این دستور غذای تخم مرغ در سبد همیشه مورد علاقه من در دوران کودکی بوده است، و اکنون با افزودن پاپریکا دودی و چاشنی پیازچه تغییر چشمگیری پیدا کرده است. این صبحانه آسان با مرکز زرده و نان برشته شده ترد، صبحانه ای است که همه خانواده من دوست دارند! این به اندازه کافی سریع است که در یک صبح روز هفته کنار هم بچینید، اما به اندازه کافی خاص است که برای صبحانه یکشنبه نیز لذت ببرید.
من از بچگی خاطرات خوبی از بیدار شدن با بوی تخم مرغ و نان سرخ شده دارم! می دانستم روز خاصی خواهد بود که دیدم در سبد تخم مرغ می گذاریم یا به قول بعضی ها تخم مرغ در سوراخ!
نان کره ای خوشمزه با تخم مرغ سرخ شده، ساده و خوشمزه است! من برای بازگرداندن این بازی ک،یک با کمی سالم تر و پیچیده تر هیجان زده هستم.
و اگر به اندازه من عاشق دستور العمل های مبتنی بر تخم مرغ هستید، حتماً دستور العمل املت سالم و 68 دستور پخت صبحانه تخم مرغ مورد علاقه من را نیز بررسی کنید.
چیزی که من در مورد این دستور غذا دوست دارم این است که اصلا سر و صدا ایجاد نمی کند. آماده سازی آن فقط 5 دقیقه طول می کشد و شما را سیر، راضی و آماده برای آن روز می گذارد.
تخممرغهای داخل سبد نان تست هستند که وسط آن سوراخ است. تکه های نان را کره ،ید و آنها را کبابی کنید، سپس یک تخم مرغ سرخ شده آبدار وسط آن اضافه کنید تا تمام ظرف با هم بپزد. اغلب با نمک و فلفل پاشیده شده سرو می شود.
وقتی این دستور غذا را درست می کنم، همیشه نان سبوس دار سالم را انتخاب می کنم. به جای استفاده از نان سفید، گندم جوانه زده را انتخاب می کنم. این تعویض ساده به طور چشمگیری محتوای فیبر را افزایش می دهد و باعث می شود صبحانه شما نه تنها خوشمزه، بلکه مغذی تر نیز باشد.
علاوه بر این، تخم مرغ منبع عالی پروتئین است. آنها انرژی لازم برای شروع روز را به من می دهند و تا وعده غذایی بعدی احساس سیری در من می کنند. ،یب تخم مرغ با نان تست یک راه عالی برای دریافت پروتئین بدون هیچ مشکلی است.
یکی از بهترین بخش های این دستور پخت این است که بچه ها چقدر از آن لذت می برند. اگر از قبل عاشق نان تست و تخم مرغ هستند، این نسخه را دوست خواهند داشت! چیزی بسیار سرگرم کننده در مورد ش،تن زرده تخم مرغ بی رنگ در وسط نان وجود دارد. این یک راه سرگرم کننده برای هیجان انگیز ، صبحانه برای آنها است.
آ،ین ویدیوی دستور غذا!
🥘 مواد لازم
دستور العمل My Eggs in a Basket به مواد ساده ای نیاز دارد که به راحتی در انباری یا خواربار فروشی محلی شما یافت می شود! برای دستور کامل و دستورالعمل ها، کارت دستور غذا را در زیر ببینید.
نان سبوس دار: من همیشه غلات کامل را انتخاب می کنم، اگرچه هر ن، این کار را انجام می دهد. این انتخاب تضمین می کند که مقدار زیادی فیبر سالم و مواد مغذی دریافت کنم.
تخم مرغ بزرگ: من مطمئناً تخم مرغ های کامل را انتخاب می کنم که ارگ،ک و بدون قفس باشند. با این حال، اگر این گزینه برای من نیست، تخم مرغ های باکیفیت موجود در فروشگاه مواد غذایی را انتخاب می کنم.
کره ارگ،ک بدون نمک: وقتی موادی مانند کره را در دستور العمل هایم قرار می دهم، همیشه چیز واقعی را انتخاب می کنم – برای من قیمه تقلبی وجود ندارد! کره ارگ،ک بدون نمک یک گزینه با کیفیت بالاتر است که طعم بهتری را ارائه می دهد. من همچنین از اسپری پخت و پز روغن زیتون به ،وان جایگزین استفاده می کنم.
ادویه جات ترشی جات: برای ادویه تر ، چیزها، من پاپریکا دودی، نمک و فلفل را به این دستور اضافه می کنم. پاپریکا طعم لذیذی به غذا اضافه میکند که غذا را بالا میبرد.
پیاز سبز ،د شده و سبزیجات تازه: من دوست دارم تخم مرغ های آشپزخانه ام را با پیاز سبز ،د شده یا پیازچه تزیین کنم تا طعم و مزه بیشتری داشته باشد. گاهی اوقات، من همچنین سبزیجات تازه مورد علاقه خود مانند جعفری یا شوید را برای افزایش طعم اضافه می کنم!
