دسته‌ها
اخبار

دستور غذای آبدار بوقلمون – یافته های غذایی مناسب

اگر وقتتان کم است و به دنبال یک بوقلمون عالی برای روز شکرگزاری هستید، این دستور پخت بوقلمون اسپچ کاک را امتحان کنید! با این حال، نیاز به آب نمک خشک بوقلمون در شب قبل دارد زمان برشته شدن این بوقلمون 13 پوندی در روز شکرگزاری کمتر از 2 ساعت است!

بوقلمون اسپاچکاک در بشقاب.

اگر مدتی در انجمن Fit Foodie Finds بوده اید، می د،د که ما عاشق آشپزی با گوشت هستیم. به همین دلیل است که روز شکرگزاری تعطیلات مورد علاقه ما است -> زیرا ما یک بوقلمون فوق العاده برای روز شکرگزاری برای خانواده خود آماده می کنیم.

امسال می‌خواستیم دستور پخت بوقلمون را ارائه کنیم که تمام طعم‌های عالی بوقلمون سوخاری ک،یک را داشته باشد، اما سریع‌تر در فر پخته شود. وارد -> ،یه شوید، که یکی از بستگان نزدیک یکی از دستورهای غذای مورد علاقه شما به نام مرغ اسپچکاک است.

خلاصه سریع: این بوقلمون ابتدا یک شب خشک می شود و سپس صبح با چاشنی معروف بوقلمون مزه دار می شود. بوقلمون را برش بزنید و پیاز، سیر و سبزی را زیر پوست بریزید. روی توری سیمی کباب کنید (بسیار مهم!)، هر 20 دقیقه به مدت 1/2 تا 2 ساعت بپزید.

چرا بوقلمون؟

  • ما به چند دلیل عاشق این روش پخت بوقلمون هستیم. از آنجا که ستون فقرات از Türkiye برداشته می شود، همه چیز به طور مساوی پخته می شود، ،مت های مختلف بوقلمون را کمی فاصله دهید تا خشک شوند.
  • را زمان پخت بسیار سریعتر است. شما می تو،د یک پرنده 14 پوندی را در کمتر از یک ساعت و نیم بپزید.
  • همه پوست زیبا و ترد می شود چون روی توری سیمی پخته شده، مثل هواست که پرنده را سرخ می کند!

آنچه برای تهیه کوک بوقلمون نیاز دارید

مواد تشکیل دهنده این دستور پخت کوک بوقلمون به 3 جزء ت،یم می شود – آب نمک خشک، خود بوقلمون و مایع آب شور. شما نیاز دارید:

آب نمک خشک یک راه عالی برای افزودن طعم بسیار زیاد است. محصولات ما با نمک کوشر، فلفل سیاه، آویشن خشک و رزماری خشک تهیه می شوند. ما همچنین دوست داریم که نمک خشک به نرم شدن پوست کمک می کند

آیا می توانم به جای آن از نمک مرطوب استفاده کنم؟

به راحتی به جای آب نمک خشک از دستور العمل آب نمک مرطوب استفاده کنید. هر دوی آنها کارهای مشابهی را برای حفظ رطوبت و طعم انجام می دهند، اما ما متوجه شدیم که آب نمک خشک به شما پوستی ترد می دهد!

  • 12-14 پوند بوقلمون فرآوری نشده: توصیه می کنیم از هر چیزی بزرگتر از بوقلمون 14 پوندی استفاده کنید تا خشک نشود.
  • پیاز سفید و حبه سیر: فقط به این دلیل که در حال پاشیدن هستید، به این م،ی نیست که نمی تو،د بوقلمون خود را پر کنید!
  • گیاهان تازه: ما از آویشن و پونه کوهی استفاده کردیم، اما هر گونه سبزی تازه موثر خواهد بود. آنها را به صورت یک بسته درآورید و زیر پوست ب،ب،د.
  • ادویه های ،یه: چاشنی بوقلمون ما واقعا بهترین است (از هر ،ی آنلاین بپرسید). ما تهیه و استفاده از این دستور را به شدت توصیه می کنیم.
  • روغن زیتون

پوشاندن بوقلمون شما برای حفظ آن مهم است. خوب و مرطوب. می تواند (و باید) به ،وان پایه ای برای سس بوقلمون استفاده شود! از شراب سفید، آب گوشت، کره بدون نمک، آویشن تازه و کمی چاشنی بوقلمون استفاده کردیم.

تکنیک پرتاب بوقلمون را یاد بگیرید.

دستورالعمل Spatch، Türkiye در فر

بوقلمون را از بسته بندی خارج کرده و قلوه های آن را جدا کنید. سپس چاشنی شور خشک خود را آماده کنید. نمک کوشر، فلفل، آویشن و رزماری را با هم ،یب کنید. شما از این ،یب ادویه برای آب نمک بوقلمون خود استفاده خواهید کرد.

