این ،ی است سوپ گل کلم بوداده با بیکن ترد غذای راحتی را فریاد می زند و ستاره منوهای پاییزی شما خواهد بود. کمی آویشن، روغن چیلی و پیازچه های ترد در هر لقمه واقعاً طعم و مزه می بخشد و آن را شگفت انگیز می کند!
چرا این دستور سوپ گل کلم را دوست خواهید داشت؟
سوپ گل کلم کره ای با بیکن یک شام آرامش بخش است که برگ ها شروع به ریزش می کنند.
- بسته بندی شده با سبزیجات. می تو،د با هر قاشق از گل کلم نرم، پیاز و آب سبزیجات بریزید.
- فانتزی اما آسان. کمی سیر، کره، آب لیموی تند و آویشن تازه این دستور العمل ساده را به مرحله بعدی می رساند.
- یک کاسه. همه چیز در یک کاسه جمع می شود تا بعد از آن به راحتی تمیز شود.
- من، برای پاییز چیزی در مورد سوپ و گل کلم بوداده خانگی فقط فریاد می زند “سقوط”.
آنچه شما نیاز دارید
پیاز شیرین، سیر معطر و آویشن علفی، یک پایه معطر زیبا به این سوپ غنی از گل کلم اضافه می کند. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
- گل کلم – می تواند تازه یا منجمد باشد (گلچه های ذوب شده).
- روغن زیتون – روغن های گیاهی، ذرت و کانولا جایگزین های عالی هستند.
- نمک و فلفل – نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را انتخاب کنید.
- بیکن – این می تواند بیکن معمولی یا غلیظ باشد.
- پیاز زرد – می تو،د از پیاز سفید نیز استفاده کنید.
- سیر – سیر تازه و خمیر سیر برای این منظور بهترین است.
- آب سبزیجات – من نسخه های کم سدیم را ترجیح می دهم. آب مرغ جایگزین خوبی است.
- زعتر – با خیال راحت از آویشن تازه یا خشک استفاده کنید.
- کره بدون نمک – کره شور نیز موثر است.
- آب لیمو – اگر از آبلیمو استفاده می کنید مقدار آن را به نصف کاهش دهید.
نحوه گریل ، گل کلم
تفت دادن گل کلم تا زم، که به قطعات هم اندازه بریده شود آسان است!
- آن را آماده کنید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم را روی سینی فر پهن می کنیم. با روغن زیتون و نمک مزه دار کنید.
- آن را کباب کنید. آن را به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که بپزد و کمی برشته شود در فر قرار دهید. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
طرز تهیه سوپ گل کلم
استفاده از چربی بیکن برای تفت دادن سبزیجات به سوپ طعم دودی طبیعی می دهد. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- بیکن را بپزید. فر هلندی را روی حرارت متوسط رو به بالا تنظیم کنید و بیکن را اضافه کنید. به مدت 5-7 دقیقه یا تا زم، که ترد شود بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و در بشقاب که با دستمال کاغذی پوشانده اید آبکش کنید.
- سبزیجات سرخ شده. پیاز و سیر را به چربی بیکن در فر هلندی اضافه کنید. همه چیز را به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید، گاهی اوقات هم بزنید. گل کلم بو داده، آویشن و آبگوشت را با هم ،یب کنید.
- بالغ می شود. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید. سوپ را به مدت 20 دقیقه بپزید. به مدت 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.
- پردازش شده است. سوپ را به مخلوط کن منتقل کنید یا از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید تا سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. کره، آب لیمو و نمک بیشتری را به مزه اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا خوب ،یب شوند.
- خدمت می کند. سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن بیکن، پیازچه، روغن چیلی و آویشن تازه را بریزید. لذت ببرید!
نکات و تغییرات
می تو،د به راحتی این سوپ گل کلم سیر را با رویه های ترد، هالاپینو تند و پنیر خامه ای طعم دار کنید.
- تاپینگ ها را اضافه کنید. ریختن بیشتر بیکن، پیازچه یا روغن چیلی روی سوپ طعم و بافت بیشتری میدهد.
- از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. برای کاهش ضایعات غذا، 3 ماده از گل کلم له شده یا گل کلم کامل بو داده را در دستور غذا مخلوط کنید.
