این کیک کمپرسی کدو تنبل ،یبی سرگرم کننده در پای کدو حلوایی ک،یک است، درست ، آن بسیار ساده تر است و به سرعت تبدیل به دسر مورد علاقه خانواده ما برای روز شکرگزاری شده است. فیلینگ مخملی پای کدو تنبل با مخلوط کیک اسپند زرد ترد برای یک لقمه حماسی پر شده است!
چرا این دسر کدو تنبل را دوست خواهید داشت؟
اگر پوره کدو حلوایی مخملی و ادویه های گرم مورد علاقه شماست، این کیک کدو حلوایی ساده دسر مورد علاقه شما در تعطیلات خواهد بود.
- دوستانه مبتدی. مواد خیس را با همزن بزنید و مخلوط کیک و کره را اضافه کنید و بپزید.
- راحت استفاده از مخلوط کیک زرد به این م،ی است که این دسر یک دسر آسان برای تهیه است.
- برای پاییز عالیه پوره کدو تنبل، شکر قهوه ای، گردو و ادویه کدو تنبل خاکی در هر لقمه وجود دارد.
- ایده آل برای انجماد. اگر این کیک را از قبل درست کرده و فریز کرده باشید، می تو،د پخت تعطیلات خود را شروع کنید.
کیک دامپ چیست؟
کیک دامپ یک دسر ک،یک آمریکایی است که در فصل تعطیلات و در بیرون از خانه بسیار محبوب است. این شامل “پرتاب” برخی از مواد در یک ظرف پخت است. کیک های فلیپ با استفاده از کمپوت میوه، فیلینگ پای یا مخلوط کیک شیرین و زرد درست می شوند. سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و همه چیز را بپزید تا طلایی شود. با خامه فرم گرفته یا بستنی سرو می شود.
مواد تشکیل دهنده دستور غذا
شیر تبخیر شده، عصاره و،ل شیرین، و ادویه پای کدو تنبل، نکاتی از طعم خامه ای، گلی و خاکی را اضافه می کند. برای دریافت مقادیر خاصی از مواد، به پایین پست بروید.
- پوره کدو تنبل – سعی کنید از محصولی استفاده کنید که ارگ،ک و کاملاً بدون قند باشد.
- شیر تبخیر شده – خامه نصفه و نیمه یا خامه غلیظ جایگزین های خوبی هستند. آن را با شیر غلیظ شیرین جایگزین نکنید.
- تخم مرغ – مطمئن شوید که در دمای اتاق باشد تا از جدا شدن مخلوط جلوگیری شود.
- شکر سفید – به جای آن می تو،د از شکر قهوه ای روشن استفاده کنید.
- شکر قهوه ای – شکر قهوه ای روشن یا تیره را انتخاب کنید.
- عصاره و،ل – عصاره شفاف و قهوه ای (خالص) هر دو برای رسیدن به این هدف کار می کنند.
- ادویه پای کدو تنبل – موارد دلخواه خود را اضافه کنید.
- نمک – نمک کوشر بهترین است.
- مخلوط کیک زرد مخلوط و،ل و کیک سفید نیز موثر است.
- گردو – به جای آن از گردو استفاده کنید.
- چاقی – اگر از کره شور استفاده می کنید از نمک در بقیه دستور صرف نظر کنید.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
نگران مخلوط ، بیش از حد چیزی نباشید زیرا خمیر کیک روی مواد خیس ریخته می شود. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- فر را آماده کنید. آن را تا 350 فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 13×9 اینچی را با اسپری پخت و پز چرب کنید. می تو،د از کره یا اسپری ن،ب نیز استفاده کنید.
- مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. پوره کدو تنبل، شیر تبخیر شده، تخم مرغ، شکر، عصاره و،ل، ادویه پای کدو تنبل و نمک را در یک کاسه بزرگ بزنید تا یکدست شود.
- مخلوط کیک را اضافه کنید. مخلوط را در ظرف پخت آماده شده بریزید. مخلوط کیک را روی آن بریزید تا کاملا بپوشد.
- بالاتر از آن. اسپند را روی مخلوط کیک بپاشید. کره ذوب شده را روی آن بریزید. ظرف پخت را به آرامی بچرخ،د تا مطمئن شوید که کاملاً پوشانده شده است.
- آن را بپزید. آن را به مدت 50-55 دقیقه یا تا زم، که فیلینگ تقریبا پخته شده و رنگ کیک طلایی شود، در فر قرار دهید. آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید یک ساعت خنک شود.
- خدمت می کند. کیک خنک شده را برش بزنید، روی آن را خامه فرم گرفته، سرو کنید و لذت ببرید!
نکاتی برای موفقیت
کیک کمپرسی کدو تنبل بسیار متنوع است. آن را به پنکیک تبدیل کنید یا فراستینگ پنیر خامه ای و کرن بری خشک را اضافه کنید!
- فراست بر او پس از خنک شدن کامل، کیک را با و،ل، پنیر خامه ای یا شکلات فراست کنید تا یک لقمه خوشمزه بخورید. Cool Whip نیز کار می کند.
