این فاهیتا استیک دستور غذا یک شام 30 دقیقه ای است که برای آ، هفته های شلوغ عالی است. شگفت زده خواهید شد، هر لقمه با استیک آبدار، فلفل دلمه ای، پوبلانو، و پیاز بسته بندی شده و سپس با سس چیمیچوری برای یک غذای خوشمزه ت،-م، پر می شود!
چرا این دستور پخت استیک فاهیتاس را دوست خواهید داشت
اگر به دنبال یک شام 30 دقیقه ای استیک در شب های بازی یا مهم، های شام هستید، این استیک فاجیتا با Tangy Cilantro Chimichurri یک گزینه شام آسان است.
- تمیز ، آسان. این فاهیتاها در فر پخته می شوند، بنابراین پس از اتمام شام، نیازی به تمیز ، زیادی نخواهید داشت.
- برای باقی مانده غذا عالی است. اضافه ، فلفل دلمه ای و پیاز نرم به این دستور غذا به کاهش ضایعات غذا کمک می کند.
- طعم ت،-م،. پاپریکا دودی، زیره سبز، سیر معطر، و پودر فلفل آنچو شیرین با هم ،یب می شوند تا یک ،یب ادویه خانگی به دست آید.
- من، برای مجالس فاهیتای پخته شده یک گزینه ساده برای زم، است که انتظار دارید مردم تمام شوند اما نمی خواهید تمام روز را در آشپزخانه بگذر،د.
آنچه شما نیاز دارید
پودر آنچو فلفلی ماده مخفی من است زیرا نکاتی از شیرینی طبیعی و میوه ای را اضافه می کند. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
برای فاهیتاس
- استیک – چربی اضافی را با چاقوی تیز بردارید.
- فلفل شیرین – من از فلفل قرمز و زرد استفاده کردم اما هر رنگی کار می کند.
- فلفل پوبلانو – فلفل آناهیم
- پیاز زرد – پیاز سفید هم خوبه
- حبه سیر – سیر تازه یا خمیر سیر برای این منظور بهترین است.
- ادویه جات ترشی جات – پاپریکا دودی، زیره آسیاب شده، نمک و پودر آنچو چیلی.
- روغن زیتون – روغن های گیاهی، ذرت و کانولا جایگزین های خوبی هستند.
- آب لیمو – می تو،د از آب لیمو نیز استفاده کنید.
برای سس چیمیچوری
- سیر – سیر باید تازه باشد.
- گشنیز تازه – آن را با جعفری جایگزین نکنید زیرا کیمیچوری طعمی کاملاً متفاوت و علفی خواهد داشت.
- سرکه شراب قرمز – با خیال راحت از سرکه سیب استفاده کنید.
- آب لیمو – آب لیمو یک جایگزین عالی است.
- روغن زیتون – روغن آووکادو بهترین جایگزین است، اما کیمیچوری طعم آجیلی بیشتری خواهد داشت.
- پاپریکا دودی – پاپریکای ملایم و داغ نیز موثر است.
- تکه های فلفل قرمز – می تو،د از فلفل تند هم استفاده کنید.
- نمک و فلفل – من نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را ترجیح می دهم.
بهترین استیک برای فاهیتاس چیست؟
استیک گچ بری بهترین برش گوشت ، برای فاهیتاس است. طعم گوشتی قوی دارد که بین فلفل و ،یب ادویه دودی گم نمی شود. به طور کلی بسیار لاغر است زیرا از ناحیه پایین شکم ، می آید. یک جایگزین خوب برای استیک نواری، استیک دامن است.
طرز تهیه فاهیتاس استیک
این فاهیتای استیک عملاً یک شام پرتغالی است! برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- ادویه ها را هم بزنید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سیر، پاپریکا، زیره سبز، نمک، پودر چیلی، روغن زیتون و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شود. می تو،د از کیسه Ziploc هم استفاده کنید و آن را با هم تکان دهید.
- خیس کن. استیک، فلفل و پیاز را به قابلمه اضافه کنید. به آرامی بریزید تا با مخلوط ادویه ،یب شود. بگذارید 5-10 دقیقه بماند.
- آنها را بپزید. مخلوط استیک گیاهی چاشنی شده را به ورقه پخت منتقل کنید. 5 دقیقه بپزید، همه چیز را هم بزنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. ورق پخت را با دقت به مرغ گوشتی منتقل کنید و آن را در موقعیت “بالا” قرار دهید. به مدت 2 دقیقه یا تا زم، که استیک ها و سبزیجات کمی قهوه ای شوند، گریل کنید. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- سس را درست کنید. تمام مواد چیمیچوری را به غذاساز اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا خوب ،د شود اما نه کاملا خوب.
- خدمت می کند. تورتیلا یا برنج را در بشقاب های سرو قرار دهید و فاهیتا را روی آن اضافه کنید. با سس چیمیچوری بریزید. لذت ببرید!
نکات و تغییرات
این فاهیتای استیک خوشمزه راهی عالی برای تمیز ، یخچال و فریزر با انواع مختلف گوشت و سبزیجات باقیمانده است.
