
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404
سالاد ترد کینوا و کدو تنبل
این سالاد کینوا و کدو حلوایی بسیاری از طعم های پاییزی خوشمزه را ارائه می دهد. کینوا در یک سس فلفلی تند ریخته می شود و تا زم، که ترد شود پخته می شود و تضاد ترد خوشمزه ای را با طعم های پاییزی کدو حلوایی، سالسا ورده خامه ای و سبزیجات سالاد ایجاد می کند.
شما بچه ها سالاد کدو حلوایی بو داده و سالاد بلک بری ما را دوست داشتید، بنابراین می دانستیم که باید یک سالاد کدو حلوایی دیگر در پاییز امسال درست کنیم - با این تفاوت که این بار می خواستیم وسواس جدیدمان، کینوای ترد را هم اضافه کنیم! و بگذارید به شما بگویم، طعم و بافت این سالاد کاملاً بهشتی است! اگر کینوا پخته شده باقی مانده است، این بهترین راه برای استفاده از آن است.
ترجیحاً برای این دستور به مقداری کینوآ پخته شده نیاز دارید، زیرا در فر همراه با کدو حلوایی برای ترد پخته می شود. اما همیشه می تو،د مقداری تازه بپزید. بعد فقط سس را درست کنید و با هم مخلوط کنید! این یک دستور بسیار ساده است و طعم زیادی دارد.
آنچه برای تهیه این سالاد کینوآ و کدو نیاز دارید
- کینوا پخته شده: اگر می تو،د از کینوا سرد استفاده کنید! دقیقا به همین دلیل این دستور برای کینوا باقی مانده عالی است.
- بحران فلفل قرمز: این را قبل از پخت با کینوآ مخلوط می کنند تا رویه ای تند و ترد ایجاد شود. خیلی خوبه
- کدو حلوایی: این نیز به کمال ترد پخته می شود و طعم شیرین و آجیلی به سالاد اضافه می کند.
- مخلوط سبزیجات سالاد: ما در این دستور از ،یبی از کلم پیچ، اسفناج، آرگولا و کلم پیچ استفاده کردیم، اما می تو،د از سبزی های مورد علاقه خود استفاده کنید.
- ماست یون،: برای تهیه سس خامه ای. ماست یون، یک ،صر با طراوت اضافه می کند و سرشار از پروتئین است.
- سس مایونز: سس مایونز طعم غنی به سس اضافه می کند و به این سالاد مقداری چربی سالم می دهد.
- گیاهان تازه: ما از برگ های ترخون و آویشن تازه استفاده کردیم تا طعمی روشن و علفی به سس بدهد.
- پیاز سبز: طعمی به سس اضافه می کند تا طعم کلی سالاد را افزایش دهد.
- لیموناد: هر سس سالاد به کمی اسیدیته نیاز دارد!
- مخلوط کن کوچک: برای تهیه سس خامه ای به یک مخلوط کن کوچک نیاز دارید.
ک،
- کشمش طلایی
- پنیر بز
- تخمه کدو تنبل
کینوآ سرد در این دستور پخت ترجیح داده می شود زیرا وقتی با سس مخلوط می شود و با کدو حلوایی پخته می شود شکل خود را بهتر حفظ می کند و حالت خمیری پیدا نمی کند.
اگر می خواهید کینوا را در همان روز بپزید، فقط قبل از استفاده حتما بگذارید کاملا خنک شود.
بستگی به سلیقه شما داره! ما دوست داریم از نام تجاری Trader Joe\'s Momo،u یا Chili Crunch استفاده کنیم، اما شما همچنین می تو،د از هر مارک دیگری استفاده کنید یا خودتان در خانه درست کنید. فقط مطمئن شوید که مقدار من،ی ادویه و کرانچ برای اضافه ، به سالادتان داشته باشد!
مورد علاقه ما
مخلوط کن هیولا
Beast Blender مخلوط کن مورد علاقه ما برای اسموتی ها، دیپ ها، سوپ ها و هر چیز دیگری است. این اندازه عالی و قیمت متوسط \u200b\u200bاست. اوه، و اوه خیلی قدرتمند!
طرز تهیه سالاد کینوا و کدو حلوایی
- تهیه کینوا: فر را گرم کنید 400 درجه فارنهایت سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د. بعد، انتقال کینوا پخته شده در سینی فر که خط کشی شده را اضافه کنید کرانچ فلفل قرمزآنقدر هم بزنید تا کینوآ کاملا پوشیده شود. یک لایه یکنواخت روی کاغذ روغنی ،ید.