- ک، بیشتر پاشیدن 1/4 تا 1/2 فنجان مینی چیپس شکلات، نارگیل ،د شده یا کرن بری خشک قبل از افزودن کره ذوب شده، طعم و بافت بیشتری به شما می دهد.
- کیک درست کن یک سینی مافین را با کاغذ کاپ کیک بپوش،د. مخلوط کدو حلوایی را به هر کدام اضافه کنید تا نیمه پر شود سپس 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط کیک را روی آن اضافه کنید. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
- آن را بپوش،د. بعد از 30 دقیقه در فر، کیک را چک کنید. اگر ،مت بالا و لبه ها قهوه ای تیره شد، ظرف پخت را برای مدت زمان باقیمانده با فویل آلومینیومی بپوش،د تا نسوزد.
- از دماسنج فر استفاده کنید. وقتی فرها به درستی کالیبره نشده باشند، در دمای متفاوتی با دمایی که شما تنظیم کرده اید پخت می شوند. این باعث ایجاد مشکل در بافت نهایی و زمان پخت می شود. می تو،د با ،باندن دماسنج فر در طبقه وسط فر و تنظیم صفحه های فر در صورت نیاز تا زم، که پخت در دمای 350 درجه فارنهایت انجام شود، از این امر جلوگیری کنید.
- ظرف پخت من، را انتخاب کنید. از ظروف پخت شیشه ای خودداری کنید. گرم شدن آنها بیشتر طول می کشد و معمولاً قبل از اینکه مرکز پخت تمام شود، کف محصولات پخته شده را می سوزاند. برای توزیع یکنواخت گرما و بهترین نتایج، از ظروف پخت سرامیکی یا فولادی ضد زنگ استفاده کنید.
ارائه پیشنهادات
این کیک کدو حلوایی نرم با یک عدد خامه فرم گرفته و کمی دارچین شگفت انگیز است. من آن را با یک چای سرد لاته، یک قهوه سرد خامه ای شیرین، یا یک قهوه یخی تایلندی با شیر نارگیل دوست دارم. برای ایده بستنی، اسکوپ های بستنی و،لی یا شکلاتی یا بستنی اسپرسو چیپسی شکلاتی را اضافه کنید.
نحوه نگهداری باقیمانده غذا
برای جلوگیری از جذب بو، آن را از غذاهای با بوی تند دور نگه دارید.
- شمارنده: تا دو روز در ظرف دربسته قرار دهید.
- یخچال: روی ظرف پخت را با فویل آلومینیومی محکم بپوش،د و تا 5 روز در یخچال قرار دهید. می تو،د از ظرف نیز استفاده کنید.
- فریزر: آن را به ظرف من،ی برای انجماد منتقل کنید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال یا روی پیشخوان به مدت 30 دقیقه آب کنید.
دسر کدو حلوایی بیشتر
دستگاه چاپ
یک توضیح
این کیک کدو تنبل تند با شکر قهوه ای و گردوی ترد یک دسر آسان برای شام شکرگزاری است.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید
- یک ظرف پخت 9*13 اینچی را با اسپری یا گریس ن،ب آشپزی اسپری کنید.
- در یک کاسه بزرگ، کدو تنبل، شیر تبخیر شده، تخم مرغ، شکر سفید، شکر قهوه ای، عصاره و،ل، ادویه پای کدو تنبل و نمک را با هم مخلوط کنید. چند دقیقه هم بزنید تا خوب ،یب شوند.
- مخلوط کدو تنبل را با قاشق در ظرف پخت آماده شده بریزید و به آرامی آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
- یک گوشه از بسته خمیر کیک را برش دهید و به آرامی خمیر را به طور یکنواخت روی لایه خمیر کدو تنبل در تابه بریزید.
- با دست به آرامی مخلوط کیک را به طور یکنواخت پخش کنید (مراقب باشید آن را در مخلوط کدو حلوایی فرو نکنید).
- بعد، تکه های اسپند را روی لایه خمیر کیک بپاشید و سپس کره ذوب شده را روی آن بپاشید و سعی کنید مطمئن شوید که به طور مساوی توزیع شده است.
- به مدت 50-55 دقیقه در فر بپزید، تا زم، که فیله کدو حلوایی تقریبا پخته شود. بعد از 30 دقیقه بررسی کنید، اگر رویه شروع به قهوه ای شدن کرد، با فویل بپوش،د.
- قبل از برش دادن به برش های تمیزتر، آن را به یک توری سیمی منتقل کنید تا یک ساعت خنک شود. با کمی خامه فرم گرفته و کمی دارچین سرو می شود.
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 برش
- کا،ی: 266
- شکر: 24 گرم
- سدیم: 224 میلی گرم
- چربی: 12 گرم
- چربی اشباع شده: 4 گرم
- کربوهیدرات ها: 37 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- کلسترول: 62 میلی گرم
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/pumpkin-dump-cake/