هنگامی که می خواهید از مزایای غلات کامل مغذی با طعم آرامش بخش برنج زعفر، بهره مند شوید، به این دستور العمل ساده برنج زعفر، قهوه ای مراجعه کنید. نکته کلیدی، ،یب مشخص ما از ادویه جات است که به آرامی با برنج قهوه ای خوشمزه پخته می شود.
برنج زعفر، چیست؟
زعفران گرانترین ادویه جهان است و در پاییز از نوع خاصی از زعفران برداشت میشود. انواع مختلف برنج زعفر، را میتوان در سراسر خاورمیانه، آسیای ج،ی، مدیترانه و سایر نقاط اروپا به یک شکل یافت. به طور کلی با برنج سفید، آبگوشت یا آلیاژی از سبزیجات و زعفران تهیه می شود.
چرا ما این دستور پخت برنج قهوه ای ساده زعفر، را دوست داریم
این برنج زعفر، قهوه ای از پائلای که خانواده من درست می ،د الهام گرفته شده است. ما آن را در تابه پائلا آبی کبالتی با استفاده از مقدار من،ی از نخ های زعفران، غذاهای دریایی تازه، مرغ، سوسیس و برنج درست می کردیم. این روند کار فشرده بود، اما همیشه یک راه جشن برای جشن گرفتن با خانواده بود.
برای این دستور پخت برنج زعفر،، میخواستم یک دستور غذای جانبی ساده تهیه کنم که تهیه آن آسان بود اما طعمهای مشابهی داشت. این به طور طبیعی بدون لبنیات، بدون گلوتن و وگان است، بنابراین می تو،د آن را در مواقعی که به یک غذای سالم و جشن نیاز دارید که همه می توانند از آن لذت ببرند، به منوی خود اضافه کنید.
من این دستور غذا را در 30 اکتبر 2014 ارسال کردم. من بخشی از متن را به روز کردم تا امروز دوباره آن را با شما به اشتراک بگذارم.
مواد برنج زعفر، قهوه ای
- زعفران: زعفران را می تو،د در بیشتر خواربارفروشی ها در راهروی ادویه پیدا کنید. این ادویه ها کلید طعم، طعم ملایم شیرین و گلی و رنگ زرد متمایز غذای تمام شده هستند.
- برنج قهوه ای: در دستور العمل های فصلی سالم، ما مطمئن هستیم که از جایگزین های غلات کامل برای غلات تصفیه شده استفاده می کنیم. در حالی که برنج زعفر، معمولاً از برنج سفید تهیه میشود، ما ترجیح میدهیم از برنج قهوهای استفاده کنیم که فواید زیادی برای سلامتی دارد و به آن طعم بیشتری میدهد.
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- سیر: یکی از طعم های اصلی این غذا سیر است. شما به 5 میخک بزرگ نیاز دارید! پوست آن را بگیرید و ریز ،د کنید.
- پیاز: همراه با پیاز از مقدار کمی پیاز برای تشکیل طعم های پایه این برنج زعفر، سالم استفاده می کنید. من با پیاز شیرین یا پیاز قرمز درست کردم و هر دو عالی هستند. شما همچنین می تو،د از پیاز زرد یا پیاز اسپ،ایی استفاده کنید اگر این تنها چیزی است که دارید. اگر به یک طراوت نیاز دارید، در اینجا نحوه ،د ، پیاز آورده شده است.
- ادویه جات ترشی جات: نکته کلیدی برای خاص ، این غذای جانبی، لمس آویشن خشک و پاپریکا دودی است. این به برنج کمی طعم دودی می دهد که پائلای پخته شده در آتش را تداعی می کند که قرار است تقلید کند. برای مزه دار ، برنج نیز به نمک نیاز دارید.
- آبگوشت یا آبگوشت: برای مایع، می تو،د از آب سبزیجات یا آب سبزیجات استفاده کنید. آب مرغ یا آب مرغ نیز خوب عمل می کند.
- جعفری ،د شده: برای افزودن طراوت و رنگ سبز به ظرف آماده.
نکات حرفه ای سرآشپز کیتی
نکته صرفه جویی در پول: زعفران یکی از گران ترین ادویه های موجود در بازار به حساب می آید. اگر می خواهید زعفران را کمی پهن کنید، آن را از وسط نصف کرده و با کمی زردچوبه (یک چهارم قاشق چایخوری) تزیین کنید. اگرچه طعم آن چندان خوب نیست، اما رنگ زرد قوی به برنج اضافه می کند. از بقیه غذاها برای تهیه یک سری خورش مرغ و سبزیجات با زعفران و لیموی کنسرو شده برای سفر به مراکش در آشپزخانه خود استفاده کنید!
حالات گیاه شناسی: در HSR ما همیشه عاشق افزودن سبزیجات به وعده های غذایی خود هستیم. برای این غذای برنجی، می تو،د یک فلفل قرمز ،د شده با یک پیاز اضافه کنید و 3/4 فنجان نخود سبز آب شده را با جعفری هم بزنید تا سه وعده سبزیجات اضافه کنید.
