دسته‌ها
اخبار

استیک کبابی با کلم پستو


  کلاژ ع، پستو استیک و کلم گردو با متن

این استیک های کبابی با کلم پستو آبدار و خوش طعم هستند. استیک‌ها را قبل از کباب ، با سیر و نمک چاشنی می‌کنند، سپس روی آن‌ها یک پستوی تازه و پر جنب و جوش که با برگ‌های کلم پیچ تازه، کمی ریحان، گردو و پنیر پکورینو درست می‌شود، اضافه می‌کنید.

استیک ورقه شده با پستو روی آن در بشقاب با سالاد سیب زمینی با گیاهان

من در ابتدا این دستور غذا را در 24 ژوئیه 2015 به اشتراک گذاشتم. من برخی از مطالب را به روز کردم تا امروز دوباره آن را با شما به اشتراک بگذارم.

چرا ما عاشق این دستور پخت استیک کبابی با کلم پستو هستیم

سس استیک اصلی را فراموش کنید. این پستو کلم پیچ سبز روشن بسیار زیباتر و خوشمزه تر است. بعلاوه یک نقطه مقابل فلفلی، گیاهی و علف‌دار به استیک کبابی گوشتی می‌دهد.

این دستور غذا برای کباب تابست، یا حتی زم، که در یک شب شلوغ چیزی کمی خاص می‌خواهید بسیار عالی است – درست ، آن فقط 35 دقیقه طول می‌کشد. این استیک گوشتی را با یک لیوان شراب قرمز برای یک وعده غذایی عالی سرو کنید.

نکات مهم دستور غذا

  • این دستور فوق العاده سریع است. فقط 35 دقیقه طول می کشد.
  • استیک کبابی همیشه خوشمزه است، اما با پستو کلم پیچ کمی خاص تر است
  • دستور العمل عالی برای آشپزی یا زم، که چیزی آسان اما چشمگیر برای مهمانان می خواهید

دستور العمل های بیشتر استیک کبابی

مواد اصلی برای این استیک با پستو

استیک و مواد تشکیل دهنده پستو روی یک سطح سفید با روکش متن
  • سیر: سیر را له کرده و به صورت خمیر در می آورند و روی کل استیک ها می مالند.
  • نمک کوشر
  • استیک چشم دنده ای: استیک های ریبی کره ای، لطیف و فوق العاده خوش طعم هستند. اگر دنده ای پیدا نکردید می تو،د از استیک نواری یا استیک نیویورکی استفاده کنید.
  • کلم پیچ: هر نوع کلم پیچی از جمله کلم پیچ یا ،یناتو در این دستور العمل موثر است. من به خاطر رنگ پستو با کلم سبز می ،بم.
  • تازه برگ های ریحان
  • روغن زیتون اضافی
  • گردو یا آجیل کاج: یا خوب است یا ،یبی از هر دو. آجیل کاج منجر به طعم سنتی تری پستو می شود، با این حال، می تواند گران باشد و گاهی اوقات پیدا ، آنها سخت است.
  • پکورینو رومی یا پارمزان: من دوست دارم از پکورینوی تازه ،د شده یا پارمزان برای بهترین طعم استفاده کنم.
  • لیمو: برای سرو برش بزنید.

طرز تهیه این استیک با دستور پستو

خمیر سیر را درست کنید و گریل را از قبل گرم کنید

مرحله 1: سیر و استیک ها را له کنید

سیر را ریز ،د کرده و نمک بپاشید. با کناره چاقوی سرآشپز له کنید تا خمیر نمک سیر درست شود. آن را روی تمام استیک ها ،ید و کنار بگذارید.

مرحله 2: گریل را از قبل گرم کنید

گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

پستو درست کنید، استیک کبابی کنید

مرحله 3: پستو درست کنید

در همین حین، در حالی که موتور غذاساز روشن است، سیر باقیمانده را در لوله تغذیه بریزید و اجازه دهید تا زم، که ریز ،د شود، عمل کند. درب آن را باز کنید و کلم پیچ و ریحان را اضافه کنید. مخلوط کنید تا سبزی ها ریز ،د شوند، سپس درب آن را باز کنید و گردو (یا پینیوت)، رومانو (یا پارمزان) و نمک را اضافه کنید. نبض را برای ،یب ،، کناره ها را ،اش دهید. در حالی که موتور هنوز کار می کند، روغن را بریزید. در صورت نیاز، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافی اضافه کنید تا پستو به قوام دلخواه شل شود.

