
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
طرز تهیه ریزوتو قارچ وحشی | تغذیه سالم مبارک
این ریزوتو قارچ وحشی برای همه دوستداران قارچ. پر از انواع قارچ ها با کمی شراب سفید و پنیر پارمزان در هر لقمه. این یک غذای راحتی ک،یک ایتالیایی است که مطمئناً آن را دوست خواهید داشت!


چرا این ریزوتو قارچ را دوست خواهید داشت؟
اگر دوست دارید از مهمانان خود پذیرایی کنید و آنها را با دستور العمل های جدید شگفت زده کنید، پس باید این ریزوتو قارچ وحشی با نخود ،تیکی را امتحان کنید.
- فانتزی اما آسان. معمولاً می تو،د ریزوتو را در رستوران های با غذاخوری های خوب پیدا کنید، اما از ساده بودن ریزوتو خانگی شگفت زده خواهید شد.
- برای مجالس عالیه اگر در هر مهم، شامی این ریزوتو قارچ پنیری را سرو کنید، همه مهمانان شما تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
- دل،ب. در هر لقمه برنج، پارمزان، پیاز و مقدار زیادی قارچ و نخود وجود دارد.
- ایده آل برای موقعیت های خاص. سالگردها، تولدها، روز ولنتاین و حتی سال نو همیشه بهانه خوبی برای تهیه ریزوتو هستند.


یادداشت های مواد تشکیل دهنده
هیچ چیز مانند شراب سفید، کره و پیاز شیرین به ،وان پایه طعم دهنده ریزوتو نیست. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
- آب مرغ – نسخه های کم سدیم یا آب سبزیجات را انتخاب کنید.
- قارچ - من گوشت خوک خشک را برای این منظور ترجیح می دهم.
- کره بدون نمک - به راحتی می تو،د از کره یا روغن نمک استفاده کنید.
- پیاز – پیاز سفید و زرد بهترین هستند.
- قارچ سفید – ،ینی ها هم کار می کنند.
- سیر - من سیر تازه یا خمیر سیر را ترجیح می دهم.
- برنج آربوریو – این یک برنج ایتالیایی دانه کوتاه است که برای تهیه ریزوتو در نظر گرفته شده است.
- شراب سفید - از میوه ها و شراب شیرین خودداری کنید. این باید یک شراب سفید خشک مانند Chardonnay باشد.
- نخود فرنگی – می تو،د از کنسرو نخود فرنگی نیز استفاده کنید.
- پنیر پارمزان – پنیر پارمزان تازه رنده شده بهتر از پنیر بطری است.
- نمک و فلفل - به نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده نیاز دارید.
آیا می توانم از انواع قارچ استفاده کنم؟
بله! لوستر خشک و شیتاکه در این دستور غذا جایگزین عالی برای پورسینی هستند. همچنین می تو،د از ،یب آنها استفاده کنید. اگر از شیتاکه استفاده می کنید، باید نوک سیاه انتهای ساقه ها را با چاقو جدا کنید.
طرز تهیه ریزوتو با قارچ وحشی
برای جلوگیری از ،بیدن برنج، گهگاه کف و کناره های کاسه را سوهان بکشید. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.




- پورسینی پخته شده است. آبگوشت را در قابلمه ای به جوش بیاورید. پورسینی را هم بزنید. در قابلمه را بپوش،د و بگذارید 5-6 دقیقه یا تا زم، که پخته شود بپزد. آنها را از کاسه خارج کنید. با چاقو آن را ریز ،د کنید. آنها را کنار بگذارید. حرارت را کم کنید تا بپزد.
- پیازها را سرخ کنید. کره و پیاز را در قابلمه ای جداگانه روی حرارت متوسط \u200b\u200bاضافه کنید. به مدت 8-10 دقیقه یا تا زم، که نرم و شفاف شود بپزید.
- قارچ را بپزید. قارچ های سفید، پورسینی و سیر را با پیاز داخل کاسه بریزید. همه چیز را با هم به مدت 10-12 دقیقه یا تا زم، که رطوبت آن تبخیر شود، بپزید.




- ریزوتو درست کن برنج را به آرامی مخلوط کرده و در شراب بریزید. مدام هم بزنید تا شراب کاملا جذب شود. یک فنجان آب گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جذب شود. به اضافه ، یک فنجان ادامه دهید تا کاملا جذب شود. حدود 28-32 دقیقه طول می کشد.
- خدمت می کند. نخود و پارمزان را بدون له ، برنج اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سرو کنید و لذت ببرید!


