دسته‌ها
اخبار

سوپ عدس قرمز ترکی – لیمو کاسه®

با عطر ن،اع و زیره، این دل،ب است سوپ عدس قرمز ،ی پر از سبزیجات و سرشار از پروتئین.

سوپ عدس قرمز ،ی را در یک کاسه سفید بریزید.

وقتی غذای بدون غذا سفارش می‌دهیم یا با بچه‌ها برای صرف غذا بیرون می‌رویم، دوست داریم به رستوران‌های قومی برویم. یکی از مکان های مورد علاقه ما برای صرف غذا، یک رستوران محلی ،ی است که خوشمزه ترین سوپ عدس قرمز روی زمین را سرو می کند. من همچنین عاشق تلاش برای بازسازی غذاهایی هستم که در خانه می خوریم، مانند نان پیتا به سبک رستور، یا دیپ بادمجان ،ی.

با شروع هوای سرد، هوس خوردن سوپ بیشتر و بیشتر می شود. پس البته باید این سوپ خوشمزه عدس قرمز ،ی را امتحان کنم. بعد از اینکه چندین نسخه از این سوپ را در خانه امتحان کردم، فکر می کنم بالا،ه توانستم آن را امتحان کنم و تصمیم گرفتم آن را به اشتراک بگذارم! خامه ای و خوشمزه، چیزی است که تمام خانواده از آن لذت خواهند برد.

چرا سوپ عدس قرمز ،ی را دوست خواهید داشت؟

  • مانند بسیاری از سوپ ها، به خوبی در یخچال و فریزر نگهداری می شود.
  • به طور طبیعی بدون گلوتن، آنها را می توان به راحتی گیاهخوار یا وگان کرد.
  • روز بعد طعم بهتری دارد!

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده سوپ عدس قرمز، روی زمینه سفید نوشته شده است.
  • پیاز: پیاز سفید یا زرد برای طعم ملایم پیاز خوب عمل می کند.
  • هویج: سبزیجات شیرین و کمی دل،ب.
  • سیب زمینی: خامه ای و خوشمزه است و به غلیظ شدن سوپ کمک می کند.
  • عدس قرمز: بسیار مغذی هستند و سریعتر از عدس سبز، قهوه ای یا سیاه طبخ می شوند.
  • ادویه جات ترشی جات: زیره، نمک، فلفل هندی و ن،اع خشک طعم خاورمیانه ای غنی را به این سوپ اضافه می کنند.
  • رب گوجه فرنگی: طعم و رنگ اومامی را اضافه می کند.
  • آب مرغ: یک پایه خوشمزه برای سوپ.
  • لیموناد: برای از بین بردن برخی از طعم های غنی، اسیدیته را اضافه می کند.

تعویض های سریع

  • آب مرغ را با آب سبزیجات جایگزین کنید و این غذا گیاهی و وگان می شود.
  • با اینکه من عاشق عدس قرمز هستم چون خیلی سریع پخته می شود اما می تو،د این سوپ را با انواع دیگر عدس درست کنید! آن را در رنگ های سبز، قهوه ای یا زرد امتحان کنید.
  • من به شدت توصیه می کنم از آب لیموی تازه استفاده کنید، اما اگر لیموی تازه ندارید، می تو،د از آب لیموی بطری استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ عدس قرمز ،ی

لیز یک پیاز سفید را ،د می کند.

مرحله 1. پیاز، هویج و سیب زمینی را مکعبی ،د کنید.

هویج و پیاز را در ته یک قابلمه بزرگ سفید تفت دهید.

مرحله 2. ته یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید سپس پیاز و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

عدس قرمز در قابلمه سبزیجات پخته شده.

مرحله 3. سپس سیب زمینی، عدس قرمز، زیره، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم بزنید.

آب مرغ را در ظرفی به عدس و سبزیجات اضافه کنید.

مرحله 4. آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید، مواد را با هم مخلوط کنید سپس مخلوط را بگذارید تا بجوشد.

