سالاد خیار آسیایی
انتشار: آبان 03، 1403
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404

سالاد خیار آسیایی


یک چاپستیک خیار را کشیده و پیچش ها و سس های کاملی را که به خیار می ،بد در سراسر خیار نشان می دهد.

این سالاد خیار آسیایی طعم و طعم زیادی دارد و با مارپیچ های خیار بسیار سرگرم کننده به نظر می رسد. بسته بندی شده با روغن چیلی، کنجد، سس سویا، زنجبیل، سیر و غیره. این سالاد خیار خوشمزه و ترد غذای کاملی است و در عرض 20 دقیقه آماده می شود.

چه ،ی می تواند در برابر سالاد خیار مقاومت کند؟ مخصوصا وقتی اینجوری خیلی خوشمزه باشه! این شبیه به سالاد پاپایای معروف ما است که طعم آن بسیار منحصر به فرد است و بافت آن رویایی است!

یکی دیگر از جنبه های گیاهی ساده ما که در آن خیار به خوبی می درخشد، سالاد خیار فتا است. یک انفجار مدیترانه ای با هر لقمه!

 

چرا این سالاد را دوست خواهید داشت

این یک تجربه روشن و با طراوت برای سالاد است! این شامل تنها یک ،صر است که به خوبی طراحی شده است و لذت بردن از آن به تنهایی بسیار رضایت بخش است.

شما می تو،د آنها را با هر نوع خیار لذت ببرید، و مطمئناً می تو،د آنها را به اشکال مختلف برش دهید - اگرچه ما مارپیچ را دوست داریم. سالاد را می توان با هر غذای اصلی جفت کرد، یا برای غذاخوری، پیک نیک، باربیکیو، میز تعطیلات و موارد دیگر آماده کرد!

ما همچنین دوست داریم که فلفل ها و ادویه ها را از کره ای تا چینی و تایلندی آزمایش کنیم، در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد.

اجزای مورد نیاز شما

  • گزینهبه صورت ک،یک برای شکل مارپیچی از خیار بچه ایر، استفاده می کنیم اما شما می تو،د از هر خیار بی دانه ای که دارید استفاده کنید.
  • دستور پخت روغن چیلی ما این دستور پخت روغن چیلی خانگی را دوست داریم و همیشه آن را در انبار داریم!
  • چاشنی / چاشنی.نمک، شکر، سرکه، سس سویا و روغن کنجد اصول اولیه هستند.
  • دانه های کنجد.اختیاری برای کرانچ و بافت.
  • پیاز سبز.بهترین ،یب با خیار، هنوز کاملا اختیاری است.

طرز تهیه سالاد خیار آسیایی

خیار را برش دهید

  1. برای تهیه این سالاد مارپیچ خیار آسیایی، ابتدا باید مارپیچ ها را برش دهید. از طرف دیگر، اگر وقتتان کم است، خیار را تکه تکه کنید و آماده هستید!
  2. خیارها را یکی یکی روی چاپستیک ها قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز، آنها را به صورت مورب با زاویه 45 درجه برش دهید، مطمئن شوید که تمام راه را از بین نبرید. چاپستیک ها مانع از ب، شما می شوند. شکاف هایی به فاصله 1/4 تا 1/3 اینچ از هم ایجاد کنید.
  3. خیار را به طرف دیگر برگرد،د و حالا همان شکاف ها را به جز در یک خط مستقیم و بدون هیچ گوشه ای ایجاد کنید. از همان فاصله اینچ استفاده کنید.
  4. در این مرحله شما یک خیار مارپیچ شکل کامل را دارید!

نمک گزینه

  1. این یک مرحله مهم است بدون توجه به برش شما برای خیار. نمک زدن رطوبت و آب اضافی را خشک می کند و از داشتن سالاد خیس جلوگیری می کند. سالاد آب جالب نیست.
  2. تخلیه آب اضافی خیارها را نیز پوست کنده می کند، بنابراین یک سالاد واقعاً ترد می گیرید که عالی است.
  3. پس از نمک زدن به مدت 10-15 دقیقه، آب ته ظرف را تخلیه کرده و با دستمال کاغذی خیارها را خشک کنید.

