کباب سلطانی از یک سیخ کباب برگ و یک سیخ کباب کوبیده تشکیل میشود و در واقع اسمی است که بر روی این ترکیب گذاشته اند. در این مقاله دستور پخت کباب بختیاری را توضیح دادیم، کباب بختیاری از دو نوع گوشت سفید و قرمز تهیه می شود و در کنار هم پخته می شوند؛ نه به صورت مجزا. قلیه تخم مرغ نیز یکی از غذاهای خوزستان است که سریع حاضر می شود و در مواردی که نیاز به فراهم آوردن فوری غذا هستید، بسیار کاربرد دارد. تخم مرغ، سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله، روغن، گرد لیمو، رب گوجه فرنگی، نمک و زردچوبه، پیاز و سیر را با هم مخلوط می کنیم و سپس تمبر هندی و آرد را که در کمی آب حل کرده ایم به آن اضافه می کنیم.
- تمامی حقوق مادی و معنوی برای ” کباب ترکی پانی ” محفوظ است.
- برای تهیه دنده کباب ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز جدا میکنند و در آن زمان سیخ پهن را به گوشت میزنند تا حالت خودش را حفظ کند.
- گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم.
- برای تهیه این آش ابتدا باید داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب و ماش بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا ماش بپزد.
این شهرستان به دلیل دارا بودن تولیدات باغی به خصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است.برنج، مغز گردو، گوشت گوسفندی، پیاز، زرشک، زعفران مواد تشکیل دهنده این غذای خوش مزه هستند. این غذا به واسطه ی وجود گردو و زعفران و گوشت جزو غذاهای مجلسی ایل بختیاری محسوب می شود. او ترشی یکی از غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری که بیشتر در فصول گرم سال در میان عشایر بختیاری پخته می شود و از جمله غذاهایی است که به سرعت و سادگی تهیه می شود. کباب بختیاری یکی از کباب های بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه در برخی شهرها فقط با گوشت گوسفندی تهیه می شود. روش پخت این کباب در رستوران های معمولا ترکیبی از گوشت قرمر و گوشت مرغ است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب بختیاری در ادامه با چی شی همراه باشید.
بد نیست بدانید کباب بختیاری جزو غذاهای ماه رمضانی در شهرکرد است. درست کردن این کباب جذاب و خوشمزه در خانه بسیار ساده است و برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی نیز بسیار مناسب است. در این مقاله از سرویس آشپزی میتوانید طرز تهیه کباب بختیاری روی زغال و تابه را در مجله کوروش یاد بگیرید. مگر میشود به استان چهارمحال و بختیاری رفت و فرصت نشستن در یک سفره خانه زیبا را از دست داد؟ جایی که هم از کیفیت غذای آن مطمئن باشید و هم همراه با نوای یک موسیقی سنتی کبابی تازه و خوشمزه نوش جان کنید. سفره خانه فردوسی دقیقاً همان رستورانی است که بتواند این نیازها را برطرف کند. رستورانی دنج با دکوراسیونی سنتی و کادری خوشاخلاق که بهترین غذاها را برای شما آماده میکنند.
آش شله ماش
رستوران قاشق نقرهای یکی از ارزانترین و در عین حال مدرنترین رستورانهای شهرکرد است. در این رستوران نیز غذاهای ایرانی با کیفیتی قابل قبول سرو میشوند. برای وقتهایی که در شهر گشتهاید و حسابی گرسنه هستید، رستوران قاشق نقرهای میتواند انتخاب خوبی برایتان باشد. در دکوراسیون این رستوران از رنگهای شاد و زیبا استفاده شده است که اشتهای شما را چندین برابر میکند.
تماس با مزه گردی
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای رستوران بختیاری شهرکرد، کباب آن است که با توجه به محبوبیت در میان تمام ایرانیان علاوه بر شهرکرد، در اغلب رستوران ها در تمامی شهرهای ایران این غذا سرو می شود. در هر استانی غذاهای سنتی و معروفی وجود دارد که علاوه بر ساکنان آن مسافران نیز به آن ها علاقمندند .در این مطلب به معرفی بهترین غذاهای چهارمحال بختیاری پرداخته ایم. وقتی صحبت از بهترین کباب تهران باشد نمیتوان نام رستوران البرز را از قلم انداخت.
مواد اولیه کباب بختیاری را سینه مرغ و راسته گوسفندی تشکیل میدهند. در ادامه طرز تهیه چلو کباب بختیاری را به روش صحیح باهم یاد میگیریم. داخل ماهیتابه درست کنید، باید برای سیخ کردن کبابها از سیخ چوبی استفاده کنید. بهتر است قطعات گوشت و مرغ را برای کباب بختیاری تابهای کمی کوچکتر برش بزنید. تمامی روال مزهدار کردن کباب را همانند مراحل قبل انجام دهید. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و بعد از داغ شدن آن سیخ کبابها را داخل ماهیتابه قرار دهید.
آش پرشکه
از رستورانهای سنتی که بوی کباب و نان داغ در آنها میپیچید تا فستفودها و کافههایی با فضا و غذاهای مدرن، همگی در این لیست قرار دارند. بعید است که در میان تمام این رستورانها، جایی مطابق سلیقه خود پیدا نکنید. حالا که حرف سفر و تفریح است، این را نیز بدانید که برای خرید بلیط هواپیما شهرکرد میتوانید بهصورت آنلاین و از طریق سایت ره بال آسمان اقدام کنید. که استان چهار محال و بختیاری نیز یکی از مناطقی است که آن را طبخ می کنند. این غذا به سبب وجود کشک بسیار مناسب برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند می باشد.