به دستور العمل جدید ما برای براونی گندم کامل نگاه کنید! آنها همانطور که هر براونی خانگی باید غنی و منحط باشد و بسیار بهتر از براونیهای جعبهدار هستند. این براونی های ساده که فقط در یک کاسه ساخته شده اند، با تعداد انگشت شماری منگنه انباری و 15 دقیقه آماده سازی دستی، مطمئنا خوشحال خواهند شد!
این پست شامل پیوندهای مربوط است.
چرا ما این دستور غذا را برای براونی گندم کامل دوست داریم؟
این براونی های شکلاتی غنی و منحط تمام ویژگی های براونی های ،یبی جعبه ای سنتی، رویه ترقه ای براق، متراکم و شکلاتی، نه خیلی کیک را دارند و طعم شکلاتی عمیقی دارند. اما این براونی های گندم به جای آرد همه منظوره با آرد سبوس دار درست می شوند!
- ساخته شده با غلات کامل برای فیبر بالاتر
- طعم شکلاتی غنی از کاکائو و شکلات تلخ
- دارای بافت مخلوط براونی جعبه ای سنتی با رویه براق است
- از منگنه های انباری استفاده می کند
- دستور 1 کاسه!
آنها دسر گاه به گاه من،ی برای غذاخوری، کباب ،، فروش پخت، پیک نیک یا درست ، روز ولنتاین هستند. آنها ناامید نخواهند شد! لطفا نظر خود را با گذاشتن رتبه بندی ستاره و بررسی در پایین پست وبلاگ به ما بگویید!
یک یادداشت از کیتی
ما در مورد آن استخوان درست نمی کنیم، این قهوه ای ها غذای سالمی نیستند. توقف کامل IMO، وقتی ،ت به قهوهایها میرسد، بهتر است ارزش آن را داشته باشند. بنابراین، من به همکاری خود، لورا، یک شیرینیپز آموزشدیده ک،یک با چندین دهه تجربه عملی در پخت، دستور دادم تا یک دستور پخت براونی سبوسدار واقعاً خوب برای دستور العملهای فصلی سالم ارائه دهد.
او حق کار را پیدا کرد و بیش از نیمی از این دستور غذا را آزمایش و دوباره آزمایش کرد. وقتی او نمونهای از دستور غذای نهایی را برایم آورد… بیایید بگوییم که این پسران بد به دلیلی جایگاه خود را در فهرست بهترین فصلی سالم به دست آوردهاند. آن ها هستند به طور تماشایی خوب
آشپزی شاد ~K
مواد اصلی این دستور غذا
- آرد گندم کامل: برای طعم ملایم تر از آرد سبوس دار سفید استفاده کردیم. و در حالی که رنگ آن روشن تر است، 100٪ گندم کامل است و دارای تمام مزایای تغذیه ای مشابه گندم کامل تیره تر است.
- روغن: برای کمک به کاهش چربی های اشباع استفاده می شود و در عین حال بافتی غلیظ و غلیظ را که همه ما می شناسیم و دوست داریم ارائه می دهد. با خیال راحت از روغن آشپزی خنثی مورد علاقه خود استفاده کنید.
- کره: برای پایین نگه داشتن چربی اشباع شده در این دستور، از یک چوب کره بدون نمک استفاده کردیم. اگر فقط کره شور در دست دارید، مقدار اضافی نمک را به حدود 1/4 قاشق چایخوری کاهش دهید.
- شکلات چیپسی تلخ: چیپس های شکلات تلخ طعم شکلاتی شدیدی را ارائه می دهند. اگر براونی شیرین تری دوست دارید، به سادگی چیپس های شکلاتی نیمه شیرین یا حتی چیپس های شکلات شیری را جایگزین کنید!
- کاکائو طبیعی شیرین نشده پودر: برای این دستور پخت براونی ک،یک از پودر کاکائو طبیعی مانند هرشی شیرین نشده استفاده کردیم. این مهم است زیرا کاکائو طبیعی به طور طبیعی اسیدی است، بر خلاف Dutch Processed که با جوش شیرین واکنش نشان می دهد و براونی ها را خمیر می کند.
- شکر پودر شده: حاوی نشاسته ذرت است که به پوسته براق ، خورده کمک می کند و به براونی ها بافت براونی جعبه ای سنتی می دهد.
- شکر دانه ریز: برای شیرین ، براونی ها از شکر سفید گرانول استفاده کردیم. زیر شکر قهوه ای برای شکر دانه ریز باعث می شود تا براونی جویدنی تر شود. شکر دانه ریز کمک می کند تا پوسته براق ، خورده روی آن قرار گیرد. من پیشنهاد می کنم فقط ½ از شکر دانه ریز را زیر شکر قهوه ای قرار دهید و همه آن را حذف نکنید.
