دسته‌ها
اخبار

سیب زمینی پخته یونانی با لیمو

این لیمو و سیر سیب زمینی یون، دستور غذا از صفحات کتاب آشپزی مدیترانه ای جدید توسط نویسنده پرفروش کتاب آشپزی سوزی کارادشه از غذای مدیترانه ای داغ است. اغراق نمی‌کنم وقتی می‌گویم آشپزخانه‌ام هیچ‌وقت بوی بهتری از زم، که آن را درست کرده‌ام نداشته است سیب زمینی بچه گریل شده با لیمو و سیر. و تست چشایی را هم قبول می کنند! بیشتر از یک پاس! بنابراین، اگر به دنبال یک غذای جانبی آسان برای ست ، با غذاهای یون، هستید، این دستور غذا برنده است!

طرز تهیه سیب زمینی به سبک یون، در یک تابه چدنی با شاخه های جعفری و برش های لیمو

سیب زمینی یون، از غذاهای مدیترانه ای: صرفاً شام

وقتی یک کتاب آشپزی جدید برای من ارسال می‌شود، باید دو تست را پشت سر بگذارد تا آن را در اینجا در صفحات دستور غذای فصلی سالم با شما به اشتراک بگذارم. دستور غذا باید 1) سالم با تأکید بر غذاها و سبزیجات کامل باشد و 2) دستور العمل ها باید آسان باشد – زیرا ما افراد پرمشغله ای هستیم! کتاب آشپزی غذای مدیترانه: یک شام ساده دارای 125 دستور غذا است که هر دو آزمون را با موفقیت پشت سر می گذارند. به همین دلیل می دانستم که می خواهم آن را با شما به اشتراک بگذارم.

جلد کتاب آشپزی سه بعدیجلد کتاب آشپزی سه بعدی

وقتی صحبت از آشپزی مدیترانه‌ای به میان می‌آید، سوزی راه خود را در آشپزخانه می‌داند و در شام ساده نشان می‌دهد! از «سالادهای شاد» پر از سبزیجات فصل، مانند سالاد خیار الجزایری با ن،ا و زیتون؛ برای غذاهای ساده ماهی مانند سیر سالمون پخته شده دیژون. دستور العمل های بسیاری وجود دارد که خوشمزه، گیاهی و حتی در روزهای شلوغ هفته نیز قابل انجام است. یک کپی از آمازون یا هر جایی که کتاب فروخته می شود دریافت کنید. (این یک لینک وابسته است.)

از سوزی و کلار،ون پاتر تشکر می کنم که یک نسخه نقد را به صورت رایگان برای من ارسال ،د!

من سرآشپز کتی هستم و قدرت من این است که طعم غذای سالم را خوب کنم، بنابراین اگر تازه وارد هستید، به وب سایت جدید مورد علاقه خود برای دستور العمل های سالم خوش آمدید! این دستور العمل آزمایش شده و آزمایش شده نمونه کاملی از کاری است که ما در اینجا در Healthy Seasonal Recipes بهترین کار را انجام می دهیم: دستور العمل های خوبی برای شما ایجاد کنید که طعم عالی با سبزیجات و مواد مغذی اضافی دارند! برای آموزش طرز تهیه این دستور غذا به ادامه مطلب بروید!

