دسته‌ها
اخبار

بری پخته شده با عسل داغ – لیمو کاسه

ایده آل برای شب های سرگرم کننده یا دنج در پنیر بری پخته شده با عسل داغ شیرین، تند و بسیار خامه ای. ،یب پنیر شور با عسل داغ خانگی، این پیش غذای عالی برای مهم، من، برای پخش ، روی نان باگت یا سرو با نان تست است.

بری داغ پخته شده با عسل را روی یک تکه نان باگت ،ید.

من تعطیلات را دوست دارم نه تنها به این دلیل که خانواده ام را دور هم جمع می کند، بلکه به این دلیل که عاشق میزب، شام و مهم، هستم. تعطیلات بهانه ای عالی برای دور هم جمع شدن و سرو غذای خوشمزه ایجاد می کند! شما همیشه مجبور نیستید وعده های غذایی کامل را سرو کنید، مجموعه ای از پیش غذاها معمولا این کار را به خوبی انجام می دهند. مانند نخود پخته شده حاوی پروتئین یا سیخ گوجه فرنگی با پستو. من همچنین عاشق سرو بری از هر نوعی هستم، بنابراین امروز مشتاقم دستور پخت غذای عسلی داغ را به اشتراک بگذارم.

چرا شما این شیرینی پخته شده را دوست خواهید داشت

  • کاملا گیاهی است و اگر با نان سرو نشود می تواند بدون گلوتن نیز باشد!
  • بسیار ساده، از کمتر از 5 ماده استفاده می کند.
  • در کمتر از 20 دقیقه از ابتدا تا انتها آماده است.

مواد تشکیل دهنده

مواد مصور برای بری پخته شده با عسل داغ در زمینه سفید.
  • بری: طعم خامه ای و کره ای، من فقط از یک تکه بری استفاده می کنم و نه یک چرخ کامل.
  • عسل: به طور طبیعی شیرین بدون اینکه درشت باشد.
  • فلفل چیلی ترد: مقداری ترد تند به عسل شیرین اضافه می کند و آن را تبدیل به عسل داغ می کند.
  • بادام: بادام خلال شده مقداری بافت ترد و طعم آجیلی به آن اضافه می کند.

تفاوت های دیگر

می د،د که من زیاد اهل شیرینی نیستم، مگر اینکه با چیز کمی نمک مخلوط شود، بنابراین بری یک پیش غذای محبوب در خانه من است. من انواع زیادی دارم که می تو،د امتحان کنید، مانند بری پخته شده با پیاز کاراملی، بری پخته شده با کمپوت سیب و گی،، یا بری پخته شده با عسل و بادام.

طرز تهیه بری پخته شده با عسل داغ

، وحشی در ظرف پخت.

مرحله 1. قاچ عروس را بردارید و آن را در ظرف من، فر قرار دهید.

پنیر بری را با عسل بپاشید

مرحله 2. روی بری عسل بپاشید.

فلفل تند ترد را روی یک تکه پنیر بری که با عسل آغشته شده است، اضافه کنید.

مرحله 3. روی آن را با عسل ریخته شده و فلفل چیلی ترد بریزید.

عسل وحشی داغ و بادام خلال شده را به ظرف پخت اضافه کنید.

مرحله 4. قبل از قرار دادن در فر با دمای 350 درجه تا زم، که گودی و گرم شود، حدود 15 دقیقه بادام های خلال شده را روی آن قرار دهید.

پنیر بری پخته شده عسلی داغ از فر خارج شده است.

وقتی کناره ها شروع به ذوب شدن کرد از فر خارج کنید و با کناره های دلخواه سرو کنید. با خیال راحت به آن مقداری عسل بدهید و از چیزکیک عسلی پخته شده داغ خود لذت ببرید!

سوالات متداول

چه چیزی با بری پخته ست می شود؟

میوه های تازه و خشک، به ویژه تکه های سیب، انگور و گلابی. مربا، سس و مغزها مانند گردو، اسپند و بادام. یا نان مانند نان باگت، کروستینی و پیتا. گزینه ها واقعا بی پایان هستند، و همه آنها بسیار خوشمزه هستند!

آیا قبل از پخت پوست آن را جدا می کنید؟

نه اینکارو نکن! پوسته هنگام پخت نرم می شود و کاملاً خوراکی می شود! مگر اینکه یک چرخ بری کامل بپزید، وقتی ذوب شد و کمی از پوسته بیرون آمد، متوجه خواهید شد که بری آماده است.

آیا هنگام پخت باید بری را بپوش،د؟

نه! می تو،د بعد از پخت روی آن را بپوش،د تا گرم بماند اما باید بدون پوشش پخته شود.

بری پخته شده با عسل داغ در ظرف پخت با چاقو و تکه ای نان، در کنار بشقاب با تکه های سیب.

پیش غذا بیشتر

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این پیش غذاها را امتحان کرده اید و دوستشان دارید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

ایده آل برای یک مهم، شب سال نو یا فقط یک شب آرام در کنار دختران، این بری پخته شده با عسل داغ را امتحان کنید و به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید!

نیازی به چنگال نیست.

آیا شما من را امتحان کردید
پنیر بری پخته شده با عسل داغ?

، 🌟 امتیاز ستاره در نظرات به ما بگویید که چگونه آن را دوست داشتید و آن را به اشتراک بگذارید اینستاگرام، فیس بوک & پینترست.

ما دوست داریم از شما بشنویم! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

پنیر بری پخته شده با عسل داغ

پنیر بری پخته شده با عسل داغ

لیز دلا کروچه

این چیزکیک داغ عسلی پخته شده برای شب های سرگرم کننده یا دنج عالی است، شیرین، تند و خامه ای فوق العاده است. این پیش غذای عالی با ،یب پنیر شور با عسل خانگی داغ، برای پخش ، روی نان باگت یا سرو با نان تست من، است.

مقدماتی: 5 دقیقه

آشپزی: 15 دقیقه

کل: 20 دقیقه

سنجاق

سهام8

  • فر را با دمای 350 درجه گرم کنید، سپس پنیر را در مرکز یک ظرف پخت متوسط ​​قرار دهید.

  • در یک ظرف شیشه ای کوچک، عسل را با روغن چیلی مخلوط کنید و به مدت 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا داغ شود.

  • بری را با عسل داغ بپاشید و قبل از گذاشتن در فر با بادام خلال شده بپاشید. بپزید تا گرم شود و شروع به ذوب شدن کند (اما نه کاملا ذوب شود). با تکه های تازه باگت، کروستینی یا میوه ها و سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید.

لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

به این دستور غذا امتیاز دهید

حقایق تغذیه ای فقط برای عسل داغ با بادام (نه کلوچه، نان و غیره) است. عسل داغ را می توان تا یک هفته قبل آماده کرد و به راحتی می تو،د دستور کوکتل را دو یا سه برابر کنید و آن را روی سبزیجات برشته بریزید. و بیشتر.
باقیمانده غذا را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

ارسال: 1اونس | کا،ی: 51Kcal | کربوهیدرات ها: 10g | پروتئین: 1g | چربی: 2g | چربی اشباع شده: 0.1g | چربی های چند غیر اشباع: 0.4g | چربی های تک غیر اشباع: 1g | کلسترول: 0.1میلی گرم | سدیم: 9میلی گرم | پتاسیم: 37میلی گرم | فیبر: 1g | شکر: 9g | ویتامین A: 149IU | ویتامین C: 0.1میلی گرم | کلسیم: 10میلی گرم | آهن: 0.2میلی گرم




منبع: https://thelemonbowl.com/،t-،ney-baked-brie/