سس سالاد

  1. این ،مت سرگرم کننده است، تمام ، ظرف! پیاز سبز را مستقیماً بالای خیارها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. سپس مواد باقیمانده مانند سس سویا، سرکه برنج، شکر و دانه های کنجد را اضافه کنید و با مقدار من،ی از روغن چیلی به پایان برس،د.
  3. سالاد را با هم بریزید و آماده لذت بردن هستید!

نکات سالاد خیار آسیایی

  1. مطمئن شوید که نوع من، خیار را برای این دستور تهیه می کنید. بدون دانه کلید است. غیر از این، هر نوع کار می کند. اما برای برش مارپیچ به بچه خیار ایر، نیاز دارید.
  2. اگر این شکل مارپیچ را نمی خواهید، خیار را به قطعات 1 اینچی برش دهید و آنها را ،د کنید. از طرف دیگر، می تو،د آن را به قطعات نامنظم ت،یم کنید.
  3. همچنین می تو،د از چنگال برای ،اش دادن پوست و ایجاد ،اش استفاده کنید تا پانسمان داخل آن نفوذ کند.
  4. اگر در حال ساخت مارپیچ هستید، حتما از چوب غذاخوری برای راهنمایی استفاده کنید تا تا آ، راه نروید. همچنین مراحل بالا یا در ویدیو را دنبال کنید.
  5. نمک زدن خیار کلید یک سالاد ترد است!
  6. دستور پخت روغن چیلی خود را از قبل آماده کنید، بی نهایت از آن استفاده خواهید کرد!
  7. سالاد را تزیین کنید و اگر می خواهید طعم ها با هم ،یب شوند، آن را تا دو ساعت قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید.

ذخیره سازی

توصیه می کنیم این سالاد خیار آسیایی را در همان روز میل کنید زیرا به مرور زمان مقداری از بافت ترد خود را از دست می دهد. طعم ها به مرور زمان شگفت انگیز می شوند، اما بافت آسیب می بیند. سالاد را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

با سالاد خیار آسیایی چه چیزی سرو کنیم؟

این یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از وعده های غذایی است. آن را با مرغ پرتقالی، نوارهای مرغ سرخ شده کره ای، میگو چیلی، ماهی قزل آلا و این دستور پخت آسان هم بزنید.

بهترین نوع خیار برای استفاده چیست؟

تا زم، که آنها بدون دانه هستند، هر نوع آن به خوبی کار خواهد کرد. در مورد شکل مارپیچی، به خیارهای ایر، کوچک نیاز دارید.

دستگاه چاپ

سالاد خیار آسیایی

#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop color: #343434; }
این سالاد خیار آسیایی طعم و طعم زیادی دارد و با مارپیچ های خیار بسیار سرگرم کننده به نظر می رسد. بسته بندی شده با روغن چیلی، کنجد، سس سویا، زنجبیل، سیر و غیره. این سالاد خیار خوشمزه و ترد غذای کاملی است و در عرض 20 دقیقه آماده می شود.
،ت سالاد، مخلفات، مخلفات
آشپزخانه آسیایی، چینی، ژاپنی و کره ای
کلمه کلیدی خیار آسیایی، سالاد خیار آسیایی، طرز تهیه سالاد خیار آسیایی، سالاد آسیایی، دستور پخت خیار، سالاد خیار
زمان آماده سازی 20 دقیقه
سهام 4 مردم
کا،ی 85Kcal
نویسنده چیست؟

مواد تشکیل دهنده

  • 7-8 خیار کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 4 پیاز سبز ،د شده (فقط سبزیجات یا پیاز سبز کامل)

