
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
سوپ باستینا (پنی سیلین ایتالیایی)
آبگوشت Bastina ، بیماران و بسیار آسان! همچنین به ،وان پنی سیلین ایتالیایی شناخته می شود ، این دستور العمل سوپ تغذیه ای همه چیز را که رنج می برید ، درمان می کند. با یک کاسه سوپ خوشمزه که بدن و روح را تغذیه می کند ، گرم و احساس بهتری داشته باشید.

هر لحظه در طی سه ماه گذشته حداقل یک نفر در خانواده من بوده است ، این بدان م،ی است که من پرداخت های بیشتری را از آن آماده کرده ام سوپ باستینا ، همچنین به ،وان پنی سیلین ایتالیایی شناخته می شودسپس می توانم حساب کنم!
من و فرزندان من یک سرود تهیه کرده ایم که بارها و بارها آواز می خو،م ، در حالی که اسکریپت های آبگوشت تبخیر شده در کشتی های آنها:
"سپر! سپر! ما عشق سپر!"
شاید شما باید آنجا باشید.
چه بیمار باشید و چه خوب و چه در جایی بین آنها ، هر قاشق این آبگوشت ، سوپ تغذیه کننده و آسان را دوست خواهید داشت. مثل طلای مایع است!


Bastina - همچنین به ،وان پنی سیلین ایتالیایی شناخته می شود - سوپ
سوپ باستینا سوپ مرغ با ماکارونی است. مانند ک،یک رضایت بخش از روح ، این نسخه به آبگوشت ، هویج ، کرفس ، پیاز و سیر و همچنین گیاهان تازه ، خشک و لباس پوشان نیاز دارد. بر خلاف سوپ مرغ سنتی ، سبزیجات جوشانده شده و سپس در آبگوشت مخلوط می شوند و به سوپ کمی بافت می دهند.
سوپ Bastina همچنین "Pennien ایتالیایی" نامیده می شود زیرا وقتی سرماخوردگی یا آنفلوانزا دارد بهترین است و به چیزی راحت و تغذیه کننده احتیاج دارد و فقط به کمی تلاش نیاز دارد.
باستینا چیست؟
باستینا به ماکارونی های کوچک اشاره دارد و به "ماکارونی کوچک" به زبان ایتالیایی ترجمه می شود. "Asini de Baby" و "Orzo" پاستیل هستند و Parilla یک ماکارونی کوچک به نام "Bastina" است.
بعد از همه اینها ، من دوست دارم از نودل "استیلین" بدون گلوتن استفاده کنم ، که یک ماکارونی کوچک به شکل یک ستاره ساخته شده از برنج قهوه ای است. آنها کار می کنند کاملاً در این دستور العمل


مواد لازم
این دستور العمل سوپ در درون "واقع شده است"کل از ،مت های آن بیشتر استک، "، به این م،ی که خواستار تشکیل مواد روزانه با هم برای ایجاد یک چیز شگفت انگیز است. در اینجا همان چیزی است که شما نیاز خواهید داشت:
- آبگوشت مرغ یا آبگوشت: من دوست دارم از آبگوشت مرغ خانگی به ،وان پایه ای برای این سوپ استفاده کنم. اگر واقعاً هوای بدی دارید ، آبگوشت استخوان برای افزایش تغذیه و پروتئین موجود در سوپ بسیار عالی است.
- mirbua: هویج ، کرفس ، اهرم یا پیاز طعم و تغذیه زیادی را فراهم می کند.
- سیر: من عاشق سیر هستم و این دستور العمل را با یک سر سیر ، حتی دو میخک آزمایش کرده ام و بهترین طعم سبک برای چند میخک سیر است.
- آویشن تازه: طعم زیادی به آن می افزاید. من اکیداً توصیه می کنم ، اما خشک شده هدف را برآورده می کند.
- مقاله Brex: آبگوشت با طعم سیلاب است.
- پوست پنیر پارمسان: اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، فریزر خود را با یک کیسه ziplock از مقیاس پنیر پارمسان ذخیره کنید تا آن را در دستور العمل های سوپ مانند این رها کنید. این یک چیز وحشتناک در مورد طعم و مزه ای است که اضافه می کنید! به دنبال پوست پنیر پارمسان در فروشگاه پنیر مواد غذایی خود باشید.
- روغن زیتون باکره عالی: اسپری اضافه شده به کاسه سوپ طعم و لمس چربی مورد نیاز را فراهم می کند.
- نمک و فلفل: سوپ را فصل کنید.
- لیمو: یک اسپری کوچک در انتها از خواب بیدار شده و روشن می شود. مانند پنیر پارمسان ، این یک ضرورت است.
- باستینا: باز هم ، من توصیه می کنم از رشته فرنگی تجاری بدون گلوتن استفاده کنید.
سوپ Bastina خود را سفارشی کنید
این یک دستور العمل سوپ بسیار آسان و مستقیم است ، همانطور که نوشته شده است ، بیشتر بدون استفاده از دست. با این حال ، اگر می خواهید ، کمی از پوشیدن آن دریغ نکنید!
- پروتئین را اضافه کنید: پروتئین پمپ را با اضافه ، مرغ ،د شده یا رنده شده پمپ کنید. بقایای مرغ کبابی ، پخته شده یا سرخ شده کاملاً کار می کند.
- گرما را اضافه کنید: وقتی سرماخوردگی می کنید ، کمی یا بیشتر از تراشه های فلفل قرمز داغ استقبال می کنیم.
- عطر و طعم را اضافه کنید: من می خواهم قبل از حفاری ، اسپری از روغن ترافل را به سالاد خود اضافه کنم.
خوب ، بیایید مقداری سوپ پاستیل برای آرام ، معده و روح برای شما بیاوریم!


