دستور غذای دریایی - WellPlated.com
انتشار: دی 03، 1403
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404

دستور غذای دریایی - WellPlated.com


با میگو، ماهی، گوش ماهی و صدف، این دستور تهیه سوپ غذاهای دریایی این شما را از راحتی آشپزخانه به ساحل منتقل می کند. دارای بیکن برای طعم دودی، سیب زمینی برای خوشمزه و رضایت بخش، و آب گوشت خامه ای است که همه چیز را به هم گره می زند.

سوپ غذاهای دریایی در یک کاسه

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

یک سوپ خوشمزه برای سردترین روزها.

نویسنده کتاب آشپزی، ارین کلارک، به خوبی از آب درآمده است

برای مدت طول، مصرف ذرت ،چنگ یک سنت تعطیلات در خانواده من بوده است. (چاپ ذرت میگو از این دستور غذا الهام گرفته شده است!) بنابراین، در حالی که دیگران ممکن است این زمان از سال را با بیسکویت و کاسرول تداعی کنند، چادرهایی مانند این دستور پخت غذای دریایی، حال و هوای دنج تعطیلات را به من می دهد.

این فقط یک سوپ نیست که شما را در آن هفته عجیب و غریب بین کریسمس و سال نو بگذراند، بلکه سوپی است که شما را از تمام آن روزهای سرد تا رسیدن بهار عبور می دهد.

این سوپ غذاهای دریایی شما را سیر می کند و شما را گرم می کند. و این سوپ به هم نمی خورد! با تقریباً ساخته شده است دو پوند از غذاهای دریایی، به علاوه سیب زمینی و سبزیجات، بنابراین برای یک میان وعده بعد از شام در انباری (جناس در نظر گرفته شده) شکار نخواهید کرد.

اگر غذاهای دریایی غذای مورد علاقه شماست، برای ملاقات با سوپ مورد علاقه جدید خود آماده شوید!

اجزای اصلی

لیست کامل مواد را در کارت دستور غذا در زیر مشاهده خواهید کرد، اما در اینجا نکاتی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.

  • بیکن. بیکن در این دستور غذا چیزی فراتر از آبگوشت است. با استفاده از آبگوشت برای پختن سبزیجات، طعمی دودی برای کل سوپ ایجاد می کند. خوشمزه!
  • سبزی. Mirepoix ک،یک: پیاز، کرفس و هویج.
  • سیر. یکی دیگر از موارد ضروری برای سوپ. من از 4 میخک استفاده می کنم تا طعم زیادی پیدا کند.
  • چاشنی قدیمی خلیج ،. این ،یب از نمک کرفس، ادویه جات ترشی جات و پاپریکا مکمل هر غذای دریایی و این سوپ غذای دریایی است.
  • سیب زمینی. شما می تو،د از هر گونه ای که دوست دارید استفاده کنید، اما من معمولا از سیب زمینی قرمز استفاده می کنم که شکل خود را به خوبی حفظ می کند.
  • شراب سفید خشک. مثل پینو گریجیو. برای یک نسخه غیر الکلی، به سادگی از آب اضافی غذاهای دریایی استفاده کنید.
  • ذخایر غذاهای دریایی. می تو،د این را از فروشگاه مواد غذایی ب،ید یا خودتان با جوشاندن پوسته های غذاهای دریایی آن را درست کنید. (زم، که پوست میگو، ،چنگ یا ،چنگ را دارم، آنها را در کیسه ای در فریزر قرار می دهم تا زم، که به اندازه کافی برای آب غذاهای دریایی بجوشد.)
  • غذاهای دریایی. این دستور سوپ غذاهای دریایی با میگوی خام، ماهی سفید سفت (مانند ماهی کاد، هالیبوت یا باس دریایی)، گوش ماهی و صدف های کنسرو شده درست می شود. تا زم، که نسبت ها را ثابت نگه دارید، می تو،د از یکی بیشتر استفاده کنید، سایرین را حذف یا کاهش دهید و غیره.
  • نصفه و نیمه. این کار باعث می شود که سس خامه ای شود بدون اینکه خیلی سنگین شود. اگر سوپ غنی تری می خواهید، خامه غلیظ را جایگزین کنید.
  • گیاهان. جعفری یا آویشن تازه باعث زنده شدن چیزها می شود و مقداری طعم گیاهی به آن اضافه می کند.

طرز تهیه سوپ غذاهای دریایی

بیکن را در قابلمه برای سوپ غذاهای دریایی بپزیدبیکن را در قابلمه برای سوپ غذاهای دریایی بپزید
شراب را در یک کاسه سبزیجات بریزیدشراب را در یک کاسه سبزیجات بریزید
غذای دریایی را در آبگوشت هم بزنیدغذای دریایی را در آبگوشت هم بزنید
نصف و نیمه را در یک کاسه سوپ غذاهای دریایی بریزیدنصف و نیمه را در یک کاسه سوپ غذاهای دریایی بریزید

بیکن را بپزید. بیکن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه قابلمه اضافه کنید. بپزید تا ترد شود، سپس به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید.

پخت و پز معطر. پیاز، کرفس و هویج را با نمک و فلفل داخل چربی بیکن بریزید. این به این م،ی است که آنها را بپزید تا زم، که نرم شوند اما قهوه ای نشوند. سیر و بوته قدیمی را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.

