
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
کوکی Nana Maple Spritz - مناسب برای دوستداران غذا
هیچ چیز بهتر از یک دستور غذایی خانوادگی نیست، و این یکی سوئدی کوکی های اسپریتز نسل های متمادی در خانواده ام یک ،صر اصلی بوده است. پر از خوراکی های خوشمزه، غنی و بادام کره ای، خواهید فهمید که چرا این کوکی ها در طول فصل تعطیلات همیشه تقاضای زیادی دارند!


هر وقت این کوکی های کوچک را درست می کنم، احساس می کنم یک انفجار از گذشته است. تقریباً می توانم مادربزرگم را ببینم که با پیش بند و دست های آردپاشی شده اش، خمیر را با دقت از طریق پرس کوکی قدیمی روی ورقه پخت فشار می دهد. اکنون، من می توانم این سنت و دستور غذا را با استفاده از همان اسپری به بچه هایم منتقل کنم - این بسیار خاص است. این یکی از دلایلی است که من عاشق تهیه دستور العمل های خانوادگی هستم - به خصوص در سراسر تعطیلات!
به سادگی خمیر را آماده کنید، آن را از طریق اسپری فشار دهید، آن را روی یک ورقه پخت فشار دهید و بپزید. فقط در 30 دقیقه از بهترین کیک های تولد لذت ببرید.
- چاقی: قبل از مخلوط ، کره با خمیر مطمئن شوید که در دمای اتاق باشد. این باعث می شود که سایر مواد به راحتی مخلوط شوند.
- شکر: این چیزی است که این کلوچه های بادام را بسیار شیرین و اعتیادآور می کند!
- زرده: ما در این دستور فقط از زرده تخم مرغ استفاده می کنیم تا بافتی غنی و خوشمزه داشته باشیم.
- عصاره بادام: این ماده مخفی است که به این دستور کوکی اسپریتز طعم بی نظیر و خوشمزه می دهد!
- آرد همه منظوره الک شده: آرد الک شده بافت سبک تر و نرم تر بیسکویت ایجاد می کند.
تج،اتی که نیاز خواهید داشت
مطمئن شوید که موارد زیر را دریافت کرده اید:
- می،ر ایستاده با ضمیمه پدال
- Spritz Cookie Press - برای فشار دادن
- قفسه سیمی - برای خنک ،
- جعبه های بیسکویت - برای ذخیره سازی
اگر پرس کوکی یا اسپریتز ندارید، فقط می تو،د استفاده کنید اسکوپ کیک یا برش کیک برای ایجاد یک نسخه کمتر سنتی از این کوکی ها. فقط توجه داشته باشید که این بدیهی است که ظاهر متفاوتی را به همراه خواهد داشت. اما قطعا هنوز هم خوشمزه خواهد بود.

من، برای دوستداران غذا
سری دستور العمل های خانوادگی
همه دستور العمل های این مجموعه از یک فرد خاص در هر یک از خانواده های ما الهام گرفته شده است. اینها دستور العمل هایی است که ما در طول تعطیلات از آنها لذت بردیم. از قلب ما به قلب شما ❤️