طرز تهیه برنج زعفر، سالم
مرحله 1: سیر و پیاز را بپزید
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کنید و 30 ث،ه تا 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود و شروع به قهوه ای شدن کند. پیاز را اضافه کنید، هم بزنید تا پوشش داده شود. بپزید، مرتباً هم بزنید، تا زم، که پیازها شروع به قهوه ای شدن و نرم شدن کنند، 3 تا 5 دقیقه.
مرحله 2: آروماتیک ها را اضافه کنید
زعفران، آویشن، پاپریکا دودی و نمک را اضافه کنید و حدود 30 ث،ه تفت دهید تا معطر شود.
مرحله 3: آبگوشت و برنج را اضافه کنید
مایه را در آن بریزید و حرارت را بالا ببرید. خوب هم بزنید تا تارهای زعفران به طور یکنواخت پخش شود و اجازه دهید آب گوشت بجوشد. برنج را اضافه کنید، سپس روی حرارت ملایم روی اجاق بگذارید.
مرحله 4: برنج را با درب بپزید
روی آن را بپوش،د، حرارت را روی کم یا متوسط کم کنید تا آرام بجوشد و بپزید تا آب گوشت جذب شود و برنج بسیار نرم شود، حدود 50 درجه.
مرحله 5: جعفری را اضافه کنید
از روی حرارت بردارید و جعفری را اضافه کنید.
طعم این غذا با غذاها و غذاهای دریایی الهام گرفته از اسپ،ایی عالی است. همچنین با کاری و غذاهای الهام گرفته از مراکش عالی است. یکی از این وعده های غذایی را امتحان کنید:
سوالات متداول و مشاوره تخصصی
هر برنجی که باقی مانده است را می تو،د در ظرف در بسته در یخچال برای روز بعد نگهداری کنید.
اگر در پایان زمان پخت برنج هنوز خیلی سفت بود، هر بار 1/4 فنجان آب اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
دستور العمل های برنج اضافی که می تو،د امتحان کنید
در دستور العمل های فصلی سالم، ما در آشپزی با آن تخصص داریم سبزیجات تازه و ایجاد کنید وعده های غذایی آ، هفته. اینجا ثبت نام کنید تا ایده های شام تولیدی بیشتری را به صورت رایگان دریافت کنید! اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم! آشپزی مبارک! ~کتی
دستگاه چاپ
یک توضیح
دستور پخت ساده برنج قهوه ای با پاپریکا دودی و زعفران. گیاهخواری و بدون گلوتن.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 5 حبه سیر ریز شده
- 1 پیاز کوچک شیرین یا قرمز
- 1 قاشق چای خوری نخ های زعفران بسته بندی شده 1/2 گرم
- 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک
- 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 1/2 فنجان برنج قهوه ای
- 3 1/2 فنجان آب سبزیجات مانند تصور بدون مرغ است
- 3/4 فنجان جعفری ،د شده
- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کنید و 30 ث،ه تا 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود و شروع به قهوه ای شدن کند. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود. بپزید، مرتباً هم بزنید، تا زم، که پیازها شروع به قهوه ای شدن و نرم شدن کنند، 3 تا 5 دقیقه.
- زعفران، آویشن، پاپریکا دودی و نمک را اضافه کنید و حدود 30 ث،ه تفت دهید تا معطر شود.
- مایه را بریزید و حرارت را بالا ببرید. خوب هم بزنید تا نخ های زعفران به طور یکنواخت پخش شود و بپزد.
- برنج را اضافه کنید، سپس روی حرارت ملایم روی اجاق بگذارید.
- روی آن را بپوش،د، حرارت را روی کم یا متوسط کم کنید تا آرام بجوشد و بپزید تا آب گوشت جذب شود و برنج بسیار نرم شود، 50 تا 60 دقیقه.
- از روی حرارت بردارید و جعفری را اضافه کنید.
یادداشت ها
نکته آشپزی:
اگر در پایان زمان پخت برنج کاملا نرم نشد، هر بار 1/4 فنجان آب اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 1 ساعت
- دسته بندی: ظرف جانبی
- جاده: روی اجاق گاز
- آشپزخانه: اسپ،ایی
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 1/4 فنجان در هر ماده غذایی. 2/3 فنجان لیتر
- کا،ی: 164
- شکر: 5 گرم
- سدیم: 963 میلی گرم
- چربی: 8 گرم
- چربی اشباع شده: 1 گرم
- کربوهیدرات ها: 21 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 3 گرم
درباره نویسنده
کیتی وبستر
کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و از موسسه آشپزی نیو،ند فارغ التحصیل شده است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents، چندین نشریه Edible Communities و غیره منتشر شده است. کتاب آشپزی او Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، میتو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندسالهاش پیدا کنید.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/simple-saffron-brown-rice/