ماهیتابه را لعاب دهید. شراب را در آن بریزید و از یک قاشق چوبی برای ،اش دادن تکه های قهوه ای استفاده کنید. آنها پر از طعم هستند و می توان آنها را در سوپ غذاهای دریایی خود گنجاند، که بسیار بهتر از گیر ، آنها در کاسه است!

بالغ. وقتی شراب تقریباً تمام شد، آب غذاهای دریایی را در آن بریزید و بیکن را اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید، سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و روی آتش بگذارید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

غذاهای دریایی را اضافه کنید. میگو، ماهی کاد، گوش ماهی و صدف (با آب آنها) را در کاسه هم بزنید. سوپ را برگرد،د تا بجوشد تا غذای دریایی پخته شود.

او تمام می کند. نصف و نصف را اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ غذاهای دریایی را مزه دار کنید، با گیاهان تزیین کنید و لذت ببرید!

نمای نزدیک از سوپ غذاهای دریایی در یک کاسهنمای نزدیک از سوپ غذاهای دریایی در یک کاسه

با سوپ غذاهای دریایی چه چیزی سرو کنیم؟

این دستور غذای دریایی به اندازه کافی سیر کننده است که نیازی به سرو چیزی با آن ندارید، اما اگر آن را با چیز دیگری جفت کنید، می تو،د یک یا دو وعده اضافی از آن دریافت کنید. در اینجا چند ایده وجود دارد.

دستور العمل های بیشتر برای دوستداران غذاهای دریایی

با میگو، ماهی، گوش ماهی، صدف، بیکن دودی و سیب زمینی در یک آبگوشت خامه ای، این دستور غذای دریایی آسان خوشمزه و لذیذ است!

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 2 برش ها بیکن برش به قطعات ¼ اینچی (4 اونس)
  • ½ پیاز سفید متوسط به قطعات ¼ اینچی (¾ فنجان) برش دهید
  • 2 ساقه کرفس به قطعات ¼ اینچی (½ فنجان پر) برش دهید
  • 2 هویج به قطعات ¼ اینچی (½ فنجان) برش دهید
  • ½ قاشق چای خوری نمک کوشر
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 4 حبه سیر چرخ کرده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 1 قاشق چای خوری خلیج قدیم
  • 1 پری سیب زمینی هر نوع، پوست کنده و به قطعات نیم اینچی بریده شده (حدود 6 عدد سیب زمینی قرمز متوسط)
  • ½ فنجان شراب سفید خشک یا آب اضافی غذاهای دریایی
  • 4 فنجان ذخایر غذاهای دریایی
  • 8 اونس میگو خام بزرگ پوست بگیرید و به قطعات 1/2 اینچی برش دهید
  • 8 اونس کد ماهی هالیبوت، باس دریایی یا سایر ماهی های سفید سفت، به قطعات 1 اینچی برش داده می شوند
  • 8 اونس گوش ماهی بزرگ نصف (حدود 8 گوش ماهی)
  • 1 (6.5 اونس) قوطی صدف کامل
  • 1 فنجان نصفه و نیمه
  • جعفری تازه یا آویشن ،د شده برای خدمات

  • بیکن را در یک قابلمه بزرگ و سرد روی حرارت متوسط \u200b\u200bقرار دهید. حدود 10 دقیقه تا زم، که بیکن ترد شود و چربی آن ور بیاید بپزید و حرارت را در صورت ،وم کاهش دهید تا نسوزند. بیکن را به یک بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید و چکه های آن را در کاسه نگه دارید.

  • قابلمه را روی حرارت متوسط \u200b\u200bقرار دهید و پیاز، کرفس، هویج، نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با هم زدن بپزید تا نرم شوند. سیر و بوته قدیمی را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.

  • شراب را اضافه کنید و تکه های قهوه ای ته دیگ را بتراشید. حدود 2 دقیقه بجوش،د تا بیشتر شراب تبخیر شود.

  • آب غذاهای دریایی را اضافه کنید، بیکن را به قابلمه برگرد،د و بگذارید بجوشد. سیب زمینی را اضافه کنید. دوباره به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه ادامه دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

  • میگو، ماهی کاد، گوش ماهی، صدف و آب آنها را اضافه کنید. سوپ را به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذای دریایی پخته شود. نیم و نیم را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

  • چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. برای سرو روی آن جعفری یا آویشن بزنید.

  • برای ذخیره سازی: سوپ غذاهای دریایی را فریز نکنید! به سادگی، چه از نظر بافت و چه از نظر طعم، خوب نمی ماند. می تو،د آن را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذاها را به آرامی در ماهیتابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین گرم کنید.

ارسال: 1(از 4)کا،ی: 433Kcalکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 37gچربی: 14gچربی اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی های تک غیر اشباع: 4gچربی های ترانس: 0.02gکلسترول: 140میلی گرمپتاسیم: 1370میلی گرمفیبر: 4gشکر: 6gویتامین A: 5497IUویتامین C: 27میلی گرمکلسیم: 226میلی گرمآهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی پیدا کنید.

من را ثبت نام کن

منبع: https://www.wellplated.com/seafood-c،wder-recipe/