مواد لازم دستور العمل سیب زمینی یون،

مواد لازم برای سیب زمینی پخته روی میز سفید با روکش متنی که هر یک از مواد تشکیل دهنده را مشخص می کند، قرار داده شده است.مواد لازم برای سیب زمینی پخته روی میز سفید با روکش متنی که هر یک از مواد تشکیل دهنده را مشخص می کند، قرار داده شده است.
  • گیاهان و ادویه جات: چاشنی سیب زمینی شامل ،یبی از ادویه های روزمره و گیاهان خشک شده از کابینت ادویه شما است. به پونه کوهی خشک، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل درشت نیاز دارید.
  • سیب زمینی: سوزی استفاده از سیب زمینی طلایی یوکان را مشخص می کند. من یک کیسه از آنها را پیدا کردم که حدود یک اینچ قطر داشت و با زمان بندی این دستور کاملاً کار کرد. او پیشنهاد می کند آن را از وسط نصف کنید، اما مال من آنقدر کوچک بود که نیازی به این کار نداشتم. آنها در واقع کاملاً اندازه بودند!
  • سیر: برای طعم دادن به سیب زمینی ها به 6 حبه سیر بزرگ نیاز دارید. خیلی زیاد به نظر می رسد، اما وقتی با لیمو، آب گوشت و سیب زمینی تفت داده شود، تقریباً تمام می شود.
  • لیمو: طعم اصلی (علاوه بر سیر) سیب زمینی یون، لیمو است. شما به پوست و یک چهارم فنجان آب میوه نیاز دارید.
  • روغن زیتون: هیچ دستور العمل سیب زمینی مدیترانه ای بدون افزودن روغن زیتون با کیفیت بالا به سیب زمینی ها کامل نمی شود. برای تمام شدن ظرف می تو،د مقدار بیشتری بپاشید.
  • آبگوشت یا آبگوشت: تفت دادن سیب زمینی با آبگوشت، کلید بافت فوق العاده صاف آن است. می تو،د از آب مرغ خانگی، آب سبزیجات یا آب مرغ یا سبزیجات ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
  • جعفری: جعفری تازه برگ تخت یکی از ویژگی های بارز دستور پخت سوزی و غذاهای مدیترانه ای است. این سیب زمینی یون، پخته شده را درست از فر و درست قبل از سرو طراوت می بخشد.

طرز تهیه سیب زمینی کبابی به روش یون،

قفسه های فر را قبل از گرم ، در یک سوم وسط و بالای فر نصب کنیدقفسه های فر را قبل از گرم ، در یک سوم وسط و بالای فر نصب کنید

مرحله 1: فر را از قبل گرم کنید

برای شروع، یک قفسه فر را در وسط فر قرار دهید و دومی را برای برشته ، روی آن قرار دهید. سپس آن را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

ادویه سیب زمینی در یک ظرف کوچک چوبیادویه سیب زمینی در یک ظرف کوچک چوبی

مرحله 2: ادویه ها را با هم ،یب کنید

پونه کوهی، آویشن، پاپریکا، نمک کوشر و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سیب زمینی مخلوط با ادویه جات ترشی جات، لیمو و سیر سیب زمینی مخلوط با ادویه جات ترشی جات، لیمو و سیر

مرحله 3: سیب زمینی را مزه دار کرده و تفت دهید

سیب زمینی ها، ادویه ها، روغن زیتون، سیر، پوست لیمو و آب لیمو را در یک ظرف پخت ضد فر و بدون گریل (9×13 اینچ) یا یک تابه چدنی بزرگ ،یب کنید. از پیر، استفاده نکنید زیرا نمی توان آن را زیر گریل قرار داد. سیب زمینی ها باید یک لایه باشند. آب گوشت را به آرامی دور سیب زمینی ها بریزید تا همه چاشنی های خوشمزه شسته نشود. روی آن را با فویل بپوش،د و در طبقه وسط فر قرار دهید. تایمر خود را برای 30 تا 40 دقیقه تنظیم کنید و آماده شوید تا خانه شما بهترین بوی خود را بدهد!

پس از پخته شدن سیب زمینی ها، فویل را بردارید و چند دقیقه تفت دهیدپس از پخته شدن سیب زمینی ها، فویل را بردارید و چند دقیقه تفت دهید

مرحله 4: سیب زمینی را کبابی کنید

هنگامی که سیب زمینی ها نرم شدند (یا همانطور که سوزی می گوید، باید در لمس بشکنند) فویل را بردارید و برای چند دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و ترد شوند. مراقب آنها باشید تا مطمئن شوید که خیلی قهوه ای نمی شوند. باید حدود 3 دقیقه طول بکشد.

