دسته‌ها
اخبار

دستور پخت شاکشوکا | تغذیه سالم مبارک

تصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکیتصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکی
تصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکیتصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکی
تصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکیتصویر پینترست از شاکشوکای مکزیکی
شاکشوکای تند در ماهیتابه با آووکادو، گشنیز، هالاپینو تند، و فرسکوی خامه ای در بالای آن.شاکشوکای تند در ماهیتابه با آووکادو، گشنیز، هالاپینو تند، و فرسکوی خامه ای در بالای آن.

این بر اساس گوجه فرنگی است شاکشوکا با فلفل دلمه‌ای، پیاز نرم و سیر، این یک دستور غذای ساده برای ناهار است. تخم‌مرغ‌های موجود در هر لقمه با پنیر کیسو و پیازچه ترد می‌شوند، این بهترین راه برای غذا دادن به جمعیت است.

شاکشوکای تازه در یک ماهیتابه با فرسکو، گشنیز، پیاز سبز، هالاپنو و آووکادوی خامه ای روی آن.

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

اگر به پذیرایی از صبحانه علاقه دارید اما نمی خواهید تمام صبح را در آشپزخانه بگذر،د، این شاکشوکای دودی تنها در 30 دقیقه از اجاق گاز به اجاق تا میز می رسد.

  • کمی تمیز ، همه آنها در یک تابه پخته و پخته می شوند تا بعداً سریع تمیز شوند.
  • برای ناهار عالیه دستور غذا را دو یا سه برابر کنید و همه چیز را همزمان در فر قرار دهید تا یک غذای آسان داشته باشید.
  • تهیه غذای آسان مخلوط سبزیجات را از قبل آماده کنید، بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که تخم مرغ ها را بشکنید و صبح روز بعد آنها را بپزید.
  • فیوژن ت،-م،. پوبلانوهای شیرین و پنیر فرسکوی خامه ای طعم لذیذ Tex-Mex را به این دستور پخت شمال آفریقا اضافه می کنند.

شاکشوکا چیست؟

شاکشوکا یک غذای سنتی صبحانه در شمال آفریقا و خاورمیانه است. این اساساً تخم‌مرغ‌هایی است که روی یک سس گوجه‌فرنگی و پاپریکا پخته شده‌اند. از ادویه هایی مانند زیره، پاپریکا، پونه کوهی و فلفل قرمز می توان برای عمق و طعم بیشتر استفاده کرد. پس از بیرون آمدن از فر، روی آن ها سبزیجات تازه مانند جعفری یا ریحان و همچنین پنیر فتا ،د شده یا خمیر هریسا تند می ریزند.

مواد ذکر شده برای تهیه شکشوکا.مواد ذکر شده برای تهیه شکشوکا.

مواد تشکیل دهنده دستور غذا

رویه های تازه و ترد، شیرینی دودی طبیعی مخلوط سبزیجات را متعادل می کند. برای دیدن مقادیر مشخصی از مواد، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.

  • روغن هسته انگور – به راحتی می تو،د از روغن زیتون، ذرت، سبزیجات یا کانولا استفاده کنید.
  • فلفل پوبلانو – می تو،د به صورت تازه یا منجمد (ذوب شده) استفاده کنید.
  • فلفل شیرین – من قرمز و زرد را دوست دارم، اما مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  • پیاز شیرین – پیازهای زرد و سفید جایگزین خوبی هستند.
  • سیر – سیر تازه و خمیر سیر بهتر است.
  • پاپریکا دودی – پاپریکای شیرین و تند نیز موثر است.
  • زیره آسیاب شده – اگر طرفدار دود آن نیستید از آن بگذرید.
  • گوجه فرنگی کباب شده آتش اگر آنها را با قاشق له کنید می توانند گوجه فرنگی کامل باشند. گوجه فرنگی برشته معمولی نیز مشکلی ندارد.
  • نمک و فلفل – من نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را ترجیح می دهم.
  • تخم مرغ – مطمئن شوید که در دمای اتاق هستند تا سریع بپزند.