🔪 طرز تهیه تخم مرغ در جیب
در اینجا طرز تهیه تخم مرغ Gazos من آمده است! حتما ویدیوی زیر را برای جزئیات گام به گام تماشا کنید!
تهیه برش های نان: من با استفاده از کاتر کوکی گرد برای برش دادن مرکز هر تکه نان شروع می کنم. هر دو طرف هر برش را کره میزنم، از جمله برشها. اگر کاتر شیرینی ندارم، از روی لیوان یا کاتر کوکی برای فشار دادن روی نان و ایجاد یک سوراخ گرد استفاده می کنم.
نان سرخ کنید: بعد یک ماهیتابه ن،ب را روی حرارت متوسط قرار می دهم اما می توانم از تابه هم استفاده کنم. برش های نان تست کره ای را به همراه تکه های آن به تابه اضافه می کنم و 1-2 دقیقه تفت می دهم تا قهوه ای طلایی روشن و ترد شوند.
تخم مرغ را اضافه کنید: بعد، برش نان را برمی گردانم و برش می زنم و در هر سوراخ یک تخم مرغ اضافه می کنم.
چاشنی آن: برای افزایش طعم، تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید.
بپوش،د و بپزید: در تابه را میپوشانم و روی حرارت متوسط قرار میدهم تا زم، که تخممرغهای آفتابی به درجه دلخواه من پخته شوند. من معمولاً دوست دارم سفیده تخم مرغم سفت باشد در حالی که زرده ها کمی آبدار باشد.
تزئین و سرو کنید: نان تست را با یک قاشق بزرگ از ماهیتابه بردارید و من بلافاصله ظرف را با پیاز سبز پاشیده شده برای لمس تازه سرو می کنم.
نکته راز شماره 1 من برای تهیه سوسوی تخم مرغ، قبل از اضافه ، نان، مطمئن شوید که تابه به خوبی گرم شده است.
به این ترتیب، من میتوانم پوسته قهوهای طلایی کامل را بدون خیس شدن نان به دست بیاورم. می تو،د چند قطره آب روی ماهیتابه بریزید و اگر جوش زد و بیرون زد نان آماده اضافه ، است.
من هم دوست دارم از ،یب کره و کمی روغن زیتون در تابه استفاده کنم. کره آن طعم غنی را اضافه می کند، در حالی که روغن زیتون به جلوگیری از سوختن کره کمک می کند.
نکات دیگری که باید در نظر داشت:
- تخم مرغ ها را به دلخواه بپزید: برخی از افراد از آبریزش زرده لذت می برند، در حالی که برخی دیگر تخم مرغ سفت تر را ترجیح می دهند. در تابه را میپوشانم و تخممرغ را میپزم تا به فرم دلخواه برسد. من مطمئن می شوم که تا زم، که تخم مرغ آماده سرو نشود، نان تخم مرغ را جابه جا نمی کنم. در غیر این صورت ممکن است زرده بشکند.
- از نان تازه و با کیفیت استفاده کنید: من همیشه نان تازه و باکیفیت را برای اطمینان از بهترین طعم انتخاب می کنم.
- اضافه ، ادویه های مختلف: نمک و فلفل یک غذای ک،یک هستند، اما من همچنین دوست دارم ،یب ادویه مورد علاقه خود را اضافه کنم تا طعم بیشتری به این غذای صبحانه اضافه کنم. بسته به حال و هوای آن روز آن را تغییر می دهم!
📖 تفاوت ها
در حالی که سبک سنتی تخم مرغ جک یک چشم عالی است، اما چند راه دیگر وجود دارد که می خواهم این دستور غذا را تغییر دهم:
تخم مرغ گاهاوس با آووکادو: من دوست دارم آووکادوی نازک برش داده شده را روی نان تست و تخم مرغ اضافه کنم تا یک افزودنی خامه ای که به زیبایی غذا را تکمیل می کند.
طرز تهیه نان تست فرانسوی: به جای نمک و فلفل معمولی، من گاهی اوقات شکر دارچینی را روی آن می پاشم تا یک طعم شیرین داشته باشد. از طرف دیگر، میتوانم یک نسخه سالمتر از نان تست فرانسوی را با ب، یک سوراخ در وسط، اضافه ، آن به تابه و پختن تخممرغ در آن به جای پوشاندن آن با شربت افرا یا میوه درست کنم.
پنیر را اضافه کنید: در حالی که تخم مرغ ها در حال پختن هستند، من دوست دارم پنیر رنده شده مورد علاقه ام را روی آن اضافه کنم و بگذارم ذوب شود و پوسته خوبی ایجاد کند که طعم کلی را افزایش می دهد.
تعویض نان: من همچنین از تعویض نان خود با نان سبوس دار به جای نان سبوس دار معمولی لذت می برم. این کار را آسان می کند زیرا من حتی نیازی به ب، مرکز ندارم، کار از قبل برای من انجام شده است! به علاوه، من می توانم این دستور غذا را بدون گلوتن با استفاده از نان بدون گلوتن درست کنم.
