تفت دادن گل کلم و قارچ شیرینی طبیعی و طعم عمیق آنها را نشان می دهد. اطمینان حاصل کنید که آنها را در یک لایه روی ورقه پخت پخش کنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید. اگر ورقه های شما خیلی شلوغ باشد، سبزیجات شما به جای برشته شدن بخارپز می شوند و در نتیجه ظرف مرطوب تری ایجاد می شود.
- سس پنیر. هنگام تهیه سس پنیر باید بعد از اضافه ، شیر مدام هم بزنید تا از تشکیل گلوله جلوگیری شود. اگر سس خیلی غلیظ شد، همیشه می تو،د شیر بیشتری اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- حتی پنیر را توزیع کنید. برای اینکه مطمئن شوید سس و پنیر به طور مساوی روی هر تکه گل کلم و قارچ را می پوشانند، قبل از افزودن لایه آ، پنیر، قابلمه را خوب هم بزنید. این به توزیع سس در سراسر ظرف کمک می کند تا هر بار یک لقمه خامه ای داشته باشد.
- از آبکی شدن ماهیتابه جلوگیری کنید. قارچ ها می توانند هنگام پختن رطوبت زیادی آزاد کنند. برای مبارزه با این، مطمئن شوید که آنها را خوب برشته کنید، اجازه دهید رطوبت اضافی تبخیر شود. اگر بعد از پخت متوجه شدید مایعات زیادی در ظرف قابلمه تان وجود دارد، فقط چند دقیقه آن را بگذارید تا دوباره جذب مایعات شود.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
- ذخیره سازی: قبل از نگهداری، اجازه دهید تا کاسه کاملا خنک شود. به ظرف دربسته منتقل کنید و حدا،ر 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر قصد دارید مدت طول، تری آن را نگه دارید، می تو،د تا 3 ماه ظرف را فریز کنید. اطمینان حاصل کنید که آن را محکم در پ،تیک یا فویل بپیچید و آن را در یک ظرف مخصوص فریزر قرار دهید.
- گرم ، مجدد: برای گرم ، مجدد، به سادگی قابلمه را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا داغ و حباب دار شود. اگر از یخ زده دوباره گرم می کنید، بهتر است آنها را یک شب در یخچال ذوب کنید و سپس طبق معمول بپزید. برای وعده های انفرادی، بسته به اندازه سرو، می تو،د آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
تغییرات دستور غذا
- پروتئین اضافه کنید: آیا می خواهید این غذای کامل را درست کنید؟ مرغ پخته شده، بیکن یا سوسیس را برای افزایش پروتئین به ماهیتابه اضافه کنید. به سادگی پروتئین را با گل کلم و قارچ مخلوط کنید و سپس آن را با سس پنیر مخلوط کنید.
- ضربه داغ: اگر از حرارت کمی لذت می برید، کمی فلفل قرمز یا فلفل قرمز به سس پنیر اضافه کنید. این تضاد خوبی به غنای پنیر و طبیعت خاکی گل کلم و قارچ می دهد.
- پنیرهای مختلف: در حالی که ،یب چدار و گرویر به زیبایی در این دستور غذا عمل می کند، با خیال راحت پنیرهای دیگر را امتحان کنید. گودا، موزارلا، چدار تیز، پارمزان یا حتی کمی پنیر آبی میتواند طعمی منحصر به فرد به طعم اضافه کند.
- آن را گیاهی کنید: برای درست ، این کاسرول دوستدار گیاهخواری، مواد لبنی را با جایگزین های گیاهی جایگزین کنید. از کره گیاهی، آرد و شیرهای بدون لبنیات مانند جو دوسر یا شیر بادام استفاده کنید. برای سس پنیر، به دنبال گزینه های پنیر گیاهی باشید که به خوبی ذوب می شوند، یا سس پنیر مبتنی بر بادام هندی را برای قوام خامه تر درست کنید.
- دم کرده گیاهی: گیاهان تازه یا خشک شده مانند آویشن، رزماری، پیازچه یا مریم گلی می توانند طعم این غذا را افزایش دهند. برای طعم بیشتر، چند شاخه سبزی تازه را به سبزیجات برشته اضافه کنید.
با این غذای گل کلم چی سرو کنیم؟
امیدوارم شما بچه ها کاسرول گل کلم من را امتحان کنید! این یک کاسرول دلپذیر است که بهترین های هر دو جهان را با هم ،یب می کند: یک کاسرول آرامش بخش خامه ای و پنیری با فواید سلامتی گل کلم و قارچ. ساخت آنها آسان، همه کاره و من، برای هر من،تی است. چه به دستور غذای اصلی پایبند باشید و چه برخی از انواع آن را امتحان کنید، تضمین میکنید که یک غذای مورد علاقه خانواده و دوستان را خواهید داشت.
اگر این دستور را درست کردید، به من بگویید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید یا یک ایمیل ارسال کنید. دستور پخت و اطلاعات تغذیه قابل چاپ در کارت دستور زیر موجود است.
دستور العمل های خوشمزه تر گل کلم را می تو،د امتحان کنید:
کاسرول گل کلم با خامه
ت،ا شیف
این کاسرول گل کلم با خامه حاوی گل کلم بوداده، قارچ و سس پنیر غنی، پخته شده برای یک غذای راحت و خوشمزه برای هر من،تی.