لباس پوشیدن

  • 1 قاشق چای خوری سس سویا
  • 2 قاشق چای خوری سرکه برنج
  • 1 1/2 قاشق چای خوری شکر
  • 1/3 روغن فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد در صورت ،وم اضافی
  • فلکه فلفل قرمز از نیاز

جهت ها

  • خیار را برش دهید، برش دهید یا ،د کنید.
  • از طرف دیگر، می تو،د با قرار دادن خیار روی چاپستیک ها، یک شکل مارپیچی ایجاد کنید.
  • به برش های مورب با زاویه 45 درجه و 1/2 اینچ از هم برش دهید.
  • سپس خیار را روی چاپستیک ها برگرد،د و آن را به ورقه هایی به فاصله 1/2 اینچ با زاویه مستقیم برش دهید.
  • خیار شکل مارپیچی منحصر به فردی خواهد داشت.
  • خیار را ریز ،د کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
  • آب اضافی را بردارید، خیارها را خشک کنید و با بقیه مواد مزه دار کنید.
  • خوب پرتاب کنید و بلافاصله لذت ببرید!

ویدئو

یادداشت ها

نکات سالاد خیار آسیایی

  1. مطمئن شوید که نوع من، خیار را برای این دستور تهیه می کنید. بدون دانه کلید است. غیر از این، هر نوع کار می کند. اما برای برش مارپیچ به بچه خیار ایر، نیاز دارید.
  2. اگر این شکل مارپیچ را نمی خواهید، خیار را به قطعات 1 اینچی برش دهید و آنها را ،د کنید. از طرف دیگر، می تو،د آن را به قطعات نامنظم ت،یم کنید.
  3. همچنین می تو،د از چنگال برای ،اش دادن پوست و ایجاد ،اش استفاده کنید تا پانسمان داخل آن نفوذ کند.
  4. اگر در حال ساخت مارپیچ هستید، حتما از چوب غذاخوری برای راهنمایی استفاده کنید تا تا آ، راه نروید. همچنین مراحل بالا یا در ویدیو را دنبال کنید.
  5. نمک زدن خیار کلید یک سالاد ترد است!
  6. دستور پخت روغن چیلی خود را از قبل آماده کنید، بی نهایت از آن استفاده خواهید کرد!
  7. سالاد را تزیین کنید و اگر می خواهید طعم ها با هم ،یب شوند، آن را تا دو ساعت قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید.

ذخیره سازی

توصیه می کنیم این سالاد خیار آسیایی را در همان روز میل کنید زیرا به مرور زمان مقداری از بافت ترد خود را از دست می دهد. طعم ها به مرور زمان شگفت انگیز می شوند، اما بافت آسیب می بیند. سالاد را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

با سالاد خیار آسیایی چه چیزی سرو کنیم؟

این یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از وعده های غذایی است. آن را با مرغ پرتقالی، نوارهای مرغ سرخ شده کره ای، میگو چیلی، ماهی قزل آلا و این دستور پخت آسان هم بزنید.

بهترین نوع خیار برای استفاده چیست؟

تا زم، که آنها بدون دانه هستند، هر نوع آن به خوبی کار خواهد کرد. در مورد شکل مارپیچی، به خیارهای ایر، کوچک نیاز دارید.

تغذیه

کا،ی: 85Kcal | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 4g | چربی: 2g | چربی اشباع شده: 0.2g | چربی های چند غیر اشباع: 0.5g | چربی های تک غیر اشباع: 0.4g | سدیم: 1841میلی گرم | پتاسیم: 760میلی گرم | فیبر: 4g | شکر: 9g | ویتامین A: 498IU | ویتامین C: 19میلی گرم | کلسیم: 103میلی گرم | آهن: 2میلی گرم

The post سالاد خیار آسیایی appeared first on دو انجیر بنفش.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/asian-cu،ber-salad/