سیب زمینی سرخ کرده معمولی خود را با این سیب زمینی های خوشمزه جایگزین کنید سرخ کن بادی، سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده با عسل داغ! طعم آجیلی و کاراملی کدو حلوایی با سس شیرین و تند عسل ،یبی عالی است که در بهشت ساخته شده است.
،م می خورم هر سبزی که توی سرخ کن هوا می گذاریم 10 برابر مزه اش بهتر است. از زولبیا و کلم بروکلی سرخکن هوا گرفته تا کلم برو،ل سرخکن هوا و مارچوبه سرخکن هوا، این نوعی هنر صنایع دستی است. و بنابراین، برای ادامه سری سبزیجات سرخکن عالی، ما این سیبزمینی سرخکرده عسلی خوشمزه را برای شما آوردهایم! خیلی خوب
به سادگی مخلوط تخم مرغ و آرد سوخاری را آماده کنید، آن را فرو کنید و فقط 10 دقیقه در هوا سرخ کنید! به طور جدی، بچه ها، این نمی تواند ساده تر باشد.
سیب زمینی سرخ کرده کدو حلوایی – مواد اصلی
- کدو حلوایی: بهترین کدو حلوایی پاییزی به طور طبیعی شیرین و آجیلی است. کاملا با سس عسل تند می آید!
- تخم مرغ: کلید ،بیدن آرد سوخاری به کدو.
- آرد نان پانکو: یک جایگزین سبک تر و پف دار تر برای آرد سوخاری معمولی.
- آرد همه منظوره: برای پوشاندن کدو حلوایی قبل از فرو بردن آن در تخم مرغ های زده شده.
- روغن آووکادو: برای اینکه کدوها را قبل از سرخ ، در هوا بپوش،د تا به رنگ طلایی و ترد عالی برسد، از آن استفاده کنید.
- سس سیر فلفلی: یک ضربه تند به سس عسل تند اضافه می کند.
- عسل: ماده شیرین سس عسل داغ. خوشمزه است!
- سرکه برنج: یک ،صر تند و کمی شیرین به سس اضافه می کند.
آرد سوخاری معمولی یا ،ده های کورن فلیک به جای آرد سوخاری پانکو در این دستور پخت کار می کند. همچنین می تو،د از آرد ذرت، بادام آسیاب شده یا آجیل آسیاب شده برای گزینه های بدون گلوتن استفاده کنید.
Sriracha یا sambal oelek گزینه های عالی برای افزودن یک ضربه تند به سس عسل تند شما هستند.
نکات مهم برای تهیه بهترین سیب زمینی کدو حلوایی
مورد علاقه
سرخ کن بادی
آیا به دنبال بهترین سرخ کن بادی هستید؟ مورد علاقه ما سرخ کن بادی نینجا کیچن است که قابل اعتماد و قیمت متوسطی است.
باقی مانده غذا را می توان در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد 3 روز.
ارائه پیشنهادات
بنابراین، چه چیزی با سیب زمینی کدو حلوایی در سرخ کن هوا خوب است؟ گوشت خوک یک مکان عالی برای شروع است. شیرینی کدو حلوایی به خوبی با غذاهای خوش طعم خوک هماهنگ می شود. آن را در کنار گوشت خوک ،بنده عسلی امتحان کنید. همچنین در صورت نیاز به الهام بیشتر، می تو،د 20 دستور غذای گوشت خوک را پیدا کنید.
این را با یک سالاد سبک و با طراوت، مانند سالاد توت فرنگی و کلم بروکلی با سس دانه خشخاش یا سالاد براتای سیب همراه کنید. هیچ ،یبی بهتر از شیرینی میوه و طعم لذیذ کدو حلوایی بو داده وجود ندارد.
-
سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
تخم مرغ را در ظرفی بزنید. پودر سوخاری پانکو، آرد، نمک و فلفل را در ظرفی جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
-
کدو حلوایی را در تخم مرغ آغشته کنید، اجازه دهید تخم مرغ اضافی از روی کدو بچکد. سیب زمینی های سرخ شده را در مخلوط آرد بریزید، سپس مخلوط آرد سوخاری را روی سیب زمینی های سرخ کرده پخش کنید، دقت کنید که سیب زمینی سرخ شده زیاد تکان نخورد. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام کدوهای مغزدار پوشیده شوند.
-
هر کدو حلوایی را با روغن آئروسل اسپری کنید تا پوشش داده شود.
-
2-3 قاشق غذاخوری روغن آووکادو را به سرخ کن بادی اضافه کنید. لطفا گردوها را به سرخ کن بادی ب،ب،د. مطمئن شوید که سیب زمینی سرخ شده روی هم قرار نگیرد.
-
کدوها را به مدت 10 دقیقه در هوا سرخ کنید. کدو حلوایی باید قهوه ای طلایی باشد. آنقدر این کار را تکرار کنید تا کدوها طلایی و طلایی شوند.
-
همه مواد سس را به یک کاسه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
-
سیب زمینی کدو تنبل سرخ شده را با سس سرو کنید.
- پودر سوخاری معمولی یا ،ده های کورن فلیک به جای آرد سوخاری پانکو جواب می دهد.
- ما از سرخ کن بادی نینجا استفاده می کنیم، اما زمان و دما ممکن است بسته به برند سرخ کن بادی مورد استفاده متفاوت باشد.
کا،ی: 223 Kcal، کربوهیدرات ها: 40 g، پروتئین: 4 g، چربی: 6 g، فیبر: 4 g، شکر: 17 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-،ernut-squash-fries/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D