ایده های تزئینی

  • Fresco Queso – پنیر کوتیجا ،د شده یک تعویض عالی است.
  • گشنیز تازه – اگر طرفدار نیستید بگذارید.
  • پیاز سبز – اگر این همان چیزی است که در دست دارید، پیازچه را انتخاب کنید.
  • برش های آووکادو – به جای آن می تو،د کمی گواکامول نیز اضافه کنید.
  • جالاپینو – به راحتی می تو،د از تازه یا کنسرو شده استفاده کنید.
  • قاچ های آهک – لیمو هم تاثیر داره
یک قاشق چوبی را داخل شاکشوکای گوجه فرنگی فرو کنید.یک قاشق چوبی را داخل شاکشوکای گوجه فرنگی فرو کنید.

طرز تهیه شاکشوکا

جوشاندن سبزیجات سیر اجازه می دهد تا طعم ها و ادویه ها در تابه دوست شوند. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. آن را تا 375 فارنهایت گرم کنید. روغن را به یک تابه چدنی روی حرارت متوسط ​​به بالا اضافه کنید. همچنین می تواند یک تابه استیل باشد اما همیشه دسته آن را با دستکش فر یا حوله آشپزخانه خشک نگه دارید تا از سوختگی جلوگیری کنید.
گوجه فرنگی تفت داده شده را به سبزیجات سرخ شده اضافه کنید. گوجه فرنگی تفت داده شده را به سبزیجات سرخ شده اضافه کنید.
اطمینان حاصل کنید که تابه به اندازه کافی بزرگ باشد تا راحت مخلوط شود.
تخم مرغ پخته شده بعد از پخت شاکشوکا. تخم مرغ پخته شده بعد از پخت شاکشوکا.
وقتی داخل فر یا خارج شد آن را جابجا نکنید.
  • سبزیجات سرخ شده. پیاز را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه یا تا زم، که نرم شود تفت دهید. سیر، پوبلانوس و پاپریکا را اضافه کنید. به مدت 5-6 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند سرخ کنید. پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را مخلوط کنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند.
  • تخم مرغ را اضافه کنید. تخم مرغ ها را با دقت روی مخلوط گوجه فرنگی بشکنید. مهم است که هیچ زرده ای نشکند. نمک و فلفل بپاشید.
  • آن را بپزید. ظرف را به مدت 7 تا 10 دقیقه یا تا زم، که تخم مرغ ها پخته شوند در فر قرار دهید. از روی حرارت بردارید.
  • خدمت می کند. با گشنیز، پنیر کیسو و پیاز سبز تزئین کنید. سرو کنید و لذت ببرید!
ع، زاویه دار صبحانه یک تخم مرغی با سس گوجه فرنگی دودی و سبزیجات سرخ شده. ع، زاویه دار صبحانه یک تخم مرغی با سس گوجه فرنگی دودی و سبزیجات سرخ شده.

نکات و تغییرات دستور غذا

با افزودن پنیر فتای تند، بیکن ترد، یا زیتون شور به این دستور غذایی آسان شاکشوکا، جوانه های چشایی خود را به سفری آشپزی ببرید.