نکاتی برای موفقیت
با سبزیجات سرخ شده، استیک آبدار و موسیر ترد می توان ریزوتو قارچ وحشی را حتی شگفت انگیزتر کرد.
- سبزیجات بیشتر 1/2 فنجان اسفناج، ذرت یا مارچوبه سرخ شده را 10 دقیقه قبل از پایان زمان پخت در ریزوتو هم بزنید.
- پروتئین اضافه کنید. ریزوتو را با سینه های مرغ سرخ کن، بوقلمون کبابی در فر یا استیک نواری نیویورک تزیین کنید.
- گیاهخوار شوید آب مرغ را با آب سبزیجات، کره را با مارگارین یا یک جایگزین گیاهی و پارمزان را با یک نسخه گیاهی جایگزین کنید.
- آن را خامه تر کنید. ۱/۴-۱/۲ فنجان آبگوشت را با خامه غلیظ یا ۱/۲ فنجان و ۱/۲ فنجان را با آبگوشت غنی تر و خامه ای جایگزین کنید.
- ،میشن را تماشا کنید. ریزوتو خیلی راحت خمیر می شود. برای جلوگیری از این امر، باید تقریباً در همان جهت، بسیار آرام و بدون فشار دادن برنج به دو طرف کاسه، هم بزنید.
- آن را تزئین کنید. برای طعم بیشتر، پارمزان، موسیر سرخ شده، میکروگرین یا جعفری تازه را روی ریزوتو بپاشید.


با ریزوتو چه می شود؟
این ریزوتو با قارچ وحشی خامه ای، غذای اصلی من،ی است که می خواهید از خود و مهمانانتان پذیرایی کنید. همچنین می تو،د آن را با فیله مینیون کبابی، فیله گوشت ، گیاهی یا استیک کابوی سرو کنید. برای غذاهای جانبی گیاهی، کلم برو،ل را با بیکن، مارچوبه سرخ کن با هوا یا سالاد روگولا ساده امتحان کنید.
ریزوتو روزی که درست می شود بهترین است، اما می تو،د باقیمانده ها را برای بعد نگه دارید.
- یخچال: آن را تا 4 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای جلوگیری از انتقال بو آن را از غذاهای بدبو مانند پیاز و فلفل تند دور نگه دارید.
- برای گرم ، مجدد: با نصف قاشق چایخوری آب یا آب گوشت بپاشید. 20 ث،ه در مایکروویو قرار دهید و بین هر کدام هم بزنید تا گرم شود. همچنین می تو،د از یک قابلمه روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین استفاده کنید و به آرامی به مدت 8 تا 9 دقیقه هم بزنید.
دستور العمل های قارچ بیشتر
دستگاه چاپیک توضیح
این دستور پخت ریزوتو پارمزان قارچ وحشی با پیاز سرخ شده و نخود ،تیکی یک شام چشمگیر برای همه مجالس شماست.
- در یک قابلمه متوسط، آب مرغ را به جوش بیاورید.
- قارچ پورسینی خشک را اضافه کنید.
- قارچ ها را بپوش،د و بپزید تا نرم شوند، حدود 5-6 دقیقه.
- قارچ ها را از آب گوشت خارج کرده و خوب ،د کنید.
- روی آبگوشت را بپوش،د و در کمترین حالت گرم نگه دارید.
- در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت متوسط، کره بدون نمک را اضافه کرده، کره را آب کرده و پیاز ریز ،د شده را اضافه کنید.
- پیازها را زیر حرارت ملایم و شفاف به مدت 8 تا 10 دقیقه سرخ کنید و هر از گاهی هم بزنید.
- قارچ سفید، قارچ پورسینی و حبه های سیر را اضافه کنید.
- حدود 10-12 دقیقه تا زم، که قارچ ها پخته شده و آب آن تبخیر شود تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
- سپس برنج آربوریو را اضافه کنید، هم بزنید تا با سبزیجات ،یب شود و بلافاصله شراب سفید را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا مایع جذب شود، حدود 2 دقیقه.
- سپس ۱ فنجان آب گوشت را به قابلمه قارچ برنج اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. مرتب هم بزنید تا مایع جذب شود، حدود 3-4 دقیقه.
- پختن را ادامه دهید تا برنج نرم و خامه ای شود، سپس آب گوشت را در فنجان های پر اضافه کنید و مرتب هم بزنید. حدود 28-32 دقیقه. {در حال اضافه ، یک فنجان آبگوشت بودم که متوجه شدم برنج شروع به از دست دادن مایع خود کرده است.
- نخود فرنگی و پنیر پارمزان تازه رنده شده را اضافه کنید.
- نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید.
- خدمت کنید!
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/wild-mushroom-risotto-peas/