- سوپ گل کلم و سیب زمینی درست کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی خامه ترش یا سیب زمینی پنیری پنیری را در کاسه بریزید. طبق معمول عمل کنید تا یکدست شود. قوام سوپ را با اضافه ، آب بیشتر تنظیم کنید.
- آمادگی بعدی گل کلم را تا 3 روز قبل تفت دهید تا بتو،د زمان پخت را در طول هفته کاهش دهید.
- آن را تند درست کنید. 1/4-1/2 چیلی هالاپینو یا سرانو تازه را ،د کرده و با پیاز تفت دهید تا کمی حرارت ببیند.
- پنیر را اضافه کنید. 1/4 فنجان پنیر خامه ای را در سوپ مخلوط کنید تا غنای بیشتری پیدا کند. هم زدن 1/4-1/2 فنجان پنیر چدار رنده شده تا زم، که کاملا ذوب شود، یک قاشق غذاخوری سوپ نیز به شما می دهد.
- ،ی شوید ۱ فنجان آبگوشت را با خامه غلیظ یا نصف نصف جایگزین کنید. تا 10 دقیقه آ، زمان پخت آن را اضافه نکنید.
ارائه پیشنهادات
این سوپ خوشمزه گل کلم یک شام آسان با نان تست یا نان است. در ،مت های کوچکتر، من دوست دارم آنها را به ،وان پیش غذا سرو کنم. آن را با مرغ سوخاری با کره سیر لیمو یا ران مرغ ،دل عسلی ،یب کنید. اگر استیک را ترجیح می دهید، استیک نواری نیویورکی را با کاهش با،امیک یا استیک ریبی کبابی امتحان کنید. برای ایده های گیاهی، کلم برو،ل را با بیکن و مارچوبه در سرخ کن هوا امتحان کنید.
ذخیره سازی من،
برای جلوگیری از ،اب شدن، قبل از نگهداری از خنک شدن کامل آن اطمینان حاصل کنید.
- یخچال: تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر طعم سوپ ترش شد بلافاصله آن را دور بریزید.
- فریزر: داخل کیسه های فریزر یا ظروف در ،مت هایی به اندازه سرو بریزید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال ذوب کنید یا مستقیماً از فریزر گرم کنید.
- برای گرم ، مجدد: 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید، هم بزنید، سپس دوباره در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. همچنین می تو،د آن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 9 دقیقه گرم کنید.
دستور العمل های سوپ آسان تر را می تو،د امتحان کنید
دستگاه چاپ
یک توضیح
سوپ گل کلم برشته کره ای با بیکن ترد، پیازچه و روغن چیلی یک شام ساده در یک قابلمه است.
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
- گل کلم را به سینی فر اضافه کنید و با روغن زیتون و 1/2 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید.
- در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و کمی قهوه ای شوند.
- فر هلندی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، بیکن را اضافه کنید و بپزید تا ترد شود. حدود 5-7 دقیقه. آن را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید در بشقاب که با دستمال کاغذی پوشانده شده خنک شود.
- سپس پیاز و سیر ،د شده را مستقیماً به چربی بیکن اضافه کنید. سرخ کنید تا شفاف شود، حدود 3-4 دقیقه.
- گل کلم تفت داده شده، آویشن تازه و آب سبزیجات را اضافه کنید.
- مخلوط را به جوش آورده و بجوش،د. 20 دقیقه بجوش،د.
- بگذارید سوپ خنک شود. پس از خنک شدن، آن را به یک مخلوط کن بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- پس از آن، کره، آب لیمو و نمک را به مزه اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود و همه چیز ،یب شود.
- سوپ را با بیکن ترد، پیاز سبز ،د شده، کمی روغن چیلی و آویشن تازه سرو کنید.
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 1/2 فنجان
- کا،ی: 156
- شکر: 9 گرم
- سدیم: 435 میلی گرم
- چربی: 8 گرم
- کربوهیدرات ها: 17 گرم
- فیبر: 6 گرم
- پروتئین: 8 گرم
- کلسترول: 11 میلی گرم
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/roasted-fennel-cauliflower-soup-with-crispy-bacon/