  • چاه درست کن از یک قاشق برای ایجاد سوراخ های کوچک در تابه استفاده کنید تا بتو،د تخم مرغ ها را در آن بشکنید. به این ترتیب آنها در سس قرار می گیرند و به طور یکنواخت پخته می شوند. همچنین درخواست را آسان تر می کند.
  • آمادگی بعدی مخلوط سبزیجات را طبق معمول بپزید و یک شب آن را در یخچال نگه دارید. صبح روز بعد تخم مرغ ها را در تابه بشکنید و برای یک صبحانه سریع بپزید.
  • از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. افزودن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی گی،ی و فلفل آناهیم (به جای پوبلانوس) یک راه عالی برای کاهش ضایعات مواد غذایی است.
  • سبزیجات بیشتر مخلوط ، 1 تا 2 فنجان قارچ سرخ شده، اسفناج سیر، لوبیا سبز ،د شده یا ذرت شیرین آن را خوش طعم تر و خوشمزه تر می کند.
  • آن را Tex-Mex بسازید. 1/2 فنجان لوبیا سیاه و 1/4 فنجان بیکن ،د شده را به مخلوط اضافه کنید. 1/2 فنجان پنیر چدار یا مونتری جک رنده شده را حدود 2 دقیقه قبل از اینکه شاکشوکا را از فر خارج کنید بپاشید تا کمی ترد خوشمزه شود.
  • به مدیترانه بروید. روی شاکشوکا را با 1/2 فنجان پنیر فتا یا پنیر بزی پر کنید. یک چهارم فنجان جعفری ریز ،د شده نیز یک سبزی دوست داشتنی اضافه می کند. در نهایت، 2 تا 3 قاشق غذاخوری زیتون سیاه یا کالاماتا (بدون هسته) را فراموش نکنید.
  • پروتئین بیشتر 2 تا 3 فنجان مرغ رنده شده کامل، مرغ سوخاری، بوقلمون، گوشت چرخ کرده یا گوشت خوک را در مخلوط گوجه فرنگی مخلوط کنید تا یک غذای خوشمزه داشته باشید.
  • قطعات مجزا. حفره ها را در قالب مافین با برش های بیکن خط بکشید. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که ترد شود بپزید تا فنجان های بیکن درست شود. مخلوط سبزیجات را به اندازه کافی بریزید تا 3/4 پر شود. در هر کدام یک تخم مرغ بشکنید. طبق معمول پخت و سرو کنید.
یک تکه نان باگت را در شاکشوکا فرو کنید.یک تکه نان باگت را در شاکشوکا فرو کنید.

ارائه پیشنهادات

این شاکشوکای گیاهی با چاشنی های تازه به تنهایی یک غذای خوشمزه با تکه های باگت برای فرو بردن است. من همچنین دوست دارم آن را با سیب زمینی صبحانه، سیب زمینی شیرین و بیکن سرو کنم. سایر اقلام برانچ که می تو،د با صبحانه ست کنید عبارتند از انچیلادا و یک کاسرول کروسان با سوسیس. اگر ایده های بیشتری برای تخم مرغ برای صبحانه می خواهید، بیکن و بوریتو تخم مرغ، بروشتا صبحانه و ساندویچ صبحانه سفید تخم مرغ را بررسی کنید.

ذخیره سازی من،

شکشوکا در روزی که درست می‌شود بهترین است، اما می‌تو،د باقی مانده‌ها را برای بعد نگهداری کنید.

  • یخچال: تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. در صورت تمایل با پوشاندن محکم با فویل آلومینیومی ظرف را به حداقل برس،د.
  • برای گرم ، مجدد: مایکروویو را با افزایش 20 ث،ه قرار دهید تا گرم شود. همچنین می تو،د آن را در ماهیتابه (درپوش) روی حرارت متوسط ​​به مدت 8 تا 10 دقیقه گرم کنید. برای وعده های بزرگتر از فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه استفاده کنید.

دستور العمل های بیشتر تخم مرغ را امتحان کنید

دستگاه چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع ها<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد


یک توضیح

این دستور خوشمزه شاکشوکای یک تابه با پوبلانوس، فلفل دلمه ای و پیاز در سس گوجه فرنگی دودی برای برانچ عالی است.



  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک تابه چدنی 10 اینچی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و روغن هسته انگور را اضافه کنید.
  3. بعد پیازها را به تابه اضافه کنید. به آرامی بپزید تا نرم شود، حدود 3 دقیقه. سپس سیر، فلفل پوبلانو، فلفل قرمز و فلفل زرد را اضافه کنید. بپزید تا نرم شود، حدود 5-6 دقیقه.
  4. سپس پاپریکا دودی، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. سپس گوجه فرنگی های ،د شده را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بجوش،د.
  6. تخم مرغ ها را به آرامی در تابه روی گوجه فرنگی ها در جاهای مختلف اطراف تابه بشکنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  7. بلافاصله قالب را به فر (بدون درب) اضافه کنید و 7 تا 10 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها سفت شوند. با گشنیز، کیسو و پیاز سبز بپاشید.
  8. خدمت کنید!



تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 1/2 فنجان
  • کا،ی: 216
  • شکر: 7 گرم
  • سدیم: 389 میلی گرم
  • چربی: 13 گرم
  • چربی اشباع شده: 4 گرم
  • کربوهیدرات ها: 14 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 11 گرم
  • کلسترول: 199 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/easy-one-،-mexican-shakshuka/