ترکیب نوشیدنی و پنیرهای خوشمزه در این شهر پایانی ندارد و شیوه آشپزی ساده پاریسی ها شما را حیرت زده خواهد کرد. از غذاهای خوشمزه فرانسوی می توان به اسکارگو (حلزون پخته شده)، ماکارونی فرانسوی، باگوت و فوی گراس (گوشت اردک سرخ شده با کره) اشاره کرد. غذاهای هندی نیز به خاطر تندی و استفاده فراوان از ادویه جات و گیاهان خوراکی شناخته می شوند. هیچ قانونی برای ترکیب ادویه ها وجود ندارد و همین موضوع باعث خوشمزگی غذاهای هندی شده است. هر غذایی در این کشور با ادویه ها طعمی متفاوت خواهد داشت و در پایان هر غذا نیز دانه خوشبوی رازیانه برای کمک به هاضمه گزینه ای ثابت به شمار می آید.
- حتما امتحانش کن که یکی از بهترین غذاهای معروف دنیا است.
- این شیرینی مشهور را می توانید در کافه و رستوران های رم، میلان، ونیز و در کنار چای یا قهوه امتحان کنید.
- در ظرفی دیگر لایه به لایه برنج، مواد قارچ و تخم مرغ بچینید تا ظرف پر شود.
مرغ پیر پیری غذایی است که توسط فروشگاه های زنجیره ای و رستوران های زنجیره ای موجود در موزامبیک شهرت جهانی پیدا کرده است . مرغ پیر پیری از مرغ ، سیر ، شیر نارگیل و سس پیری تهیه می شود . این غذا را می توان جز غذاهای اصلی کشور موزامبیک به شمار آورد که طرفداران بسیاری را در این کشور دارد. این غذا، یک غذای بسیار ساده خیابانی و قابل دسترس در فیلیپین و ویتنام است و شهرت بسیاری در میان غذاهای محلی دارد. اینجرا را میتوان هم در ترکیب با غذای سرو شده و هم به صورت تکی به عنوان نان همراه با غذا میل نمود. برای تهیه نان اینجرا، آرد حاصل از دانههای خاکشیر را با آب مخلوط می کنند.
طرز تهیه کیمچی کره ای
اگر به یک غذای ایتالیایی گوشتی علاقه بیشتری دارید، پس حتماً باید Bistecca alla Fiorentina را تجربه کنید. این صبحانه سنتی فلورانسی را تقریباً در منوی تمامی رستوران های فلورنس میتوانید پیدا کنید. طعم اصیل و اصلی این غذا وقتی است که گوشت کمی را روی زغال سنگ داغ بپزند ولی همچنان کمی خام باشد. این دسر یکی دیگر از معروفترین غذاهای سیلیسی و یکی دیگر از غذاهایی است که حتماً باید آن را امتحان کنید. معنای تحت الفظی آن «لوله های کوچک» است و این پوسته های ترد پر از ریکوتا (نوعی پنیر بی نمک ایتالیایی) میشوند.
طرز تهیه جامبو شلز شکم پر
این املت به دلیل طعم بی نظیر در دسته غذاهای معروف جهان قرار دارد. غذا یکی از مهمترین جنبه های زندگی افراد را تشکیل می دهد. هر کشوری بسته به عوامل متعدد مانند تاریخ، موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی دارای فرهنگ غذایی متفاوتی است. یکی از لذت های سفر کردن به نقاط مختلف، تجربه تست کردن غذاهای معروف و خوشمزه هر کشور است.
ایتالیایی ها این بستنی را اختراع نکرده اند، اما آنها این فرآیند را در طول قرن ها تکمیل کرده اند. تاریخچه جلاتو ایتالیایی به دوران رنسانس باز می گردد، اما کسی دقیقا نمی داند که این دسر خامه یخ زده را چه کسی اختراع کرده است. در ژاپن برای غذا خوردن باید صبر کنید تا میزبان سه بار صدایتان بزند. در چین هرگز نباید چوب غذاخوری را مستقیم سمت کسی بگیرید چون توهین بزرگی محسوب میشود.
قدمت و اصالت سوپ برش به کشور اوکراین و روسیه برمیگردد. مواد تشکیل دهنده سوپ برش معمولا شامل آب گوشت یا قلم، سبزیجات تفت داده و چغندر ترش بهعنوان ماده اصلی آن است. سوپ برش را میتوان بهصورت سرد یا گرم و همچنین همراه با خامه ترش، تخممرغ پخته یا سیبزمینی سرو کرد. هرچقدر مواد اولیه این سوپ را بیشتر در نظر بگیریم، سوپ پرملات تر و مقوی تر است.
پخت قارچ زمان بسیار کمی می خواهد ولی طعم بسیار لذیذی دارد. مهم ترین نکته برای پخت قارچ این است که حتما باید آبش به خوبی هنگام پخت گرفته شود وگرنه ایجاد نفخ می کند به خصوص برای افرادی که روده و معده حساسی دارند. در ادامه 12 نوع طرز تهیه غذا با قارچ را با شما در میان میگذاریم.