با گلوتن -بدون فوکاشیا سرو می شود
چگونه سوپ Pasteina درست کنیم
مرحله 1: تهیه سبزیجات.
شروع به برش انتها و سپس لایه برداری کنید پیاز زرد کوچک (یا یک عمل بزرگ) ، تمیز و سپس دو طرف را تمیز کنید کرفس، و لایه برداری دو اندازه کوچک/متوسط هویجبشر


تمام سبزیجات را تقریباً در بلوک ها برش دهید. من می خواهم برای برش سبزیجات یا برش آنها به برش های نازک در این دستور العمل اختصاص ندهم ، که ممکن است به تلاش زیادی نیاز داشته باشد ، به خصوص وقتی که بیمار هستید.


مرحله 2: سبزیجات را در آبگوشت جوش دهید.
سبزیجات ،د شده را به یک سوپ بزرگ یا اجاق گاز اضافه کنید مرغ یا آبگوشت استخوان مرغ ، آویشن تازه ، بوها برگهای سینه ، پوست پنیر پارمسان ، نمک ، فلفلو اسپری از روغن زیتون باکره عالیبشر
درپوش را روی آن قرار دهید ، سپس آتش را تا حدی بالا بلند کنید تا مایع جوش بیاید. پس از جوشاندن ، گرما را تا حد کم کاهش داده و سپس آن را روی حرارت کم بگذارید تا سبزیجات بسیار نرم شوند ، به مدت 20-30 دقیقه.


مرحله 3: سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه سبزیجات بسیار نرم شدند ، لایه برداری پنیر پارمسان ، ساقه آویشن و برگ خلیج را از کاسه جدا کنید ، سپس سبزیجات را با یک قاشق غذاخوری یا دو آبگوشت به یک می،ر بالا منتقل کنید.
مواد را مخلوط کنید تا سبزیجات خیلی صاف شوند ، سپس دوباره پوره شده را در کاسه سوپ بریزید و هم بزنید تا مواد تشکیل دهنده آن مخلوط شوند. دوست دارم اضافه کنم تقریباً تمام سبزیجات پوره شده را در کاسه قرار دهید زیرا من دوست ندارم که آبگوشت بسیار ضخیم شود. برای اضافه ، آبگوشت خود به قوام مورد نظر ، کم و بیش دریغ نکنید.
مشاوره دستور العمل
اگر یک می،ر وحشیانه دارید ، می تو،د سبزیجات را مستقیماً درون کاسه مخلوط کنید!


مرحله 4: سوپ را فصل کنید.
اضافه ، فشار از آب لیمو تازه - طعم سوپ نباید لیمو باشد ، بلکه فقط باید سبک باشد - سپس آن را مزه دار کنید و در صورت ،وم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
همین است! یک درپوش را در بالای گلدان قرار دهید تا هنگام پختن خمیر آن را گرم نگه دارید.


مرحله 5: پخت و پز پاستیل.
گرانبها باستینا در یک کاسه آب آب پز که مطابق دستورالعمل بسته بندی شده است ، سپس فیلتر کرده و به کاسه برگردید.


این ستاره های کوچک برای خوردن بسیار رضایت بخش هستند. من فقط آنها را دوست دارم!


خمیر پخته شده را بین ظروف ت،یم کنید ، سپس سوپ تبخیر شده را روی آن قرار دهید و با پنیر تازه رنده شده پارمسان و فلفل سیاه تازه زمین خاتمه دهید. نان تازه از گلوتن -Fuka،a Fuka،a ، یا یک سبد بیسکویت بدون گلوتن ، لمس نهایی کامل است.
باقیمانده مواد غذایی به مدت 3-5 روز در یخچال ذخیره می شود و/یا تا 3 ماه به زیبایی یخ زده است. با این حال ، هنگام نگهداری در یخچال یا فریزر ، آبگوشت ها را جدا کنید.
چه از آب و هوای بد و چه از نظر سلامتی رنج می برید - آ،ین قطره این سوپ رضایت بخش را دوست خواهید داشت. لذت بردن!