- آن را تند درست کنید. 1/4-1/2 فلفل فلفل چیلی یا jalapeno تازه یا سرانو را ،د کنید و با بقیه سبزیجات مخلوط کنید تا کمی حرارت ببیند.
- از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. باقیمانده کلم بروکلی برشته شده، سیب زمینی شیرین سرخ شده در هوا یا لوبیا سبز ترد را 10 دقیقه قبل از اتمام زمان پخت، در یک ورقه پخت بریزید.
- خیس کن. اگر می خواهید فاهیتا طعم بیشتری جذب کند، سبزیجات چاشنی شده و استیک را تا 8 ساعت در یخچال بگذارید.
- از اجاق گاز استفاده کنید. اگر نمی خواهید فر را روشن کنید، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی به آن اضافه کنید. بچرخ،د و سبزیجات چاشنی شده و استیک را اضافه کنید. 7-8 دقیقه یا تا زم، که فلفل ها نرم شوند و استیک قهوه ای شود بپزید. طبق معمول سرو کنید. ممکن است مجبور شوید به صورت دسته جمعی بپزید.
- تاکو درست کنید برای یک شام شب تاکو، فاهیتا را در تورتیلاهای ذرت گرم بپیچید. اگر از چیپس ترتیلا استفاده می کنید، می تو،د بوریتو درست کنید.
- پروتئین را جایگزین کنید. برای تنوع آسان این غذا به جای استیک از بوقلمون، مرغ یا گوشت خوک استفاده کنید.
- تاپینگ ها را اضافه کنید. پس از آماده شدن، برای طعم و بافت بیشتر، فاهیتاها را با آووکادو، کیسو فرسکو، گوجه فرنگی تازه، پیکو د گالو یا بیکن ،د شده بپاشید.
با فاهیتای فر چی سرو می کنیم؟
فاهیتای استیک دودی یک ایده ساده برای شام است. من دوست دارم آن را با آووکادو، ذرت و سالاد jalapeño پر شده با بیکن به ،وان پیش غذا سرو کنم. سیب زمینی شیرین بو داده، لوبیا سیاه مکزیکی و ذرت روی لپه نیز غذاهای عالی هستند. اگر می خواهید یک لقمه سریع بخورید، سالسا آووکادوی سبز یا سالسا گوجه فرنگی برشته را با چیپس ذرت امتحان کنید.
ذخیره سازی من،
برای جلوگیری از فساد، قبل از نگهداری، مطمئن شوید که باقیمانده ها کاملا خنک شده اند.
- یخچال: تا 5 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر سبزیجات ،بناک به نظر می رسند یا مرغ مزه ترش می دهد بلافاصله آن را دور بریزید.
- فریزر: در ،مت های اندازه سرو به کیسه فریزر منتقل کنید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال ذوب کنید.
- برای گرم ، مجدد: با 1/2 قاشق چایخوری آب بریزید و به مدت 1 دقیقه یا تا زم، که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. برای وعده های بزرگتر از فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه استفاده کنید.
ایده های آسان تر برای شام
دستگاه چاپ
یک توضیح
این فاهیتای استیک با فلفل دلمه ای، پوبلانو شیرین و پیاز یک شام 30 دقیقه ای برای تعطیلات آ، هفته و مجالس است. آنها با یک نم نم نم نم سیر خانگی عالی هستند.
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
- در یک کاسه کوچک، سیر ،د شده، پاپریکا دودی، زیره سبز، نمک، پودر آنچو چیلی، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
- در یک کیسه بزرگ Ziploc یا کاسه بزرگ، استیک، فلفل قرمز، فلفل زرد، پوبلانو و پیاز قرمز را اضافه کنید. سپس ماریناد ادویه را روی آن می ریزیم و همه چیز را دور آن می ریزیم. بگذارید 5 دقیقه بماند.
- مخلوط را در سینی فر ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. انزال در اواسط راه
- از فر خارج کرده و فر را روی مرغ گوشتی بالا قرار دهید.
- ماهیتابه را دوباره به مدت 2 دقیقه زیر جوجه گوشتی قرار دهید. بردارید و بگذارید بنشیند.
- در همین حین، به یک غذاساز کوچک، حبه سیر، گشنیز، سرکه شراب قرمز، آب لیمو، روغن زیتون، پاپریکا دودی، فلفل قرمز، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا گشنیز ریز ،د شود و مخلوط به شکل سس درآید.
- فاهیتای استیک را روی تورتیلاهای ذرت یا برنج با سس چیمیچوری خانگی سرو کنید.
تغذیه
- اندازه خدمت: 3/4 فنجان استیک فاهیتا
- کا،ی: 274
- شکر: 1 گرم
- سدیم: 1342 میلی گرم
- چربی: 17 گرم
- چربی اشباع شده: 5 گرم
- کربوهیدرات ها: 6 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 25 گرم
- کلسترول: 75 میلی گرم
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/sheet-pan-steak-fajitas/