مخلوط نمک را بین پوست و گوشت بوقلمون ،ید. حتما سینه ها، پاها و بال ها را بشویید. بوقلمون را به یک کیسه پ،تیکی بزرگ یا ظرف دربسته منتقل کنید و یک شب آن را در یخچال قرار دهید.

  1. وقتی آماده تراشیدن بوقلمون هستید، سمت سینه بوقلمون را به سمت پایین روی تخته برش قرار دهید.
  2. از قیچی آشپزخانه بسیار تیز برای برش یک طرف ستون فقرات از روی دنده ها استفاده کنید. در طرف دیگر ستون فقرات تکرار کنید و ستون فقرات را نادیده بگیرید.
  3. بوقلمون را روی سینه بچرخ،د و با دستان خود به وسط پرنده فشار دهید و بوقلمون را صاف کنید. از آنجایی که شما در حال پختن 14 پوند هستید. بوقلمون، باید مقداری چربی به آن بدهید.
  4. بوقلمون را روی یک توری سیمی روی ورقه پخت قرار دهید و آماده طعم دادن هستید!
قیچی

بهترین

قیچی آشپزخانه

این قیچی آشپزخانه OXO تیزترین و مقرون به صرفه ترین قیچی آشپزخانه در بازار است! برای برش آسان آشپزخانه یک جفت بگیرید.

چیزها و فصل Türkiye

ابتدا یک توری سیمی را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید. سپس بوقلمون را صاف روی توری قرار دهید و پیاز و سیر را زیر پوست بوقلمون قرار دهید. گیاهان تازه را زیر بال ها قرار دهید و پوست بوقلمون را با چاشنی بوقلمون مزه دار کنید.

در حالی که بوقلمون در حال پختن است، تمام مواد مایع ماریناد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط/بالا بجوش،د. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا بپزد. از این برای مرطوب ، بوقلمون در حین کباب ، استفاده خواهید کرد.

بوقلمون کبابی در سینی فر با سبزیجات تازه.

چه مدت باید بوقلمون را کباب کنم؟ توصیه می کنیم یک بوقلمون 12 تا 14 پوندی را روی توری سیمی به مدت 80 تا 90 دقیقه تفت دهید و گهگاه آن را بشویید. می د،د که بوقلمون زم، درست می شود که پوست آن ترد باشد و دمای داخلی ،مت های ضخیم آن حداقل 165 درجه فارنهایت باشد.

دمای داخلی بوقلمون باید 165 درجه فارنهایت باشد. برخی از افراد از این قانون پیروی می کنند که پای مرغ باید 175 درجه فارنهایت و گوشت سینه باید 160 درجه فارنهایت یا 165 درجه فارنهایت باشد. به طور کلی، ما مطمئن می شویم که دمای کل پرنده در حدود 165 درجه فارنهایت باشد.

دماسنج گوشت.

آن را امتحان کنید!

ThermoWorks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. Thermapen دماسنج گوشتی است که هر بار کار می کند.

طرز تهیه سس بوقلمون با سس خود

یکی از کارهای مورد علاقه ما که می تو،م با باقی مانده بوقلمون انجام دهیم این است که آن را برای سرو در روز شکرگزاری به آبگوشت تبدیل کنیم. ما مقاله ای در مورد سس بوقلمون داریم، اما در زیر خلاصه ای از آن را به شما ارائه می دهیم.

آب نمک خشک برای بوقلمون قفسه ای.

باقی مانده بوقلمون را در ظرف در بسته در یخچال تا 7 روز نگهداری کنید. ما عاشق استفاده از این گوشت برای باقی مانده سالاد بوقلمون یا پای قابلمه بوقلمون هستیم!

شما می تو،د به راحتی باقی مانده بوقلمون را برای ساندویچ، سالاد یا هر دستور پخت دیگری فریز کنید. اجازه دهید بوقلمون کاملا خنک شود، سپس آن را در یک کیسه فریزر قرار دهید و تا حد امکان هوا را خارج کنید. آنها را تا 3 ماه فریز کنید.

بوقلمون ورقه ای و پوره سیب زمینی در بشقاب.

غذای شکرگزاری خود را کامل کنید

پیشنهاد می کنیم این بوقلمون را با سس بوقلمون خانگی، قیمه سوسیس، پوره سیب زمینی، لوبیا سبز و بادام سرو کنید.

برای دسر، کیک پنیر کدو تنبل یا تارت سیب را امتحان کنید.