ما از نسخه قدیمی پرس Wilton Spritz استفاده می کنیم. ما مطبوعات دیگری را امتحان کرده ایم، اما اینها قطعا مورد علاقه ما هستند. استفاده از آن آسان است و در طول سال ها دوام خود را حفظ کرده است.
اگر این همه چیزی است که دارید می تو،د به جای عصاره بادام از عصاره و،ل استفاده کنید!
طرز تهیه کوکی سوئدی نانا افرا
- گرمایش فر: با گرم ، فر شروع کنید 350 درجه فارنهایت. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
- کره و خامه شکر: در کاسه همزن پارویی اضافه کنید چاقی و شکر. با هم خامه بزنید تا سبک و پفکی شود. در 3 دقیقه.
- مواد مرطوب را اضافه کنید: بعد، اضافه کنید زرده و عصاره بادام مخلوط کنید تا ،یب شوند.
- مواد خشک را اضافه کنید: پس از مخلوط شدن مواد، آرد الک شده را به آرامی به مخلوط خامه ای اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند.
- کوکی ها را فشار دهید: خمیر را به دو ،مت ت،یم کنید 4 یا 5 توپ. اگر از پرس اسپریتز استفاده می کنیداسپری را نگه دارید و روی کاغذ روغنی فشار دهید تا خمیر شیرینی به پوسته ب،بد. اگر پرس نداریدمی تو،د با استفاده از همان دستور العمل را دنبال کنید 1- یک قاشق غذاخوری بیسکویت یا از تکه های بیسکویت مورد علاقه خود استفاده کنید.
- دکوراسیون: شیرینی های خود را با آن تزئین کنید پاشیده می شودیا دارچین شاهنشاهی یا هر چی دلت بخواد.
- نان: پخت در 350 درجه فارنهایت به 11 دقیقه.
- خنک کنید و سرو کنید: از فر در میاریم و روی توری میفرستیم تا خنک بشه. لذت ببرید!

مقداری نما به کوکی های Spritz خود اضافه کنید!
،مت مورد علاقه من در مورد این کوکی های کره ای تزئین آنها است! ما شرط می بندیم که این ،مت مورد علاقه بچه های شما نیز خواهد بود.

چه مقدار خمیر را باید در پرس اسپری خود قرار دهید؟
اگر از پیستون اسپری استفاده می کنید، پیستون را بیش از حد پر نکنید زیرا خمیر کوکی به بیرون نشت می کند از فشار.
پرس را نیمه پر یا کمتر پر کنید. آن را روی کاغذ روغنی نگه دارید. وقتی فشار آزاد شد، فشار را مستقیماً از روی بیسکویت بردارید. وقتی فشار برداشته شد کوکی به کاغذ روغنی می ،بد.

این کوکی های فشرده را می توان در ظرف دربسته یا شیشه کوکی در دمای اتاق تا حدا،ر نگهداری کرد. 5 روز. همچنین می توان آن را برای نگهداری طول، تر منجمد کرد 3 ماه.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال، کره و شکر را اضافه کنید. با هم خامه بزنید تا سبک و پفکی شود. حدود 3 دقیقه. زرده تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
آرد الک شده را کم کم به مخلوط خامه شده اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند.
وقتی خمیر آماده شد آن را به 4 یا 5 گلوله ت،یم کنید. اگر از پرس کوکی استفاده می کنید، خمیر را متن، با پرس شکل دهید و کوکی ها را روی ورقه پخت فشار دهید. اگر از پیستون اسپری استفاده می کنید، پیستون را بیش از حد پر نکنید زیرا نشتی دارد. اسپری را نگه دارید و روی کاغذ روغنی فشار دهید تا خمیر شیرینی به پوسته ب،بد. اگر پرس ندارید، می تو،د همان دستور غذا را با استفاده از یک قاشق غذاخوری کلوچه دنبال کنید.
در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 13 دقیقه بپزید (12 عدد عالی برای ما بود) یا تا زم، که کف آن شروع به قهوه ای شدن طلایی کند.
از فر در میاریم و روی توری میفرستیم تا خنک بشه.
- برای تزئین کوکی ها با آب پاش، آنها را قبل از پخت اضافه کنید.
- به جای بادام می توان از عصاره و،ل استفاده کرد.
- ما از نسخه قدیمی پرس Wilton Spritz استفاده می کنیم.
- این دستور تقریباً 75 کوکی به اندازه لقمه بدست می دهد.
کا،ی: 46 Kcal، کربوهیدرات ها: 5 g، پروتئین: 1 g، چربی: 3 g، فیبر: 0 g، شکر: 2 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/swedish-spritz-cookies/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D