
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404
دستور پخت کدو حلوایی | تغذیه سالم مبارک
این سوسیس کدو حلوایی شکم پر این بخش دل،ب برای روز شکرگزاری است. پر از سیب، سوسیس گیاهی، گی، ترش و پنیر پارمزان برای یک لقمه حماسی. این یک بهشت \u200b\u200bطعم شیرین و شور پاییزی است.

چرا کدو حلوایی را دوست خواهید داشت؟
این کدو حلوایی شکم پر بو داده با سیب سرخ شده و پر ، اسفناج ستاره شام \u200b\u200bشکرگزاری شما خواهد بود.
- ک،یک کدو حلوایی بو داده یک غذای جانبی ک،یک است که برگها شروع به ریزش می کنند.
- شیرین و خوشمزه. تعادلی از طعم میوه های شیرین طبیعی، پنیر شور و سوسیس گیاهی وجود دارد.
- سالم هر لقمه پر از سبزیجات لطیف، سوسیس طبیعی، سیب، آلبالو خشک و پنیر پارمزان است.
- دوستانه مبتدی. پس از آماده شدن فیلینگ، فر و گریل بقیه کار را انجام می دهند.


یادداشت های مواد تشکیل دهنده
سیب و گی، خشک همه شیرینی را به ارمغان می آورند، در حالی که سوسیس و پنیر پارمزان طعم خوش طعم را به مهم، می آورند. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
برای کدو حلوایی بو داده
- کدو حلوایی – از ،، که دارای ،اش یا کبودی هستند اجتناب کنید.
- روغن زیتون – روغن نباتی، ذرت و کانولا نیز خوب است.
- نمک - نمک کوشر بهترین است.
برای پر ،
- همه سوسیس های طبیعی - برای این منظور می تو،د از سوسیس گوشت خوک، بوقلمون یا گوشت ، استفاده کنید.
- پیاز زرد – پیاز سفید جایگزین خوبی است.
- سیب - من سیب های ننه اسمیت را ترجیح می دهم زیرا هنگام پختن شکل خود را بهتر حفظ می کنند.
- بچه اسفناج – اگر اسفناج معمولی را برش داده اید و ساقه های آن را جدا کرده اید، انتخاب کنید.
- آویشن تازه – آویشن خشک نیز موثر است.
- پارمزان – پنیر تازه رنده شده بهتر از بطری است.
- آلبالو خشک - با خیال راحت از کرن بری خشک استفاده کنید.
طرز تهیه کدو حلوایی پر شده با گردو
از گریل غافل نشوید زیرا به سوسیس و اسفناج فرصت قهوه ای شدن می دهد. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- فر را آماده کنید. آن را تا 400 فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوش،د. آن را کنار بگذارید. می تو،د از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.




- کدو حلوایی را آماده کنید. آنها را از وسط نصف کنید و با قاشق دانه ها را بیرون بیاورید و روی هر کدام سوراخ ایجاد کنید. باید شبیه کاسه باشد. با روغن زیتون و نمک مزه دار کنید.
- آنها را کباب کنید. کدو حلوایی را برگرد،د تا گوشت صاف آن رو به پایین باشد و پوست/پوست آن رو به بالا باشد. به مدت 30-40 دقیقه یا تا زم، که چنگال نرم شود بپزید. آن را از فر خارج کنید. آن را برگرد،د و گوشت بیشتری را از بقیه کدوها جدا کنید تا جایی که یک حاشیه 1/4-1/2 اینچی در اطراف کناره ها ایجاد شود.




- سوسیس قهوه ای. سوسیس را به یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا اضافه کنید. 6-8 دقیقه یا تا زم، که پخته شود بپزید. از قاشق یا کاردک برای ش،تن توده های بزرگ استفاده کنید.
- فیلینگ را درست کنید. گریل را تا حد زیادی گرم کنید. پیازها و سیب ها را به تابه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه یا تا زم، که نرم و معطر شوند تفت دهید. اسفناج و آویشن را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که اسفناج پژمرده شود بپزید. پارمزان و آلبالوهای خشک را داخل آن بریزید. ،یب خوبیه
- کدو حلوایی گریل. کدوها را با سوسیس سیب پر کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که فیلینگ خوب و برشته شود، گریل کنید.
- خدمت می کند. از گریل خارج کنید. بگذارید 10 دقیقه خنک شود. با جعفری و پنیر پارمزان بیشتر تزئین کنید و لذت ببرید!