- تهیه سبزیجات: پرتاب کدو حلوایی، پیاز، سیر، روغن زیتون، و نمک دریا در یک ورقه پخت جداگانه.
- نان: دو ورقه پخت را به فر منتقل کنید. قرار دهید کینوا در قفسه بالایی و کدو حلوایی در قفسه زیر. دو ورقه پخت بپزید 40-50 دقیقه یا تا زم، که کینوآ ترد شود و کدو حلوایی پخته شود.
- تولید لباس: در حالی که همه چیز در حال پخت است، همه چیز را جمع کنید مواد چاشنی در یک همزن کوچک یا غذاساز. مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آنها را کنار بگذارید.
- مونتاژ و سرویس: سینی فر را از فر بیرون می آوریم و به طور یکنواخت پخش می کنیم کینوا و سبزیجات داخل 4-6 ظرف. a اضافه کنید یک دسته سبزی به هر کاسه و بر همه چیز کشمش طلایی، پنیر بز، تخمه کدو تنبل، و لباس پوشیدن. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!
به طور طبیعی سس این سالاد رقیق تر است. اگر به دنبال سس غلیظ تری هستید، توصیه می کنیم آن را اضافه کنید 3-4 قاشق غذاخوری اضافی سس مایونز یا ماست یون،.
در اینجا یک نکته است!
توصیه می کنیم هر بار کینوا را بریزید 20 دقیقه در حین پخت مطمئن شوید که به طور یکنواخت ترد شوند.
این سالاد کینوا و کدو حلوایی را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 100 دقیقه نگهداری کرد. 3-4 روز. برای اینکه همه چیز تازه و ترد بماند، سس را کنار بگذارید و درست قبل از سرو به آن اضافه کنید.
ارائه پیشنهادات
وقتی به سالاد کینوا و گردو فکر می کنم، به دستور العمل های پاییزی دیگری مانند سوپ برنج وحشی کدو حلوایی خامه ای یا کدو تنبل تند فکر می کنم. شما همچنین می تو،د مقداری کدو حلوایی را به صورت عمده ب،ید و یک وعده غذایی کامل از کدو حلوایی را میل کنید که شامل ریزوتو کدو حلوایی، کدو حلوایی با پنیر یا لاز،ا کدو حلوایی است. خوشمزه!
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. کینوآ پخته شده را به سینی فر ریخته و چیلی ترد را اضافه کنید. هم بزنید تا تمام کینوآ با فلفل قرمز آغشته شود. کینوآ را به صورت یک لایه روی کاغذ روغنی پخش کنید.
در یک سینی مخصوص فر، کدو حلوایی، پیاز، سیر، روغن زیتون و نمک دریا را اضافه کنید.
دو ورقه پخت را به فر منتقل کنید. کینوآ را روی قفسه بالایی و کدو حلوایی را روی قفسه پایینی قرار دهید. ورقه های پخت را به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زم، که کینوآ ترد و کدو حلوایی نرم شود بپزید. توصیه می کنیم کینوا را هر 20 دقیقه یکبار بریزید.
در حالی که همه چیز در حال پخت است، سس را آماده کنید. تمام مواد سس را در یک مخلوط کن کوچک یا غذاساز بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.*
پس از آماده شدن ورقه های پخت را از فر خارج کنید.
کینوا و سبزیجات را به طور مساوی بین 4-6 بشقاب ت،یم کنید. یک مشت سبزی به هر کاسه اضافه کنید و همه چیز را با کشمش طلایی، پنیر بز، دانه کدو تنبل و سس پر کنید.
بلافاصله سرو کنید.
- هر ،یبی از سبزیجات سالاد موثر خواهد بود. ،یب مورد علاقه خود را انتخاب کنید!
- توصیه می کنیم از کینوا باقی مانده سرد استفاده کنید. با این حال، می تو،د آن را درست قبل از تهیه این سالاد نیز تهیه کنید.
- سس این سالاد رقیق تر است. اگر به دنبال سس غلیظ تری هستید، توصیه می کنیم 3 تا 4 قاشق غذاخوری مایونز اضافه کنید.
کا،ی: 359 Kcal، کربوهیدرات ها: 42 g، پروتئین: 12 g، چربی: 18 g، فیبر: 6 g، شکر: 13 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/crispy-quinoa-and-،ernut-squash-salad/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D