دستور پخت پیاز خامه ای تغذیه سالم مبارک
انتشار: آذر 23، 1403
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

دستور پخت پیاز خامه ای تغذیه سالم مبارک


تصویر پینترست از پیازهای پارمزان خامه ایتصویر پینترست از پیازهای پارمزان خامه ای
تصویر پینترست از پیاز پارمزان خامه شدهتصویر پینترست از پیازهای پارمزان خامه ای
تصویر پینترست از پیازهای پارمزان خامه ایتصویر پینترست از پیازهای پارمزان خامه ای
مقداری از دستور پیاز خامه شده را با استفاده از قاشق از تابه بردارید.مقداری از دستور پیاز خامه شده را با استفاده از قاشق از تابه بردارید.

این نان است دستور پخت پیاز خامه ای با سس شراب سفید و آویشن، یک طرف تعطیلات مجلل اما آسان است. روی آن پنیر پارمزان ذوب شده و جعفری سبز شده، آماده تبدیل شدن به یک غذای مورد علاقه خانواده است.

پیازهای پنیری خامه ای در ماهیتابه با جعفری تازه روی آن.

چرا این دستور پیاز خامه شده را دوست خواهید داشت؟

این دستور العمل آسان برای پیاز خامه ای، ،یبی جشن و بلند در یک غذای جانبی ک،یک است که همه مهمانان شما آن را دوست خواهند داشت.

  • کمی روغن. پخت پیاز در سس به این م،ی است که شما فقط به کمی روغن زیتون نیاز دارید تا این دستور غذا را جمع آوری کنید.
  • خامه ای خامه سنگین و پنیر پارمزان ذوب شده یک سس خامه ای و غنی را برای این کاسرول آسان درست می کند.
  • الهام گرفته از فرانسه ،دل دیژون، خامه غلیظ، پارمزان و آویشن خشک طعم فرانسوی دوست داشتنی را اضافه می کنند.
  • عالی برای تعطیلات هیچ شام شکرگزاری، کریسمس یا سال نو بدون این پیازهای خامه ای کامل نمی شود.
مواد ذکر شده برای تهیه دستور پیاز خامه ای. مواد ذکر شده برای تهیه دستور پیاز خامه ای.

آنچه شما نیاز دارید

شراب سفید، دیژون تند و آویشن علفی به این دستور پیاز خامه ای طعم و مزه ای می دهد. برای دیدن مقادیر مشخصی از مواد، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.

  • پیاز – باید پوست کنده شود.
  • روغن زیتون – به راحتی می تو،د از روغن ذرت، گیاهی یا کانولا استفاده کنید.
  • نمک و فلفل - بهتر است از نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
  • خامه غلیظ – نصف و نیم هم کار میکنه از خامه ترش خودداری کنید.
  • شراب پخت و پز سفید - این عمدتا از شراب های سفید خشک مانند Sauvignon Blanc و Chardonnay است.
  • ،دل دیژون – ،دل سنگی نیز کار می کند.
  • آویشن خشک – می تو،د از آویشن تازه یا رزماری نیز استفاده کنید.
  • پنیر پارمزان - پنیر تازه رنده شده همیشه بهتر از پنیر بطری است.

بهترین پیاز برای استفاده چیست؟

پیاز شیرین بهترین نوع برای این دستور برای پیاز خامه ای است. پیازهای زرد و سفید جایگزین خوبی هستند، اما حتما از پیاز قرمز اجتناب کنید زیرا باعث رنگ قرمز/صورتی سس می شود.

مقداری از دستور پیاز خامه شده را با استفاده از قاشق از تابه بردارید.مقداری از دستور پیاز خامه شده را با استفاده از قاشق از تابه بردارید.

طرز تهیه پیاز با خامه پارمزان

کلید دستور پخت پیاز خامه ای این است که حلقه های پیاز را کنار هم و دست نخورده نگه دارید. لایه ها را جدا نکنید. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. آن را تا 375 فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید.
  • فصل مال آنهاست حلقه های پیاز را بدون ش،تن لایه ها در سینی فر آماده شده پخش کنید. با روغن زیتون بپاشید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • آنها را بپزید. 15 دقیقه بپزید سپس از فر خارج کنید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت افزایش دهید.
  • سس را درست کنید. خامه غلیظ، شراب، ،دل، آویشن و نمک را در یک کاسه کوچک بریزید. 5 دقیقه بجوش،د سپس از روی حرارت بردارید.
لایه های پیاز پخته شده در تابه بدون سس. لایه های پیاز پخته شده در تابه بدون سس.
آن را تا حد امکان به طور یکنواخت پخش کنید.
سس را داخل تابه بریزید. سس را داخل تابه بریزید.
اطمینان حاصل کنید که سس تمام پیازها را بپوشاند.
  • قابلمه را جمع کنید. پیازهای پخته شده را با احتیاط به یک تابه چدنی یا ظرف پخت منتقل کنید. اشکالی ندارد که آنها را کمی همپوش، کنیم. سس خامه ای را روی آن بریزید. با پنیر پارمزان بپاشید.
  • دوباره بپزید. روی ظرف فر را با فویل آلومینیومی بپوش،د و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و به مدت 5 دقیقه دیگر یا تا زم، که پیازها کمی سرخ شوند در فر قرار دهید.
  • خدمت می کند. آن را از فر خارج کنید. بگذارید 5-10 دقیقه خنک شود. با آویشن تازه یا جعفری تزئین کنید. سرو کنید و لذت ببرید!
ع، بالای پیاز سرخ شده با پنیر پارمزان آب شده در تابه.ع، بالای پیاز سرخ شده با پنیر پارمزان آب شده در تابه.