سیب زمینی پخته سرخ شدهسیب زمینی پخته سرخ شده

مرحله 5: جعفری را اضافه کرده و سرو کنید

هنگامی که سیب زمینی ها از فر خارج شدند، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقدار زیادی جعفری تازه ،د شده بپاشید. سوزی در ،مت آشپزی کتاب آشپزی بیان می کند که روغن زیتون فوق بکر اولین و آ،ین چیزی است که به دستور غذا اضافه شده است و در واقع در لیست مواد تشکیل دهنده این دستور پخت سیب زمینی یون،، مقدار خاصی از روغن زیتون را شامل نمی شود. …بنابراین فکر می کنم او ما را از صمیم قلب تشویق می کند تا این غذا را قبل از سرو با کمی روغن زیتون به پایان برس،م.

طرز تهیه سیب زمینی به سبک یون، در ظرف سرامیکی با شاخه های جعفری و برش های لیموطرز تهیه سیب زمینی به سبک یون، در ظرف سرامیکی با شاخه های جعفری و برش های لیمو

پیشنهادات سرو برای سیب زمینی سرخ شده یون،

با توجه به ،وان دستوری که سوزی برای کتاب نوشته است، این دستور العمل سیب‌زمینی سیر لیمو با «تقریباً همه چیز در این کتاب» مطابقت دارد، بنابراین شما باید فقط یک نسخه از آن بگیرید. برای ایده های بیشتر، در حالی که منتظر رسیدن نسخه خود هستید، یکی از این شام های الهام گرفته از مدیترانه را امتحان کنید:

باقیمانده، نگهداری و گرم ، مجدد

ذخیره سازی باقیمانده: سیب‌زمینی‌های باقی‌مانده را به یک ظرف بزرگ دربسته و قابل مهر و موم یا محفظه‌ای با قفل محکم منتقل کنید. هر آبکی را هم داخل قابلمه بریزید، سیب زمینی ها مانند ماریناد به جذب مایع پخت ادامه می دهند و طعم بیشتری می گیرند! تا چهار روز در یخچال بگذارید.

برای گرم ، مجدد: سیب‌زمینی‌های لیموی یون، را در تابه‌ای با درب روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. هر از گاهی هم بزنید و بپزید تا سیب زمینی ها کاملا پخته شوند، حدود 6 دقیقه. در صورت تمایل جعفری اضافی را برای سرو اضافه کنید.

تغییراتی که باید امتحان کنید

  • چاقی: برخی از دستور العمل های سیب زمینی یون، کمی کره به آنها اضافه شده است. می تو،د این کار را با هم زدن کره نرم شده در انتها با جعفری انجام دهید.
  • گیاهان دارویی: شما همیشه می تو،د کمی با گیاهان بداهه گویی کنید، به جای خشک ،، گیاهان تازه را انتخاب کنید یا آنها را به گزینه دیگری اضافه کنید. کمی رزماری خشک (یا تازه) یا یک مشت ن،ا ،د شده را به همراه جعفری اضافه کنید.
  • قاچ سیب زمینی: با استفاده از همین روش، می تو،د از سیب زمینی های بزرگتر به جای سیب زمینی های کوچکتر، نصف شده یا کامل استفاده کنید.
  • پیش غذا: با پنیر فتا ،د شده یا حتی کمی پارمزان سرو کنید.

سوالات متداول

آیا می توانم از سیب زمینی Russet برای سیب زمینی پخته یون، استفاده کنم؟

سیب زمینی یون، که به آن پاتا لیمو نیز می گویند معمولا از سیب زمینی های مومی با پوست نازک تهیه می شود، بنابراین استفاده از سیب زمینی های آردی با پوست ضخیم مانند سیب زمینی رست، سیب زمینی آیداهو یا سیب زمینی نان را توصیه نمی کنیم. در عوض، سیب زمینی های مومی مانند سیب زمینی های طلایی، قرمز، سفید یا بنفش را انتخاب کنید! این مواد دارای بافت خامه ای هستند که به گرمای مرطوب استفاده شده در این غذا کمک می کند.