سوپ عدس پخته شده را هم بزنید.

مرحله 5. حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بجوش،د تا عدس و سیب زمینی کاملا بپزند.

سوپ عدس قرمز را با مخلوط کن در یک کاسه سفید مخلوط کنید.

مرحله 6. از روی حرارت بردارید و آبلیمو و ن،ا را اضافه کنید. از مخلوط کن غوطه ور برای هم زدن استفاده کنید تا یکدست شود.

سوپ عدس قرمز ،ی در یک کاسه سفید با ن،ای خشک روی آن پاشیده شده است.

قبل از سرو چاشنی را بررسی کنید، سپس از این سوپ عدس قرمز ،ی لذت ببرید!

سوالات متداول

آیا قبل از تهیه سوپ باید عدس قرمز را خیس کرد؟

خیر، عدس نسبتاً سریع پخته می شود و نیازی به خیساندن ندارد. ممکن است بخواهید آن را بشویید و سنگ یا ناخالصی های دیگر را بررسی کنید!

بهترین رنگ عدس چیست؟

شش نوع مختلف عدس وجود دارد که همگی سالم و مغذی هستند، اگرچه تفاوت کمی با یکدیگر دارند. عدس سیاه خوش طعم ترین است، اما عدس قرمز بالاترین پروتئین را دارد.

با سوپ عدس قرمز چه بخوریم؟

قاشق سوپ عدس قرمز تزئین شده با ن،ا.

دستور العمل های بیشتر سوپ

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این سوپ را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

این سوپ عدس قرمز ،ی با وجود اینکه فقط یک سبزی است، سیر کننده و سیر کننده است. خودتان آن را امتحان کنید!

قاشق شما منتظر است.

سوپ عدس قرمز

سوپ عدس قرمز ،ی


لیز دلا کروچه

این سوپ خوشمزه عدس قرمز ،ی با رایحه ن،ا و زیره سبز، پر از سبزیجات و سرشار از پروتئین است.

مقدماتی: 10 دقیقه

آشپزی: 30 دقیقه

کل: 40 دقیقه

سنجاق

سهام4

  • یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و با اسپری پخت و پز (یا روغن زیتون بپاشید) اسپری کنید. پیاز و هویج را به مدت 4 تا 5 دقیقه با هم زدن مرتب تفت دهید تا نرم شوند.

    1 عدد پیاز متوسط، 2 عدد هویج

  • سیب زمینی، عدس قرمز، زیره، نمک و فلفل چیلی را به قابلمه اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید. با قاشق چوبی رب گوجه فرنگی را در قابلمه هم بزنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا رب طعم سایر مواد را به خود بگیرد.

    2 عدد سیب زمینی طلای یوکان، 1 فنجان عدس قرمز، 2 قاشق چایخوری زیره، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری کاین، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

  • آب مرغ را در آن بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد. حرارت را کم کنید و 15 تا 20 دقیقه بجوش،د تا سیب زمینی و عدس نرم شوند.

    4 فنجان آب مرغ

  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و ن،ا و آبلیمو را اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن دستی غوطه وری را پوره کنید تا یکدست شود. ادویه را بررسی کنید و قبل از سرو بر اساس آن تنظیم کنید.

    1 قاشق غذاخوری ن،ا خشک، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو

لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

این سوپ در روزهای دوم و سوم بهترین طعم را دارد، بنابراین من دوست دارم در اوا، هفته بیشتر از آن برای ناهار درست کنم. عالی هم یخ میکنه!
اگر مخلوط کن غوطه وری ندارید، می تو،د سوپ را به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید.

ارسال: 1فنجان | کا،ی: 230Kcal | کربوهیدرات ها: 46g | پروتئین: 12.6g | چربی: 1.6g | سدیم: 602میلی گرم | فیبر: 14.4g | شکر: 5.4g




منبع: https://thelemonbowl.com/red-lentil-turkish-soup/