دسته‌ها
اخبار

بهترین رول های شام سرخ کن بادی

در واقع، نمی تواند ساده تر از این دستور غذای 5 ماده ای 15 دقیقه ای باشد رول های شام سرخ کن بادی! این رول های خوشمزه که به راحتی در سرخ کن هوا و تنها با چند ماده تشکیل می شوند (ستاره ماست یون، است!)، به طرز خوشمزه ای مرطوب و پف دار و مملو از پروتئین (8 گرم پروتئین/رول!) می شوند.

نمای نزدیک از نان‌های قهوه‌ای طلایی تازه روی یک بشقاب سفید.

من همیشه فکر می‌کردم درست ، رول‌های شام کاری بزرگ و پیچیده است. به نظر می رسد هر کاری که با پخت و پز انجام شود بسیار دشوار است! اما با این رول های شام سرخ کن هوا، مواد بسیار کمی وجود دارد و هیچ کدام منتظر بلند شدن خمیر، ورز دادن یا هر روش پیچیده دیگری نیستند. تقریباً دستور پخت من!

برای درست ، این رول های شام خوشمزه، باید خمیر آس، درست کنید، آن را به مدت 10 دقیقه به سرخ کن بادی اضافه کنید و BOOM – همه شما را نان آور می نامند!

  • آرد همه منظوره: بدون مغز، درست است؟ من مطمئن هستم که شما قبلاً این را در انبار خود دارید.
  • بکینگ پودر: این به خمیر کمک می کند تا خمیر ور بیاید و آن بافت کرکی ایجاد کند.
  • نمک دریا: من دوست دارم از نمک دریا استفاده کنم زیرا طعم خوبی به رول ها می دهد.
  • 5 درصد ماست یون،: این ،صر کلیدی برای تهیه رول های شام در سرخ کن هوا است. این رطوبت عالی را فراهم می کند و بافت نرم و کرکی را ایجاد می کند که همه ما دوست داریم! به علاوه پروتئین 😃 ما این دستور را با ماست یون، بدون چربی و ماست معمولی Skyer هم تست کردیم و همه عالی بودند.
  • تخم مرغ: برای شستن تخم مرغ به یک تخم مرغ نیاز دارید تا روی این رول ها پخش شود.
  • کاغذ پوستی: من به شدت توصیه می کنم از کاغذ روغنی در سرخ کن خود استفاده کنید تا از ،بیدن آن جلوگیری کنید و از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
سرخ کن بادی نینجا در زمینه سفید.

بهتر

سرخ کن بادی

آیا به دنبال بهترین سرخ کن بادی هستید؟ مورد علاقه ما سرخ کن بادی آشپزخانه نینجا است. آنها قابل اعتماد و قیمت متوسط ​​هستند.

تخم‌مرغ‌ها را روی گلوله‌های خمیری که در یک سبد سرخ‌کن هوا که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، ،ید.

بله! ما این را با 5٪ و 0٪ ماست یون، ساده آزمایش کردیم، و هیچ کدام خوب کار نکرد! از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید.

بله! ماست اسکایر نیز عالی عمل می کند. برند مورد علاقه ما Painterland Sisters است.

راه هایی برای سفارشی ، رول های سرخ کن هوا

به راحتی می توان کمی به این رول های شام اولیه اضافه کرد. در اینجا چند ایده برای شروع شما وجود دارد:

  • سیر و سبزی: قبل از پخت مقداری سیر ،د شده، سبزی های خشک شده مانند رزماری یا آویشن و مقداری پنیر پارمزان به خمیر اضافه کنید.
  • شکر دارچینی: دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید و قبل از پخت روی رول ها بپاشید تا طعم شیرینی پیدا کند.
  • همه چیز نان شیرینی: قبل از پخت، مقداری ادویه پخت را روی خمیر بپاشید تا طعمی لذیذ و خوش طعم داشته باشید.
  • پنیری: قبل از پخت مقداری پنیر رنده شده به خمیر اضافه کنید تا یک مرکز پنیری و لطیف ایجاد شود.
  • کره عسل: کمی کره عسل درست کنید و بعد از اینکه رول ها را از سرخ کن بیرون بیاورید روی آن ها ،ید تا پای، لذیذ داشته باشید.
رول های قهوه ای طلایی که به شکل گرد در داخل سبد سرخ کن بادی چیده شده و با کاغذ روغنی پوشیده شده اند.

نکاتی برای بهترین و خوشمزه ترین رول ها

این روکش های سرخ کن بادی بهتر است به صورت تازه سرو شوند، اما اگر باقیمانده آن ها باقی مانده باشد، می توان آن ها را در ظرف دربسته تا حدا،ر زمان نگهداری کرد. 2 روز.

برای گرم ، مجدد رول ها، کافی است دوباره آنها را در سرخ کن هوا قرار دهید 2-3 دقیقه یا تا زم، که داغ شود.

یک برس شیرینی پزی کره را روی نان های تازه و طلایی-قهوه ای روی یک بشقاب سفید می مالید.

غذاهای اصلی خوشمزه که می توان آنها را با رول های شام سرخ کن ما ،یب کرد

چه قصد دارید یک سس را چاشنی کنید یا به ،وان یک غذای جانبی برای یک وعده غذایی مقوی، این رول های شام توجه شما را به خود جلب خواهند کرد. در اینجا برخی از جریان های اصلی مورد علاقه ما برای جفت ، آن آورده شده است:

  • سرخ کن هوا را تا 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • آرد، بکینگ پودر و نمک دریا را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. ماست را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا کفگیر سیلی، هم بزنید.

  • خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید و به شکل توپ در آورید. به 9 ،مت ت،یم کنید، هر کدام حدود 1/2 فنجان. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید.

  • سبد سرخ کن هوا را با کاغذ روغنی بپوش،د و گلوله های خمیر را روی آن قرار دهید. اگر دست بزنند اشکالی ندارد.

  • هر توپ را با برس تخم مرغ زده شده ،ید. آن را به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

  • قبل از سرو 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود.

  • ما این را با 5٪ و 0٪ ماست یون، ساده و همچنین ماست یون، ساده آزمایش کردیم و همه موفقیت آمیز بودند.
  • می تو،د به جای تخم مرغ از کره ذوب شده برای برس زدن روی رول ها استفاده کنید.
  • ما استفاده از آستر سیلی، را برای این دستور توصیه نمی کنیم.

کا،ی: 136 Kcal، کربوهیدرات ها: 23 g، پروتئین: 8 g، چربی: 1 g، فیبر: 1 g، شکر: 2 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-dinner-rolls/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D