- جوش شیرین: جوش شیرین یک خمیرکننده شیمیایی است که با مواد اسیدی واکنش نشان می دهد. در مورد براونی ها، اسیدیته از پودر کاکائو ناشی می شود. با این حال، به نوشابه زیادی نیاز ندارید، شما به اندازه کافی می خواهید که براونی ها را بدون کیک ، آن ها بلند کنید. ما متوجه شدیم که 1/4 قاشق چایخوری بافت آنها را روشن میکند، اما هنوز متراکم و کدر هستند.
- تخم مرغ: من می دانم که چهار تخم مرغ زیاد به نظر می رسد، اما بد،د که ما این اشتباه را کردیم که به جای چهار تخم مرغ با دو تخم مرغ درست کردیم و بافت براونی ها همه اشتباه بود. تخممرغها به سبک شدن بافت کمک میکنند و با روغن و کره باند میشوند تا چربی در خمیر گنجانده شود. در کنار شکر، تخم مرغ نیز به براق شدن بافت براقی روی قهوه ای کمک می کند!
- منگنه شربت خانه: عصاره و،ل، نمک کوشر
آموزش گام به گام برای درست ، این براونی های گندم
مرحله 1: تابه را آماده کرده و فر را گرم کنید
فر را با دمای 325 گرم کنیددرجهF. یک قالب ف،ی 9-x-13 را با اسپری پخت و پز به آرامی بپوش،د. سپس آن را با کاغذ روغنی بپوش،د تا از کناره ها آویزان شود.
مرحله 2: کره، شکر و شکلات را آب کنید
کره و روغن را در یک کاسه بزرگ مایکروویو با حرارت بالا قرار دهید. بهتر است روی کاسه را با نایلون بپوش،د زیرا کره میپاشد و پاشیده میشود. حدود 2 دقیقه بپزید تا کره آب شود و مخلوط داغ شود.
پوشش پ،تیکی را بردارید. شکر گرانول و پودر قند را هم بزنید. حرارت را با حرارت زیاد ادامه دهید و پس از 30 ث،ه یا بیشتر مخلوط را متوقف کنید تا شکر کمی حل شود، 1 تا 2 دقیقه.
از مایکروویو خارج کنید و 3/4 فنجان شکلات چیپسی را با همزن بزنید تا براق شود و چیپس ها ذوب شوند، حدود 30 ث،ه.
اگر مایکروویو ندارید، می تو،د این کار را در یک قابلمه ته سنگین انجام دهید. شکلات را روی حرارت قرار ندهید. اجازه دهید حرارت انتقالی شکلات را ذوب کند.
مرحله 3: تخم مرغ را اضافه کنید
تخممرغ و و،ل را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید تا تخممرغها مخلوط شوند، زیاد هم نزنید.
نکته حرفه ای: تخم مرغ ها را قبل از اضافه ، به خمیر براونی به دمای اتاق برس،د زیرا ،یب آنها راحت تر خواهد بود.
مرحله 4: مواد خشک را با هم مخلوط کنید
آرد، کاکائو، نمک، جوش شیرین، و فنجان باقی مانده چیپس شکلات را در مخلوط شکلات مخلوط کنید. هم بزنید تا فقط ،یب شوند.
مرحله 5: بپزید و لذت ببرید!
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و در طبقه وسط بپزید تا لبههای آن پف کنند و وقتی با خلال دندان تست میکنید مرکز آن عمدتاً تمیز بیرون بیاید. در تابه را حدود 2 ساعت روی توری خنک کننده خنک کنید. تکه تکه کنید و لذت ببرید!
سوالات متداول و نکات تخصصی
باقی مانده براونی ها را تا 3 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید. یا میلهها را بهصورت جداگانه بپیچید و آنها را در ظرف من، فریزر تا ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید.
شما مطمئنا می تو،د! فقط توجه داشته باشید که ممکن است لازم باشد زمان پخت خود را 5-10 دقیقه کاهش دهید.
تغییرات برای امتحان
- با اضافه ، 1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو با مواد خشک طعم شکلات را تقویت کنید.
- شکلات چیپسی های نیمه شیرین را با یک براونی شیرین تر عوض کنید
- براونی جویدنی می خواهید؟ از 3/4 فنجان شکر گرانول به اضافه 3/4 فنجان شکر قهوه ای استفاده کنید
- آب نبات ،د شده مورد علاقه خود یا آب نبات های با روکش آب نبات مورد علاقه خود را اضافه کنید
- میوه های خشک مورد علاقه خود مانند زغال اخته یا گی، را برای شیرینی طبیعی اضافه کنید
- کره بادام زمینی خامه ای مورد علاقه خود را برای ،یب شکلات ک،یک و کره بادام زمینی بچرخ،د
دستور العمل های کوکی نوار اضافی برای امتحان
از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!
