دسته‌ها
اخبار

طرز تهیه 7 غذای شمالی با مرغ با طعمی بی نظیر مینویسم

برای مطالعه طرز تهیه مرجو خورش یا خورش عدس سبز به روش طالقان و گیلان روی لینک مطلب کلیک کنید. «سیر قلیه» یا «سیر چغرتمه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است. کالری خورش سیر قلیه با این روش پخت چندان زیاد نیست و با خیال راحت می‌ توانید آن را میل کنید. در گیلان و بسیاری از کشور های آسیایی هم به وفور از آن برای تهیه غذا های متنوع استفاده می‌ شود.

  • سپس کولی‌ها را دوتا دوتا در آب گرم بریزید و پس از چند لحظه آن‌ها را دربیاورید.
  • یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم‌دهنده‌های مختلفی چون آب نارنج، رب انار و غیره طعم‌دار می‌شود.
  • نرگسی، یک غذای خوشمزه شمالی است که پس از پخت، شبیه به گل نرگس می‌شود و به همین دلیل، آن را به این نام، نام‌گذاری کرده‌اند.
  • میرزاقاسمی یکی از اصیل‌ترین غذاهای محلی استان گیلان است که با گوجه‌فرنگی، بادمجان کبابی، سیر، ادویه‌جات و تخم‌مرغ درست می‌شود.

سیر واویج دیگر غذای گیلانی است که اغلب کنار برنج و ماهی شور سرو … Jun 21, 2018 — این غذا در شمال کشور با نام قلیه ماهی شمالی شناخته می‌شود که با قلیه ماهی جنوبی متفاوت است. این غذای خوشمزه در واقعی نوعی خورش است که با برنج به …

راهی سفر شمال هستید و به دنبال جاهای خلوت و خاص؟ در این مطلب ما بکرترین جاهای دیدنی شمال را معرفی کرده‌ایم. اگر دنبال یک طعم اصیل در یک روستای بکر هستید، سری بزنید به جواهرده رامسر که دیدنی‌هایش شما را به تعجب می‌اندازد. البته محبوبیت این غذا به‌قدری بالاست که در تمام طول سال سرو می‌شود. این غذا انتخابی سالم برای همه است به خصوص زمانی که حوصله آشپزی ندارید شما را نجات می دهد. اگر بوی مرغ و مزه ی آن را دوست ندارید باید مرغ ناردونی را امتحان کنید تا حتما نظرتان راجع به گوشت مرغ عوض شود. معمولا این غذا را در مراسم ها و یا مناسبت ها درست می کنند.

سس آماده شده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا مالاوابیج برای حدود دو ساعت روی شعله ملایم گاز بپزد و غلیظ شود. در طرز تهیه اصلی این غذا از نصف قاشق چای‌خوری گلپر استفاده می‌شود. میزان ترشی غذا بستگی به ترشی آب انار و رب انار شما دارد. پس از تبخیر آب خورش، آبغوره را به‌همراه کمی نمک به خورش اضافه کنید. خورش پس از پنج تا ۱۰ دقیقه آماده است و می‌توانید آن را با برنج کته سرو کنید.

مرغ شکم پر

پس از کشیده شدن آب مرغ، آلو، قیسی و کشمش سرخ شده را به‌همراه زعفران دم‌کرده در خورش بریزید. رب گوجه فرنگی را نیز در روغن تفت دهید به خورش بیفزایید. پس از بستن تخم‌مرغ‌ها، آلوچه خشک را به خورش اضافه کنید و با همراه بقیه مواد کمی تفت دهید. دو لیوان آب جوش را در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

۶- ترش تره شمالی

با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. این غذا معمولاً به همراه کته یا به عنوان مکملی برای برنج و ماهی شور خورده می‌شود. این غذا را محلی ها در گمج و چندین ساعت زمان می پزند تا کاملا جا بیفته و خوشمزه تر شود.

۶. تاس کباب گیلانی و طرز تهیه آن

در تهیه این غذا شما به ماهی سفید، خالواش، چوچاق، رب انار و مغز گردو نیاز دارید. این غذا نوعی ماهی شکم پر محسوب می شود که سبزی های معطر بعد از تفت داده شدن درون آن قرار می گیرد. اگر بخواهید این غذا را در فر آماده کنید، باید روی ماهی را با زعفران، کره و رب انار به خوبی آغشته کنید و چهل دقیقه اجازه دهید تا به خوبی ماهی شما برشته شود.