مرحله 4: استیک ها را گریل کنید

استیک ها را گریل کنید، هر 3 تا 4 دقیقه یکبار بچرخ،د تا پخته شود، 8 تا 11 دقیقه برای متوسط ​​کمیاب یا 14 دقیقه برای متوسط. (از یک دماسنج خواندن فوری برای بررسی آماده بودن استفاده کنید. استیک ها باید 135 درجه فارنهایت برای متوسط ​​کمیاب، 145 درجه برای متوسط ​​و 150 درجه برای متوسط ​​چاه باشند.)

استراحت استیک

مرحله 5: استیک های کبابی را با کلم پستو سرو کنید

استیک ها را به یک بشقاب منتقل کنید و با فویل بپوش،د. اجازه دهید استیک ها حداقل 7 دقیقه استراحت کنند، سپس با پستو کلم پیچ و تکه های لیمو سرو کنید.

استیک کبابی، برش داده شده روی تخته حکاکی شده با لیمو

سوالات متداول و نکات تخصصی

آیا می توانم از گوشت ، دیگری استفاده کنم؟

کاملا. همانطور که قبلاً به اختصار اشاره شد، اگر به دنبال جایگزینی برای استیک ریب‌آی هستید، می‌تو،د از انواع مختلفی استفاده کنید. می تو،د از برش های دیگر استیک استفاده کنید که از نظر بافت و طعم مشابه هستند. برخی از گزینه ها عبارتند از استیک نواری نیویورک، استیک T-، یا استیک پورترهاوس.

گریل نداره؟ مشکلی نیست!

به جای آن استیک را روی اجاق گاز بپزید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​​​روی آن گرم کنید، سپس روغن را اضافه کنید و استیک را در تابه قرار دهید. استیک را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف برای متوسط ​​و برای متوسط ​​4 تا 5 دقیقه در هر طرف بپزید. از انبر برای برگرداندن استیک استفاده کنید و از سوراخ ، آن با چنگال خودداری کنید. (از یک دماسنج خواندن فوری برای بررسی آماده بودن استفاده کنید. استیک ها باید 135 درجه فارنهایت برای متوسط ​​کمیاب، 145 درجه برای متوسط ​​و 150 درجه برای متوسط ​​چاه باشند.)

آیا می توانم از پستوی ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنم؟

آره! اگر عجله دارید، می تو،د پستوی ،یداری شده را در فروشگاه تعویض کنید یا اگر ترجیح می دهید از پستو سنتی ریحان خانگی استفاده کنید (یا آن را در دست دارید.) اگر پستو شما خیلی غلیظ است، آن را با هم زدن شل کنید. روغن زیتون اضافی

را به جلو

پستو کلم پیچ را می توان تا 3 روز قبل درست کرد. در بسته (با نایلون فشرده روی سطح پستو) و در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید. پستو کلم را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. من دوست دارم پستو را در یک شیشه یک طرفه فریز کنم.

باقیمانده

باقیمانده استیک را در فویل بپیچید یا به ظرف قابل دربست انتقال دهید و باقی مانده استیک را در یخچال بگذارید. تا سه روز سرد نگه دارید. ما عاشق باقی مانده استیک هستیم که سرد سرو می شود، اما می توان آن را دوباره گرم کرد. برای بهترین نتیجه (به خصوص اگر می د،د که باقی مانده استیک) استیک را تکه تکه نکنید زیرا وقتی بریده نشده است راحت تر گرم می شود.

استیک باقیمانده خود را به سالاد استیک تبدیل کنید!

