برای تهیه پرشکه ابتدا آرد را الک میکنند و مقداری آب به آن اضافه میکنند تا خمیری کم آب و خشک ایجاد شود. بعد از آن پرشکه را به صورت ریز ریز مانند عدس در میآورند و زیر آفتاب قرار میدهند تا خشک شود. برای پختن آش نیز ابتدا عدس و سبزی را با هم میپزند و بعد به آن پرشکه اضافه میکنند. اگر به سمت بروجرد رفتید، حتما آش ورکواز را امتحان کنید. یکی از غذاهای معروف لری که در پخت آن از سبزی ورکواز استفاده میشود.
لازم است برای آن که گوشت و مرغ به خوبی مزه دار شوند، از شب قبل گوشت و مرغ را در مواد بخوابانید. دقت کنید که قبل از به سیخ کشیدن گوشت و مرغ، چندین بار با گوشت کوب آنها را بکوبید تا نازک شده و زمان پخت آنها کاهش پیدا کند. همچنین می توانید در صورتی که در منزل منقل ندارید، این نوع از انواع کباب خوشمزه را می توانید در فر یا تابه نیز طبخ کنید. غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری، بسیار متنوع اند. یکی از مهمترین غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری، کباب بختیاری است که بین مردم سایر نقاط کشور و گردشگران هم بسیار معروف و محبوب است. از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهارمحال و بختیاری به خصوص سامان پخته می شود.
استان چهار محال و بختیاری در مرکز رشته کوه های زاگرس قرار گرفته و جاذبه های گردشگری متعددی نظیر … یکی از لذیذترین غذاهایی که مانند خون در رگ ایرانیها جریان پیداکرده، کباب است. کباب غذایی است که حتی بوی آن باعث میشود برای خوردن آن تصمیم بگیریم.
- غذایی مقوی و سالم که می توانید در زمان سفرتان به شهرکرد با مراجعه به رستوران بختیاری آن را سفارش داده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
- این غذا معمولا با نان سرو می شود اما می توان آن را با پلو هم سرو کرد.
- با رفتن به این کافه میتوانید لذت چشیدن بهترین پاستاها را در فضایی دنج و آرام تجربه کنید.
- این رستوران در دل خیابانهای ولنجک قرار دارد و میتوان گفت یکی از بهترین کبابهای تهران را میتوانید اینجا بخورید.
تخت خواب دو نفره ماساژور هوشمند لوگانو فقط یک تخت خواب نیست. این تخت به امکانات دیگری از قبیل سیستم صوتی، کول باکس و گرمکن، ماساژور غلطکی حرا.. مجتمع تجاری طوبی یکی از بزرگترین مراکز خرید ارومیه است، این مرکز خرید به تازگی… لباس زنان بختیاری شامل لَچَک، زیر لچک، مینا، بند سوزن، دستمال، پیراهن، شلوار قِری و کفش میباشد.
ظرفیت های عالی طبیعی و فرهنگی استان، آن را جشنواره اقوام ایرانی کرده است و شما را به ضیافت نان ها و غذاها و سوغات خوشمزه و صنایع دستی رنگارنگ و متنوع دعوت میکند. زنان ایل از عدس، خوراکی را می پزند که آنرا اوگندی می گویند در لهجه بختیاری به معنای عدس و آب است که از عدس و روغن و ادویهبه همین نام تهیه می شود. گوشت و برنج و کمی نخود و عدس را با هم داخل قابلمه ریخته و روی آتش میگذارند تا جوش بیاید سپس آنرا داخل آتش گذاشته و 6 تا 7 ساعت بعد آنرا از زیر آتش در آورده با گوشت کوب می کوبند تا له شود سپس به آن هل و زیره اضافه می کنند. این غذا را برای کسانیکه سرماخوردگی دارند درست می کنند. من پارسال شهرکرد بود م وبه صورت اتفاقی به کبابی گلپایگان رفتم یک محیط سنتی و شیک بودم باورتون نمیشه طعم لذیذ کباب هاش هنوز زیر زبونمه … بختیاری بر روی بقایا خانه پدری اش در شهر کرد عمارتی بنا کرد که هم محلی برای تصمیم گیری های بزرگ باشد هم خان های بختیاری بتوانند از نزدیک به اجرای قرارداد ها در اصفهان و تهران نظارت داشته باشند.
خوراک کوبیده سه سیخ با دو قرص نان و سرویس
در حین پخت کباب بختیاری، هر چند دقیقه یکبار با فرچه یا چنگال کره را بر روی کباب بمالید تا نرم و لذیذ تر شود. بعد از آن که کباب بختیاری به خوبی پخته شد، سیخ های کباب را در ظرفی قرار داده و با استفاده از یک تکه نان، کباب ها را از سیخ جدا کنید. در صورت تمایل در کنار کباب بختیاری می توانید چند سیخ گوجه و فلفل کبابی نیز تهیه کنید. زیر برنجی در واقع همان چلو گوشت یا آش گوشت است که یکی دیگر از غذاهای لرستان به حساب میآید؛ غذایی تجملی و تشریفاتی است که معمولا در مهمانیهای مجلل، عروسیها یا اعیاد، آن را در سینیهای بزرگ سرو میکنند و مقابل مهمان قرار میدهند. چینش غذا در مجمع هم روش خاص خودش را دارد به این صورت که یک لایه پلو در سینی میریزند و یک لایه گوشت روی آن قرار میدهند و دوباره برنج روی آن می ریزند.
چقدر با آداب اجتماعی آشنا هستید؟
خوراک شوربای قیمه ریزه یکی از غذاهای لذیذ استان چهار محال و بختیاری است که طرفداران زیادی دارد . در گام بعدی، یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به هم می گذاریم. گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم و با افزودن دو لیوان آب در قابلمه را می بندیم و می گذاریم روی حرارت ملایم کاملا بپزد. طرز تهیه به این صورت است که آلو را از قبل در آب سرد خیس می کنیم.
از فيله گوسفند، سينه مرغ، فلفل دلمهاي، پياز متوسط، روغن زيتون، پودر سير و زعفران تهيه مي شود. اين غذا از خوشمزه ترين غذاهاي استان چهارمحال و بختياري بوده و از شهرت زيادي برخوردار است. به جرات میتونم بگم بهترین تجربه را در استان چهارمحال و بختیاری در کنار کباب های لذیذ کبابی گلپایگانی داشتم .. استان چهارمحال و بختیاری از استان های خوش آب و هوای ایران به شمار می رود و رودخانه ارمند، طبیعت چشم … چلوکبابی جوان که از قدیمیهای تهران است در خیابان هفده شهریور واقع شده است.
برای این که ترکیب کباب به خوبی مزه دار شود، بهتر است نیم ساعت قبل از پخت آب لیمو را اضافه کنید. لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد. از دیگر دسرهای محبوب که در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیرد، مهلبیه است و بیشتر محبوب عرب ها است.