نکات و تغییرات
می تو،د از کدو حلوایی بلوطی نرم، قیمه باقیمانده استفاده کنید یا برای این طرف کدو بلوط شکم پر، سوسیس را از قبل آماده کنید.
- اندازه ها را بررسی کنید کدو حلوایی با اندازه مشابه را انتخاب کنید تا به طور یکنواخت در فر بپزند، در غیر این صورت در نهایت با کدو حلوایی نیم پز و بیش از حد پخته شده در همان تابه مواجه خواهید شد.
- آمادگی بعدی فیلینگ را تا 3 روز قبل بپزید و در یخچال یا فریز کنید. درست قبل از شام، زم، که می خواهید کدو حلوایی را در گریل قرار دهید، آن را دوباره گرم کنید.
- از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. هم زدن 1 تا 2 فنجان سالاد کلم و کلم برو،ل یا لوبیا سبز و قارچ بوداده در داخل مواد غذایی به کاهش ضایعات غذا کمک می کند.
- کدو حلوایی بلوط برشته. اگر کدو حلوایی دارید اما کدو حلوایی ندارید، این یک تغییر دستور العمل آسان است.
- چاشنی آن. 1/2 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی، 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر، 2 قاشق چایخوری پودر پیاز، 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده و 1/2 شاخه رزماری خشک شده را برای عمق و طعم بیشتر داخل مواد مخلوط کنید.
- فیلینگ سوسیس نان ذرت. اگر به نان ذرت و فیلینگ های شیرین و کره ای علاقه دارید، این عالی است.
- فیلینگ سوسیس کرن بری. نان خمیر ترش خوشمزه، کرفس و شربت افرا دودی همیشه ایده خوبی هستند.


ارائه پیشنهادات
این کدو حلوایی شکم پر خوشمزه یک طرف آسان برای روز شکرگزاری است. من دوست دارم آن را با بوقلمون روز شکرگزاری، بوقلمون دودی افرا و سینه بوقلمون سیر و گیاهی سرو کنم. اگر استیک را ترجیح می دهید، استیک ،چران چدنی و استیک نواری نیویورک را با کاهش با،امیک امتحان کنید. سایر ایده های جانبی سبزیجات شامل مارچوبه سرخ کن بادی و لوبیا سبز سرخ کن بادی است.
برای جلوگیری از فساد، قبل از نگهداری از خنک شدن کامل آنها اطمینان حاصل کنید.
- یخچال: آنها را تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر گوشت ،بناک بود یا طعم ترش داشت فورا آن را دور بریزید.
- فریزر: این فقط برای پر ، کار می کند. آن را در کیسه یا ظرف فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال یخ زده و طبق معمول به دستور ادامه دهید.
- برای گرم ، مجدد: در فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید یا در مایکروویو با افزایش 30 ث،ه بپزید تا گرم شود.
طرف های بیشتر شکرگزاری
دستگاه چاپیک توضیح
این دستور العمل کدو حلوایی شکم پر شیرین و خوش طعم با پر ، سیب آبدار و سوسیس یک طرف آسان برای شکرگزاری است.
کدو حلوایی بو داده:
فیلینگ سوسیس سیب:
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- کدو حلوایی را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید.
- آنها را روی یک ورقه پخت که با فویل پوشانده شده است، سمت گوشت را به سمت بالا قرار دهید. با روغن زیتون و نمک مزه دار کنید.
- کدو حلوایی را برگرد،د تا ،مت گوشتی آن پایین بیاید.
- به مدت 30-40 دقیقه یا تا زم، که کدو حلوایی نرم شود بپزید.
- در همین حال، سوسیس را به یک تابه بزرگ اضافه کنید. با قاشق چوبی ،د کنید و بپزید تا سوسیس ها قهوه ای شوند.
- پیاز و مکعب های سیب را اضافه کنید. 3-4 دقیقه سرخ کنید.
- سپس اسفناج و آویشن تازه را اضافه کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود و همیشه هم بزنید.
- پایان پنیر پارمزان و آلبالو خشک است. هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
- وقتی کدو حلوایی پخته شد. آن را از فر خارج کنید. فر را به یک مرغ گوشتی بالا تغییر دهید.
- کدو حلوایی را برگرد،د و ،مت های داخلی آن را بیرون بیاورید تا یک حاشیه 1/4-1/2 اینچی در اطراف وجود داشته باشد و با مخلوط سوسیس سیب پر کنید.
- آن را به مدت 5 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا سوسیس پخته شود.
- با جعفری ،د شده تزئین کنید.
- خدمت می کند.
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/stuffed-،ernut-squash/