باقیمانده Türkiye Spatch، دارید؟

اگر گروه کوچکی از افراد برای این بوقلمون داشته باشید، قطعاً باقیمانده غذا خواهید داشت! در اینجا چند ایده باقی مانده خوشمزه وجود دارد.

  • تهیه بوقلمون: بوقلمون را از بسته بندی خارج کرده و داخل بوقلمون را جدا کنید. کنار بگذارید.

  • آب نمک خشک: نمک کوشر، فلفل، آویشن و رزماری را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • پوست را از گوشت بوقلمون جدا کنید و مخلوط نمک را زیر پوست بوقلمون ،ید. حتما سینه ها، پاها و بال ها را بشویید. بوقلمون را در یک کیسه پ،تیکی بزرگ یا ظرف دربسته قرار دهید و یک شب آن را در یخچال قرار دهید.

  • بوقلمون را از یخچال خارج کرده و مایع اضافی را از آن جدا کنید. بوقلمون را با دستمال کاغذی خشک کنید و کنار بگذارید.

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک توری سیمی را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید. یا می تو،د از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید.

  • کوک بوقلمون: برای تراشیدن بوقلمون، سمت سینه بوقلمون را به سمت پایین روی تخته برش قرار دهید و با استفاده از قیچی آشپزخانه بسیار تیز شروع به ب، یک طرف ستون فقرات از طریق دنده ها کنید و سپس این کار را در سمت دیگر ستون فقرات تکرار کنید. ستون فقرات را نادیده بگیرید.

  • بوقلمون را روی سینه بچرخ،د و با دستان خود به وسط پرنده فشار دهید و بوقلمون را صاف کنید.

  • چیزها و فصل: بوقلمون را صاف روی توری قرار دهید و پیاز و سیر را زیر پوست بوقلمون قرار دهید. گیاهان تازه را زیر بال ها قرار دهید و پوست بوقلمون را با چاشنی بوقلمون مزه دار کنید. ادویه ها را روی پوست ماساژ دهید.

  • بوقلمون کبابی: روغن زیتون را روی بوقلمون بپاشید و با دستان خود روغن را روی بوقلمون ماساژ دهید. بوقلمون را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.

  • در حالی که بوقلمون در حال پختن است، تمام مواد مایع ماریناد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط/بالا بجوش،د. حرارت را کم کنید.

  • هنگامی که بوقلمون به مدت 20 دقیقه پخت، بوقلمون را با برس مایع آب پز ،ید و 60 تا 70 دقیقه دیگر بپزید و هر 20 دقیقه یکبار بپزید تا دمای داخلی بوقلمون در غلیظ ترین ،مت به 165 درجه فارنهایت برسد.

  • اگر پوست بوقلمون بیش از حد دلخواه شروع به قهوه ای شدن کرد، برای 20 دقیقه آ، زمان پخت روی بوقلمون فویل قرار دهید.

  • بوقلمون را از فر خارج کرده و اجازه دهید 20 دقیقه قبل از پخت استراحت کند. ما توصیه می کنیم که استاک بوقلمون را برای یک آب گوشت بوقلمون خانگی ساده ذخیره کنید (برای جزئیات به کارت دستور غذا مراجعه کنید).

  • زمان پخت: زمان پخت این بوقلمون بسته به اندازه بوقلمونی که استفاده می کنید و فر شما متفاوت است. حتما دمای داخلی بوقلمون را در تمام مدت پخت کنترل کنید. ما 13.3 پوند استفاده کردیم. ،یه جوان.
  • چاشنی ،یه: ما از چاشنی بوقلمون خانگی استفاده کردیم، اما شما می تو،د از هر چاشنی مرغی که در کمد دارید استفاده کنید.
  • آبگوشت ،یه: از 1 فنجان آب بوقلمون و/یا مایع ماریناد با 3 فنجان آبگوشت و 2 تا 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کنید. مایع را روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس 1 فنجان از مایع را بردارید. نشاسته ذرت را با همزن بزنید تا گلوله ای باقی نماند و دوباره به کاسه اضافه کنید. مخلوط را به مدت 3-5 دقیقه روی حرارت متوسط/کم هم بزنید تا سس غلیظ شود.
  • مطمئن شوید که پرنده شما کاملاً ذوب شده است. هیچ چیز بدتر از این نیست که روز بعد بوقلمون خود را بیرون بیاورید و متوجه شوید که هنوز یخ زده است.
  • همیشه قبل از پختن بوقلمون از آب نمک استفاده کنید. خشک یا مرطوب. شما هر بار یک پرنده آبدار دریافت می کنید.

کا،ی: 711 Kcal، کربوهیدرات ها: 3 g، پروتئین: 99 g، چربی: 30 g، فیبر: 0.4 g، شکر: 1 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/spatch،-turkey-recipe/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D