آشپزی مبارک! ~کتی
چاپ
شرح
این براونی های سبوس دار یک کاسه نیاز به 15 دقیقه کار آماده سازی عملی دارد و نسبت به دستور پخت مخلوط جعبه ای ک،یک غنی، منحط و سالم تر است!
- ½ فنجان کره بدون نمک (1 چوب)
- 1/2 فنجان روغن آووکادو، روغن کانولا ارگ،ک یا روغن خنثی
- 1 3/4 فنجان شکلات چیپسی تلخ و شیرین، ت،یم شده
- 1 1/2 فنجان شکر دانه ریز
- 3/4 فنجان شکر پودر شده
- 4 تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
- 1 قاشق غذاخوری عصاره و،ل
- 1 1/2 فنجان آرد گندم کامل
- 3/4 فنجان کاکائو طبیعی شیرین نشده
- 1 قاشق چای خوری نمک کوشر
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ماهیتابه ف،ی 9×13 را با اسپری پخت و پز به آرامی بپوش،د، سپس کاغذ پوستی را بپوش،د تا کاغذ از طرفین بیرون بیاید.
- کره و روغن را در یک کاسه بزرگ مخصوص مایکروویو با حرارت زیاد، با پوشش پ،تیکی قرار دهید تا کره ذوب شود و مخلوط داغ شود، حدود 2 دقیقه. پوشش پ،تیکی را بردارید. شکر گرانول و پودر قند را هم بزنید. حرارت را با حرارت زیاد ادامه دهید و پس از 30 ث،ه یا بیشتر مخلوط را متوقف کنید تا شکر کمی حل شود، 1 تا 2 دقیقه. از مایکروویو خارج کنید و 3/4 فنجان شکلات چیپسی را با همزن بزنید تا براق شود و چیپس ها ذوب شوند، حدود 30 ث،ه.
- تخم مرغ ها و و،ل را در مخلوط شکلاتی هم بزنید تا زم، که تخم مرغ ها مخلوط شوند. زیاد هم نزنید، در غیر این صورت یک پوسته ضخیم روی آن ایجاد می شود.
- آرد، کاکائو، نمک، جوش شیرین و 1 فنجان چیپس باقیمانده را در مخلوط شکلات هم بزنید تا کاملا ،یب شوند.
- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و آنقدر بپزید تا لبه ها پف کنند و یک چوب چوبی که در مرکز فرو کرده اید تقریباً 35 دقیقه تمیز بیرون بیاید. در تابه را حدود 2 ساعت روی توری خنک کننده خنک کنید. به 24 عدد براونی برش دهید.
یادداشت
براونی ها را تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کنید یا میله ها را به صورت جداگانه بپیچید و تا 1 ماه فریز کنید.
در صورت استفاده از تابه شیشه ای، ممکن است لازم باشد زمان پخت را 5 تا 10 دقیقه کاهش دهید.
نکات:
- شکلات چیپسی های نیمه شیرین را با یک براونی شیرین تر عوض کنید.
- تخم مرغ ها را در خمیر زیاد مخلوط نکنید زیرا روی آن پوسته ضخیم شبیه مرنگ ایجاد می شود.
- مطمئن شوید که در مرحله 2 از گرم ، شکر صرفنظر نکنید زیرا این کار به حل شدن شکر در دستور غذا کمک می کند و پوسته براق ، خورده ایجاد می کند.
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
- دسته بندی: دسر
- روش: پخته شده
- غذا: آمریکایی
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 عدد براونی
- کا،ی: 270
- قند: 21 گرم
- چربی: 15 گرم
- کربوهیدرات ها: 32 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 4 گرم
کلید واژه ها: براونی گندم کامل، براونی گندم، دستور پخت براونی گندم کامل، براونی گندم کامل، براونی آرد گندم، براونی تهیه شده با آرد گندم کامل
درباره نویسنده
لورا ک،ا
لورا ک،ا یک توسعه دهنده و آزمایش کننده دستور پخت آزاد در ورمونت است. او بیش از دو دهه در صنایع غذایی در نقش های مختلف در ورمونت، واشنگتن، پنسیلو،ا، یوتا و نیویورک فعال بوده است. از جمله قنادی، مربی سرآشپز، سرآشپز اجرایی و مدیر عملیات در رستوران ها، استراحتگاه ها، پذیرایی، عملیات ،ده فروشی و شرکت های تولید مواد غذایی. اخیراً به ،وان آزمایشکننده و توسعهدهنده دستور غذا برای EatingWell، Southern Living، Food & Wine، Allrecipes، Martha Stewart Living، و Better Homes & Garden کار میکند. لورا با شوهر، پسر و دخترش در ورمونت زندگی می کند. او از دوچرخه سواری با خانواده، ک، های اسپین، بازی راکت بال، شنا در چاله شنای محلی، قدم زدن با سگ آبی، قهوه و شیرینی با دوستانش و یافتن بهترین ، های افرا لذت می برد.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/w،le-wheat-brownies/