در دستور العمل های فصلی سالم، ما در آشپزی با آن تخصص داریم سبزیجات تازه و ایجاد کنید وعده های غذایی آ، هفته. اینجا ثبت نام کنید تا ایده های شام تولیدی بیشتری را به صورت رایگان دریافت کنید! اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم! آشپزی مبارک! ~کتی

دستگاه چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد

یک توضیح

سیب زمینی های پخته شده به سبک یون، بسیار لطیف هستند، آنها غذای جانبی کم زحمت و با پاداش عالی برای جفت شدن با غذاهای یون، هستند. آنها به آرامی با لیمو و سیر برشته می شوند که تقریباً مانند ماریناد عمل می کند و طعم عمیقی به سیب زمینی می دهد.


  • 1 قاشق چای خوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر درشت، یا به مزه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 پری سیب زمینی طلایی یوکان، پوست کنده و نصف شده
  • 6 حبه های سیر بزرگ، ،د شده
  • پوست رنده شده و آب یک لیمو (حدود 1/4 فنجان آب)
  • 1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر برای سرو در صورت تمایل
  • 1 1/4 فنجان آب مرغ یا سبزیجات یا آبگوشت خانگی
  • 1/2 فنجان جعفری برگ تخت درشت ،د شده


  1. یک قفسه را در مرکز فر و یک قفسه را در فاصله 6 اینچی از بالا قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. پونه کوهی، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  3. سیب زمینی، سیر، پوست لیمو، آب لیمو، روغن زیتون و مخلوط ادویه را در یک ظرف پخت گریل 19×9 یا تابه چدنی هم بزنید. آب گوشت را در اطراف سیب زمینی ها بریزید و در صورت امکان یک لایه روغن و ادویه باقی بگذارید. روی آن را با فویل آلومینیومی بپوش،د و به فر روی توری وسط فر منتقل کنید. سیب زمینی ها را 30 تا 40 دقیقه تا زم، که چنگال نرم شوند بپزید.
  4. فویل را بردارید و ظرف یا تابه را روی توری فر قرار دهید. گریل را روی حرارت زیاد روشن کنید. سیب زمینی ها را کبابی کنید تا قهوه ای و ترد شوند، حدود 3 دقیقه.
  5. سیب زمینی ها را از فر خارج کنید. جعفری را اضافه کنید و در صورت تمایل با نمک و روغن زیتون اضافه کنید. گرم سرو کنید.

یادداشت ها

ذخیره سازی باقیمانده: سیب‌زمینی‌های باقی‌مانده را به یک ظرف بزرگ دربسته و قابل مهر و موم یا محفظه‌ای با قفل محکم منتقل کنید. هر آبکی را هم داخل قابلمه بریزید، سیب زمینی ها مانند ماریناد به جذب مایع پخت ادامه می دهند و طعم بیشتری می گیرند! تا چهار روز در یخچال بگذارید.

برای گرم ، مجدد: سیب‌زمینی‌های لیموی یون، را در تابه‌ای با درب روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. هر از گاهی هم بزنید و بپزید تا سیب زمینی ها کاملا پخته شوند، حدود 6 دقیقه. در صورت تمایل جعفری اضافی را برای سرو اضافه کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی
  • جاده: فر
  • آشپزخانه: یون،

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان
  • کا،ی: 272
  • شکر: 1 گرم
  • چربی: 17 گرم
  • کربوهیدرات ها: 27 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 4 گرم

درباره نویسنده

کیتی وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خواند و از موسسه آشپزی نیو،ند فارغ التحصیل شد. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents، چندین نشریه Edible Communities و غیره منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books}، در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می تو،د او را در باشگاه بدنسازی بیابید، آشپزی می کند، ،م روی هم می چیند، شربت افرا درست می کند و از باغ چندساله اش مراقبت می کند.

منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/roasted-greek-style-،atoes-with-garlic-and-lemon/