برای اینکه بتو،د خلاقانه باقیمانده هایتان را تغییر دهید، و چیز کمی متفاوت، باقی مانده استیک و پستو را به سالاد تبدیل کنید: کمی لیمو یا سرکه شراب قرمز و روغن زیتون را در پستو بزنید تا به سس تبدیل شود. با استیک ورقه شده، سیب زمینی پخته شده، گوجه فرنگی و پیاز قرمز نازک خلال شده مخلوط کنید. برای یک ناهار خوشمزه تابست، سرد یا در دمای اتاق سرو کنید!

پیشنهادات سرو برای استیک کبابی

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این استیک های کبابی با کلم پستو آبدار و خوش طعم هستند. استیک‌ها را قبل از کباب ، با سیر و نمک چاشنی می‌کنید، سپس روی آن‌ها یک پستوی تازه و پر جنب و جوش که با کلم پیچ، ریحان، گردو و پکورینو درست می‌شود، اضافه کنید.


  • 2 حبه های سیر پوست کنده، ت،یم شده
  • 1 ½ قاشق چای خوری نمک کوشر درشت، ت،یم شده
  • 4 استیک های دنده ای 1 اینچی
  • 4 فنجان برگ های کلم پیچ تمیز، بسته بندی شده آزاد
  • 1 فنجان برگ های ریحان که بسته بندی شده اند را تمیز کنید
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
  • ¼ فنجان گردو یا آجیل کاج
  • ¼ فنجان پکورینوی رومی یا پارمزان ،د شده
  • تکه های لیمو برای سرو


  1. 1 حبه سیر را ریز ،د کنید. ۱ قاشق چایخوری نمک روی سیر بپاشید و با کناره چاقوی سرآشپز له کنید تا خمیر نمک سیر صافی به دست آید. تمام استیک ها را ،ید و کنار بگذارید.
  2. گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  3. در همین حین، در حالی که موتور غذاساز روشن است، 1 حبه سیر باقیمانده را در لوله خوراک بریزید و اجازه دهید تا پردازش شود تا ریز ،د شود. درب را باز کنید و کلم پیچ و ریحان و حبوبات را اضافه کنید و سپس به طور مداوم عمل کنید تا سبزی ها ریز ،د شوند. درب را باز کنید، گردو (یا پینوت)، رومانو (یا پارمزان) و ½ قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. نبض بزنید تا ،یب شود و کناره ها را ،اش دهید. با موتور روشن، 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید. در صورت نیاز، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید تا پستو به غلظت دلخواه برسد.
  4. استیک ها را گریل کنید، هر 3 تا 4 دقیقه یکبار بچرخ،د تا آماده شود، در مجموع 8 تا 11 دقیقه برای متوسط ​​کمیاب یا 14 دقیقه برای متوسط. (از یک دماسنج خواندن فوری برای بررسی آماده بودن استفاده کنید. استیک ها باید 135 درجه فارنهایت برای متوسط ​​کمیاب، 145 درجه برای متوسط ​​و 150 درجه برای چاه متوسط ​​باشند.)
  5. استیک ها را به یک بشقاب منتقل کنید و با فویل بپوش،د. اجازه دهید استیک ها حداقل 7 دقیقه استراحت کنند. با پستو کلم پیچ و تکه های لیمو سرو کنید.

یادداشت

دستورالعمل اجاق گاز: به جای آن استیک را روی اجاق گاز بپزید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​​​روی آن گرم کنید، سپس روغن را اضافه کنید و استیک را در تابه قرار دهید. استیک را به مدت 1 تا 2 دقیقه در هر طرف برای نادر، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف برای متوسط ​​و 4 تا 5 دقیقه در هر طرف برای متوسط ​​بپزید. از انبر برای برگرداندن استیک استفاده کنید و از سوراخ ، آن با چنگال خودداری کنید.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 4.5 اونس استیک به اضافه 1 1/2 قاشق غذاخوری پستو هر کدام
  • کا،ی: 277
  • قند: 1 گرم
  • سدیم: 433 میلی گرم
  • چربی: 23 گرم
  • چربی های اشباع شده: 8 گرم
  • کربوهیدرات ها: 5 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 16 گرم

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/garlic-rosemary-steaks-with-kale-walnut-pesto/