
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404
غذاهای محلی مازندران گشتی در میان خوشمزه های شمالی ️ کارناوال
در این رستوران می توانید انواع غذاهای محلی گیلانی، کباب، ماهی، خورش محلی و ... کال کباب یکی از پیش غذاهای شمالی است که در سفره های شمالی زیاد به چشم می خورد. این پیش غذای خوشمزه با سبزی های معطر، بادمجان کبابی و آب انار ترش درست می شود. مرغ ناردون یک خورش سنتی و اصیل گیلانی است که با کته شمالی طبخ و سرو می شود. این خورش خوشمزه طعم ملس و گاهی ترش دارد که با ترکیب انار و رب انار و آب انار تهیه می شود. هرکسی که یک بار به گیلان سفر کرده باشد، قطعا کباب ترش را با گوشت و پوست خود حس کرده است.
- البته در بقیه روزهای سال نیز برای گردشگران تهیه می شود.
- اگر عاشق کباب هستید، اینجا درباره خوشمزه ترین کباب های ایرانی بیشتر بخوانید.
- اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبت های خاصی مانند شب یلدا سرو می شود.
- برای تهیه ی این غذا از مرغ، دانه های انار، آب نارنج، زعفران، پیاز، آلو و گردو استفاده می شود.
- گیلان است که اکثر مردم شمالی آن را با برنج کته یا آبکش، اشپل ماهی، ...
سبزی را خرد کرده و به همراه روغن مایع در تابه تفت دهید. در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم مرغ بپزد. گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر به آب انار دسترسی ندارید، از رب انار یا دانه های ریز انار استفاده کنید. در تهیه تاس کباب گیلانی به جای لیمو عمانی می توان از آب نارنج یا آب لیموی تازه نیز استفاده کرد. شما می توانید این غذا را با گوشت مرغ یا مرغابی و حتی ماهیچه گوسفندی نیز درست کنید.
مالابیج ماهی سفید شکم پری است که از ترکیب رب انار، سبزیجات، گردو پر می شود. در میان غذاهای شمال ایران اسم میرزا قاسمی را زیاد شنیده اید. بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی جزو مواد اصلی میرزا قاسمی است.
با چند غذای هندی معروف آشنا شوید!
آش را در کاسه سرو بکشید و با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید. در ابتدا پیاز را با کمی روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سپس مرغ ها را در تابه بریزید و همراه با پیازها کمی سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سبزی خرد شده را در تابه بریزید و مواد را هم بزنید تا سبزی هم کمی تفت بخورد. قورمه سبزی یک غذای اصیل و محبوب ایرانی است که در شمال کشور با کمی تفاوت تهیه می شود.
در آماده سازی سبزی غذاهای شمالی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
این غذا به دلیل طعم خاص آن و نوع طبخ آن، مورد علاقه بسیاری از گردشگران است. این غذا شباهت زیادی به فسنجان دارد با این تفاوت که در طبخ آن از سبزیجات مخصوص و آب انار هم استفاده می شود. ماده اصلی این غذا گردوی چرخ شده ست و سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا، سبزیجات معطر هستند.
در یک جمله باید بگوییم، محال است به شمال سفر کنید اما از غذاهای متنوع و رنگارنگ آن نچشید و لذت نبرید. ادامه مطلب را دنبال نمایید تا با بهترین غذاهای شمال ایران آشنا شوید. ماهی شکم پر شمالی را می توانید در فر و ماهیتابه آماده کنید. در این غذا از ماهی سفید، گردو، رب انار، سبزیجات معطر و گلپر استفاده می شود. جهت تهیه ماهی شکم پر شمالی باید ابتدا ماهی را بخوبی بشویید و سپس در آب لیمو ترش و نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. سبزیجات و پیاز را باید به خوبی تفت دهید و به آن سیر رنده شده را اضافه کنید.