نکات و تغییرات

استیک فیله، پاپریکا دودی یا اسفناج سیر را به این دستور پیاز پنیری خامه ای اضافه کنید تا اوضاع عوض شود.

  • پروتئین اضافه کنید. روی قابلمه را با سینه های مرغ بریده شده در سرخ کن یا یک مرغ کامل سوخاری برای یک غذای خوشمزه بپوش،د.
  • آن را به سبک پیاز فرانسوی درست کنید. نیمی از خامه غلیظ را با آب گوشت و پنیر پارمزان را با پنیر گرویر جایگزین کنید. روی استیک ریبی کبابی را روی آن قرار دهید.
  • سبزیجات بیشتر اسفناج و سیر تفت داده شده یا مارچوبه برشته شده ،د شده را با سس مخلوط کنید تا ،متی پر از سبزیجات بیشتر شود.
  • چاشنی آن. 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر، 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی و 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز را داخل سس هم بزنید تا یکدست شود تا عمق بیشتری پیدا کند.
  • آمادگی بعدی پیازها را بپزید و سس را از 3 روز قبل آماده کنید. کاسرول را جمع کنید و برای دومین بار درست قبل از شام آن را بیاورید.
  • حتی طعم پیاز. 1-2 فنجان سوپ پیاز فرانسوی را داخل سس بریزید تا کیفیت پیازهای موجود در دستور پخت افزایش یابد.
ع، زاویه دار پیاز خامه ای با پنیر آب شده و جعفری تازه.ع، زاویه دار پیاز خامه ای با پنیر آب شده و جعفری تازه.

ارائه پیشنهادات

این دستور پیاز خامه ای یک طرف آسان برای تعطیلات است. با سینه بوقلمون روز شکرگزاری یا سینه بوقلمون سیر و گیاهی عالی است. ایده های جانبی دیگر شامل گل کلم برشته با ادویه افرا دودی و سیب زمینی سوخاری با سیر و گیاهان است. برای سوپ، سوپ لوبیا سفید توسک، و سوپ کدو تنبل بیکن را امتحان کنید. اگر سالاد را ترجیح می دهید، سالاد Farro را با سس Maple Dijon یا سالاد سیب زمینی شیرین بو داده را انتخاب کنید.

نحوه نگهداری باقیمانده غذا

آن را دور از ظروف ظریف در یخچال نگهداری کنید تا بوی پیاز منتقل نشود.

  • یخچال: تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر مزه ترش یا تلخی داشت بلافاصله آن را دور بریزید.
  • برای گرم ، مجدد: 20 ث،ه در مایکروویو قرار دهید و بین هر کدام هم بزنید تا گرم شود. همچنین می تو،د از قابلمه ای روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه مدت 10-12 دقیقه یا فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 25-30 دقیقه استفاده کنید.

جنبه های بیشتری از تعطیلات برای تجربه

دستگاه چاپ
<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع ها<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد

یک توضیح

این دستور پخت پیاز پخته با سس دیژون، آویشن و سس پارمزان ذوب شده یک غذای جانبی آسان برای پختن در تعطیلات است.



  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.
  3. پیازها را کامل نگه دارید، اما انتهای آن را بردارید و پوست بگیرید. به گردهای ضخیم 1/4 اینچی برش دهید. حلقه ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید، مطمئن شوید که آنها را دست نخورده نگه دارید. با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بزنید.
  4. آن را به مدت 15 دقیقه بپزید.
  5. در همین حین، خامه غلیظ، شراب پخت، ،دل، آویشن و نمک را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بجوش،د. از روی حرارت بردارید.
  6. وقتی پیازها تمام شد. از فر خارج کرده و دما را تا 450 درجه فارنهایت افزایش دهید.
  7. حلقه های پیاز پخته شده را به آرامی به ظرف پخت منتقل کنید (اگر نیاز دارید آنها را روی هم بچینید، این کار را انجام دهید)، مطمئن شوید که آنها را دست نخورده نگه دارید.
  8. مخلوط خامه را روی پیازها بریزید و با پنیر پارمزان بپاشید.
  9. روی ظرف فر را با فویل بپوش،د و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  10. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا سطح پیازها قهوه ای شود.
  11. با آویشن یا جعفری تازه تزئین کنید و سرو کنید.


تغذیه

  • اندازه خدمت: 1/3 فنجان
  • کا،ی: 179
  • شکر: 5 گرم
  • سدیم: 171 میلی گرم
  • چربی: 15 گرم
  • چربی اشباع شده: 8 گرم
  • کربوهیدرات ها: 8 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کلسترول: 37 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/parmesan-creamed-onions-recipe/