آن را هم زده کنید: برای یک تغییر سرگرم کننده، گاهی اوقات از تخم مرغ های سرخ شده صرف نظر می کنم و به جای آن از یک تخم مرغ همزده با مقداری اسفناج ،د شده، گوجه فرنگی و پیاز در وسط نان تست تخم مرغ استفاده می کنم!
🍽 ارائه پیشنهادات
توصیه می کنم این دستور غذای آسان را با کمی نمک، فلفل تازه آسیاب شده و چاشنی پیاز سبز سرو کنید. در اینجا چند راه دیگر برای جفت ، این صبحانه وجود دارد.
جنبه ها: اگر آن را به ،وان بخشی از یک غذای بزرگتر سرو می کنید، تخم مرغ روی نان تست با هاش براون یا این سیب زمینی سرخ کرده با پیاز عالی می شود. سالاد میوه یا سیب زمینی شیرین برای صبحانه نیز یک ،یب خوشمزه خواهد بود!
نوشیدنی ها: همه را با اسموتی مخلوط توت خوشمزه، اسموتی تمشک یا آب گوجه فرنگی خوشمزه بشویید.
🫙دستورالعمل نگهداری
یخچال: بهتر است از تخممرغهای گازخانه به صورت تازه استفاده شود، اما اگر باقیماندهای داشته باشید، در یخچال نگهداری میشوند. برای نگهداری، قبل از اینکه باقیمانده آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید، بگذارید کاملا خنک شود. من متوجه شدم که نان تست تا 24-48 ساعت (حدا،ر) تازه می ماند اما بعد از آن خیس می شود.
گرم ، مجدد: وقتی برای گرم ، آماده شدم، نان تست را به سادگی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار می دهم تا کاملا داغ شود. همچنین می تو،د آن را در فر یا نان تست گرم کنید تا نان تست دوباره ترد و گرم شود.
❓سوالات متداول در مورد دستور پخت
وقتی تخممرغ را داخل سوراخ میشکنم، این کار را به آرامی انجام میدهم تا زرده نشکند. من مطمئن می شوم که مرکز سوراخ را هدف قرار داده و به آرامی می ریزم.
در تابه را بپوش،د و اجازه دهید تخم مرغ ها به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزند. من معمولا سفیده ها را چک می کنم تا ببینم سفت شده اند یا نه در حالی که زرده ها کمی آبدار هستند، که ترجیح من است.
آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟
ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!
با ارسال این فرم، با دریافت ایمیل از The Picky Eater موافقت می کنید.
آیا این دستور صبحانه گیاهی را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!
شما هم می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، اینستاگرام، و pinterest برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!
📋 کارت دستور غذا
تخم مرغ در یک سبد (تخم مرغ گاشاوس)
این دستور غذای تخم مرغ در سبد همیشه مورد علاقه من در دوران کودکی بوده است، و اکنون با افزودن پاپریکا دودی و چاشنی پیازچه تغییر چشمگیری پیدا کرده است. این صبحانه آسان با مرکز زرده و نان برشته شده ترد، صبحانه ای است که همه خانواده من دوست دارند! این به اندازه کافی سریع است که در یک صبح روز هفته کنار هم بچینید، اما به اندازه کافی خاص است که برای صبحانه یکشنبه نیز لذت ببرید.
زمان آماده سازی2 دقیقه
زمان پخت و پز4 دقیقه
کل زمان6 دقیقه
،ت: صبحانه و ناهار
آشپزخانه: آمریکایی، گیاهخوار
رژیم غذایی: سبزی
وعده های غذایی: 2
کا،ی: 192Kcal
،ید مواد اولیه در مشتری- با فلفل تازه آسیاب شده سرو کنید و با پیاز سبز تزئین کنید.
- یا آووکادوی نازک ورقه شده را امتحان کنید و روی نان تست و تخم مرغ سرو کنید.
- به جای نمک و فلفل، شکر دارچینی بپاشید.
- به مدت 1-2 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری شود.
- قبل از اضافه ، نان از داغ بودن تابه مطمئن شوید. می تو،د چند قطره آب روی ماهیتابه بریزید و اگر جوش زد و بیرون زد نان آماده است.
- تخم مرغ را طبق سلیقه خود بپزید. برخی از افراد تخم مرغ آبدار را ترجیح می دهند، در حالی که برخی دیگر تخم مرغ جامد را ترجیح می دهند. در تابه را بپوش،د و تخم مرغ را بپزید تا به میزان دلخواه شما برسد. تا زم، که تخم مرغ آماده سرو نشود، نان تست را هم نزنید وگرنه ممکن است زرده بشکند.
ارسال: 1برش | کا،ی: 192Kcal | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 11g | چربی: 11g | چربی اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی های تک غیر اشباع: 4g | چربی های ترانس: 1g | کلسترول: 201میلی گرم | سدیم: 524میلی گرم | پتاسیم: 149میلی گرم | فیبر: 4g | شکر: 2g
منبع: https://pickyeaterblog.com/eggs-in-a-basket/