دستور العمل های بیشتر برای سوپ تغذیه ای
- 8 فنجان آبگوشت مرغ یا آبگوشت
- 2 دارای اندازه کوچک هویج، فقیر پس از آن تقریباً ،د شد
- 2 دنده کرفس، تقریباً ،د شده
- 1 بزرگ نوشیدن یا پیاز زرد کوچک، فقیر پس از آن تقریباً ،د شد
- 2 میخک سیر، شاعرانه و سپس ،د شد
- 2-3 شاخه آویشن تازه
- 1 لور
- 1 پوست پنیر پارمسان
- اسپری روغن زیتون باکره عالی
- نمک و فلفل
- 1/2 لیمو
- 8 اونس فولاد بدون گلوتن، توصیه می شود از برند jovial استفاده کنید ، به یادداشت ها مراجعه کنید
- پنیر پارمسان تازه است، برای خدمت
جلوگیری از تبدیل صفحه نمایش به تاریکی
به یک سوپ بزرگ یا فر هلندی ، آبگوشت مرغ یا آبگوشت استخو، ، هویج ، کرفس ، پیاز/تره فرنگی ، سیر ، آویشن تازه ، برگ خلیج ، پوسته پنیر پارمسان ، روغن زیتون عالی باکره ، نمک و فلفل را اضافه کنید. درپوش را روی آن قرار دهید ، سپس آتش را تا حدی بالا بلند کنید تا مایع جوش بیاید. پس از جوشاندن ، گرما را تا حدی کم کاهش داده و سپس آن را به مدت 20-30 دقیقه یا تا زم، که سبزیجات بسیار نرم شوند ، آن را با درپوش کم مصرف کنید.
ساقه های آویشن ، برگ خلیج و شوره سر پنیر Barmesan را جدا کرده و سپس سبزیجات پخته شده را به می،ر منتقل کنید. یک قاشق آبگوشت را اضافه کنید ، سپس مخلوط کنید تا سبزیجات بسیار نرم شوند. توجه: حتماً پوشش می،ر را باز کنید تا بخار فرار کند. مقداری یا تمام سبزیجات پوره شده را دوباره درون سوپ بریزید و سپس مخلوط را هم بزنید. در عوض ، می تو،د از مخلوط کن ش،ته برای ،د ، سبزیجات موجود در کاسه استفاده کنید.
کمی آب لیمو تازه اضافه کنید - طعم سوپ نباید یک لیمو باشد ، بلکه فقط روشن است - سپس آن را مزه دار کنید و به دلخواه نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. یک کلاه را در بالا قرار دهید تا در هنگام پخت ماکارونی ، سوپ را گرم نگه دارید.
ماکارونی ها را در یک کاسه با آب جوش و نمکی مطابق دستورالعمل بسته جوش،د ، سپس آن را بین کشتی ها فیلتر کرده و ت،یم کنید. سوپ را روی ماکارونی پخته شده بررسی کنید ، سپس آن را با پنیر تازه رنده شده پارمسان و فلفل زمینی تازه سرو کنید.
- توصیه می کنم برای این سوپ از ماکارونی بدون گلوتن از مارک Jovial استفاده کنید. اگر نیازی به خوردن غذای بدون گلوتن ندارید ، می تو،د از ستاره های کوچک یا ASIDPPPI استفاده کنید.
- من دوست دارم حدود 3/4 سبزیجات پوره شده را دوباره به آبگوشت اضافه کنم زیرا عاشق این سوپ در سمت نازک هستم. بسته به ترجیحات خود از اضافه ، کم و بیش دریغ نکنید.
کا،ی حرارتی: 263قیمت حرارتی، کربوهیدرات ها: 43Z، پروتئین: 11Z، چربی: 5Z، چربی اشباع: 1Z، چندین چربی اشباع نشده: 1Z، چربی های ناراحت کننده چربی: 2Z، کلسترول: 10طاقچه، سدیم: 476طاقچه، پتاسیم: 392طاقچه، Viber: 3Z، شکر: 6Z، ویتامین A: 142وحدت بین المللی، ویتامین A: 2طاقچه، کلسیم: 20طاقچه، آهن: 1طاقچه
مقادیر غذایی فقط ،ن می زند. لطفاً تخلیه مسئولیت اطلاعات کامل مواد غذایی را بخو،د.


ع،های اشلی مک لولین
چنین دستور العمل؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!
منبع: https://iowagirleats.com/pastina-soup/