قابُلی پلو یا کابُلی پلو در واقع غذای ترک تباران افغانستان است. این غذا در بیشتر نقاط افغانستان، مناطقی از آسیای مرکزی مثل پاکستان، ازبکستان و… در ایران عزیزمان نیز به عنوان غذای افغانی محبوبیت پیدا کرده و حتی نزد ترک های تبریز و آذربایجانی ها هم معروفیت دارد. اما اگر به دنبال رستورانی برای خوردن قابلی می گردید باید بگوییم که مرکزش در خیابان گلشهر از مناطق حاشیه شهر مشهد است. این منطقه که سکنه افغانی قابل توجهی دارد میدان معروفی به نام «شلوغه بازار» دارد که اصل قابُلی را می توان آنجا پیدا کرد.
- معمولا با انواع مختلف گوشت چون میگو، مرغ، خرچنگ، خرگوش یا سوسیسهای پرادویه طبخ میشود.
- در بستنی ذغالی از ذغال اکتیو شده استفاده میشود و بعد از خوردن بستنی هم ظاهراً زبان و دهانتان کاملا سیاه میشود.
- این صبحانه مفصل و دودی، بسیار مقوی و انرژیبخش است، بهطوری که تا میانههای روز احساس گرسنگی نخواهید کرد.
- این غذا شامل ماهی خال مخالی آب پز، آلوچه، فلفل قرمز، نعناع، سنبل هندی، پیاز، آناناس و … است که یکی از محبوب ترین غذاهای مالزی است و طعمی تند و شور دارد.
- غذاهای محبوب دیگری مثل اسکندر کباب ، لاح معجون، بورک گوشت و پنیر، بورک اسفناج و پنیر و بورک سیب زمینی و پنیر هم در آنجا پر طرفدار است.
یک ناهار کامل و خوشمزه مکزیکی که در رتبه 26 برترین غذاهای جهان از بین 50 غذای برتر جهان قرار دارد. تهیه شده از گوشت چرخ کرده ، پیاز ، سالسا و ادویه های مختلف محلی که طعمی فوق العاده را به این غذای مکزیکی بخشیده است . اگر از طرفداران غذاهای حاوی گوشت هستید فجی تاس غذایی لذیذ و خوش طعم برای شما خواهد بود . ترکمن ها طبق رسوم خود روی زمین و دور سفره ای به نام ثاچاق غذا می خورند. از غذاهای محلی این خطه می توان به بولامه، بورک، اکمک، باسترمه و… اشاره کرد ولی معروف ترین و محبوب ترین غذای آن ها چک درمه است که شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد.
استرالیا: پای گوشت
با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند. آمریکایی ها معمولاً از غذاهای خود اطلاع دارند و می دانند که ریشه در کجا دارند، چگونه درست شده اند و فرهنگ کمپانی هایی که چنین مواد غذایی را تولید می کنند را هم می شناسند. همچنین تئوری آنها این است که میانگین آمریکایی ها می خواهند که غذاهایشان خیلی سریع و آسان درست شود.
طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی
همینطور این نقاله به مرور زمان با تعداد غذاهای بیشتر آپدید میشه. اگر به شلوغه بازار رفتید رستوران های متعددی مثل هزاره گی، گل آقا، هانی و… علاوه بر قابلی، انواع کباب ها و غذاهای افغانی مثل کیچیری و کباب هراتی هم آنجا پیدا می شود. غذاهای افغانی این روزها در سایر رستوران های سطح شهر نیز یافت می شود. برای نمونه قابلی و کباب هراتی را در رستوران سنتی گل در اول طرقبه نیز می توانید سفارش دهید ولی میزان گوشت قابلی های پایین شهر خیلی بیشتر از اینجاست.
پیتزاهای میلان با خمیر نازک یک میلی متری در تنور سنگی طبخ می شود. یکی از بهترین غذاهای توسکانی یا بهتر از آن ایتالیا، پانزانلا می باشد سالادی خوشمزه و لذیذ که از نان و گوجه فرنگی درست می شود و معمولا در ماه های گرم تابستان در ایتالیا سرو می شود. یک غذای روستایی کلاسیک، ریشه های آن در دشت های سبز توسکانی، جایی که کشاورزان مجبور بودند به محصولات کشت شده محلی برای تغذیه خود در هنگام کار تکیه کنند، دارد. نوکی یا نیوکی نوعی غذای خمیری و خوش طعم است که برای پخت آن از آرد سمولینا و گندم استفاده می کنند.
مواد تشکیل دهنده این پاستا عبارتند از ماکارونی کانلونی، روغن زیتون، پیاز، سیر، رزماری، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، نخود سبز، کاهو و پنیر رومانو. وقتی از آشپزی ایتالیایی صحبت به میان می آید یکی از اصلی ترین آنها پیتزا و انواع شیرینی جات است. بدمزه ترین غذای دنیا مربوط به کشورهای جنوب شرقی آسیا است و بالوت نام دارد.