زمان راه اندازی 15 دقیقه
زمان پخت و پز 45 دقیقه
کل زمان 1 ساعت
چرخش ظرف جانبی
آشپزخانه آمریکایی
سهام 4 سهام
کا،ی 747 Kcal
مواد تشکیل دهنده
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="25473" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="25473" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="25473" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
گل کلم و قارچ تفت داده شده:
- 2 پوند گلهای گل کلم (تقریباً یک سر بزرگ گل کلم)
- 2 فنجان قارچ ها را به صورت ورقه ای برش می دهیم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری نمک دریا یا طبق سلیقه
- ½ قاشق چای خوری پودر سیر
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه یا طبق سلیقه
سس پنیر:
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 3 ½ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- 2 فنجان شیر کامل
- ½ قاشق چای خوری نمک دریا یا طبق سلیقه
- ¼ قاشق چای خوری پودر جوز هندی
- 1 فنجان پنیر چدار، رنده شده
- ½ فنجان – پنیر گرویر، رنده شده
تاپینگ:
- ½ فنجان پنیر چدار، رنده شده
- ½ فنجان – پنیر گرویر، رنده شده
جهت ها
-
تهیه و تفت دادن سبزیجات. فر خود را با دمای 430 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم و برش های قارچ را در روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر سیر بریزید. سبزیجات را در سینی فر پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و نرم شوند تفت دهید. پس از اتمام آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
2 پوند گلهای گل کلم (حدود یک سر بزرگ گل کلم) 2 فنجان قارچ برش داده شده، 2 قاشق غذاخوری. روغن زیتون، ½ قاشق چای خوری. نمک دریا، ½ قاشق چای خوری. پودر سیر، ¼ قاشق چایخوری. فلفل سیاه
-
سس پنیر را درست کنید. در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم می زنیم تا یکدست شود. شیر را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود. 3-5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. نمک، جوز هندی و پنیر رنده شده را اضافه کنید و بگذارید تا به شکل سس یکدستی در بیایند.
4 قاشق غذاخوری. کره بدون نمک، 3 ½ قاشق غذاخوری. آرد همه منظوره، 2 فنجان شیر کامل، ½ قاشق چای خوری. نمک دریا، ¼ قاشق چایخوری. پودر جوز هندی، 1 فنجان پنیر چدار، رنده شده، نصف فنجان پنیر گرویر رنده شده
-
،یب کنید و بپزید. دمای فر را به 390 درجه فارنهایت کاهش دهید. در یک ظرف پخت، گل کلم تفت داده شده و قارچ را با سس پنیر مخلوط کنید. با باقی مانده چدار رنده شده و پنیر گرویر بپاشید.
½ فنجان پنیر چدار، رنده شده، نصف فنجان پنیر گرویر رنده شده
-
نان نهایی. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که روی آن حبابدار و قهوهای طلایی شود بپزید. داغ سرو کنید و از پنیر خوشمزه لذت ببرید!
یادداشت ها
نکات و ترفندهای مفید
- تفت دادن سبزیجات. تفت دادن گل کلم و قارچ شیرینی طبیعی و طعم عمیق آنها را نشان می دهد. مطمئن شوید که آنها را در یک لایه روی ورقه پخت پخش کنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید. اگر ورقه های شما خیلی شلوغ باشد، سبزیجات شما به جای برشته شدن بخارپز می شوند و در نتیجه ظرف مرطوب تری ایجاد می شود.
- سس پنیر. هنگام تهیه سس پنیر باید بعد از اضافه ، شیر مدام هم بزنید تا از تشکیل گلوله جلوگیری شود. اگر سس خیلی غلیظ شد، همیشه می تو،د شیر بیشتری اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- حتی پنیر را توزیع کنید. برای اینکه مطمئن شوید سس و پنیر به طور یکنواخت روی هر تکه گل کلم و قارچ را می پوشانند، قبل از اضافه ، لایه آ، پنیر، قابلمه را خوب هم بزنید. این کمک می کند تا سس در سراسر ظرف پخش شود تا هر بار یک لقمه خامه ای داشته باشد.
- از آبکی شدن ماهیتابه جلوگیری کنید. قارچ ها می توانند هنگام پختن رطوبت زیادی آزاد کنند. برای مبارزه با این، مطمئن شوید که آنها را به خوبی برشته کنید، اجازه دهید رطوبت اضافی تبخیر شود. اگر بعد از پخت متوجه شدید مایع زیادی در ظرف قابلمه خود دارید، فقط چند دقیقه آن را بگذارید تا دوباره جذب مایعات شود.
تغذیه
کا،ی: 747Kcalکربوهیدرات ها: 32gپروتئین: 36gچربی: 55gچربی اشباع شده: 30gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی های تک غیر اشباع: 17gچربی های ترانس: 0.5gکلسترول: 156میلی گرمسدیم: 1358میلی گرمپتاسیم: 1148میلی گرمفیبر: 6gشکر: 13gویتامین A: 1327IUویتامین C: 110میلی گرمکلسیم: 923میلی گرمآهن: 2میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/cauliflower-c،erole/