
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
پای قابلمه بوقلمون – خوب آبکاری شده است
با پوسته پوسته پوسته کره ای، سس خامه ای، بوقلمون نرم و سبزیجات پای قابلمه ،یه هر چیزی که می تو،د در یک شام غذای راحت بخواهید و یکی از راه های مورد علاقه من برای استفاده از باقی مانده بوقلمون!

دستور غذا را برای من ایمیل کنید
ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.
هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید
بهترین راه برای استفاده از باقی مانده بوقلمون.


بله، همه ما یک ساندویچ بوقلمون باقی مانده را در روز شکرگزاری دوست داریم، اما امسال چشمم به یک پای بوقلمون قدیمی (همراه با چند دستور پخت باقیمانده بوقلمون مورد علاقه دیگر) است.
برای سالم نگه داشتن پای بوقلمون، من فقط از یک پوسته در بالا و یک پوسته در بالا و پایین استفاده می کنم. این پای قابلمه را کم کا،ی نگه می دارد و پس از آن فقط باید یک پوسته باز کنید، نه دو تا، بنابراین آسان تر است. به علاوه، من فکر می کنم طعم بهتری دارد. پر ، می تواند بدرخشد و به هر حال پوسته پایینی تمایل به خیس شدن دارد.
اجزای اصلی
لیست کامل مواد را در کارت دستور غذا در زیر خواهید یافت، اما در اینجا نکاتی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.
- باقیمانده ،یه. چه امسال یک بوقلمون ک،یک درست کنید یا دست خود را در بوقلمون اسپچ کوک یا بوقلمون دودی امتحان کنید، پای قابلمه ای یک راه هیجان انگیز برای استفاده مجدد از تمام باقی مانده بوقلمون فوق العاده در یخچال شما است!
- گیاهان تازه. جعفری، آویشن و مریم گلی یک تیم رویایی گیاهی آرامش بخش هستند. کاملاً مکمل بوقلمون است و می تواند در برابر غنای چاشنی مقاومت کند.
- تره + کرفس. همراه با سبزی ها، این دو ماده به ساخت طعم این پای بوقلمون آسان کمک می کند. اگر تره فرنگی پیدا نکردید، می تو،د به جای آن از یک پیاز کوچک زرد استفاده کنید. تره فرنگی نیز انتخاب خوبی است زیرا طعم پیاز ملایمی شبیه به موسیر دارد.
- سبزیجات مخلوط منجمد. میانبر فریزر مورد علاقه من. استفاده از مخلوطی از نخود فرنگی، هویج و لوبیا سبز منجمد باعث صرفه جویی در زمان در تهیه مواد می شود.
- پوسته پای. نکته بسیار مهم رویه پوسته پوسته شدن این پای قابلمه بوقلمون خوشمزه است. من از پوسته پای گندم کامل استفاده می کنم.
سوآپ بازار
اگر سبزیجات تازه در دست دارید یا از تعطیلات باقی مانده است، در صورت تمایل می تو،د آنها را با سبزیجات منجمد جایگزین کنید. حتما آنها را به قطعات کوچک برش دهید و ابتدا سرخ کنید.
بررسی 5 ستاره
"این یک راه عالی برای استفاده از بوقلمون باقیمانده است، و دستور غذا بسیار بخشنده است و بسیار آسان است که خودمان درست کنیم."
- سیسیلیا -


تغییرات دستور غذا
این فیلینگ آسان پای بوقلمون را می توان به چند روش خوشمزه تزئین کرد:
- بیسکویت. از این مرغ و بیسکویت دلپذیر یادداشت کنید و روی پای قابلمه خود را با بیسکویت پر کنید. این روش آسان قطره کوکی را امتحان کنید و تا زم، که کوکی ها طلایی و پخته شوند بپزید. شما همچنین می تو،د پای قابلمه بوقلمون را با استفاده از Bisquick (برای جزئیات بیشتر به مخلوط مراجعه کنید) یا خمیر بیسکویت کنسرو شده انتخاب کنید.
- شیرینی پفکی. خیار بسیار پوسته پوسته و خوشمزه. برای یک پای بوقلمون با خمیر پف دار، پوسته پای را با یک ورق خمیر پف دار آب شده جایگزین کنید. طبق دستور پخت کنید.
- رول هلال. یک میانبر عالی دیگر برای تزیین پای قابلمه با خمیر هلالی.
دستور تهیه پای بوقلمون آسان با پوسته پای پوسته پوسته، باقی مانده بوقلمون روز شکرگزاری، سبزیجات یخ زده و سس خامه ای. مورد علاقه قدیمی!
دستور غذا را برای من ایمیل کنید
ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.
هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 بزرگ موسیر ،د شده
- 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه ،د شده
- 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه ،د شده
- 1 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه ،د شده
- 2 کوچک ساقه کرفس ،د شده
- 5 اونس سبزیجات مخلوط منجمد
- 2 ¼ فنجان بوقلمون یا آب مرغ
- ½ قاشق چای خوری آب مرغ یا بوقلمون
- ½ قاشق چای خوری نمک کوشر
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 3 فنجان سینه بوقلمون پخته شده باقی مانده به مکعب های کوچک برش دهید و پوست را جدا کنید*
- 2 ½ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 پوسته پای آماده شده - در صورت ،وم بدون لبنیات (من از پوسته پای گندم کامل مورد علاقه ام استفاده کردم)
- 1 بزرگ تخم مرغ کتک خوردن
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 4 بشقاب پای کوچک (برای مینی پای) یا یک ظرف پای معمولی 1 اینچی را با اسپری ن،ب بپوش،د.
در یک ماهیتابه بزرگ و عمیق ن،ب، روغن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. وقتی تابه داغ شد، موسیر، جعفری، آویشن و مریم گلی را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود.
کرفس را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
سبزیجات مخلوط یخ زده، 2 پیمانه آبگوشت، آب گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. حدود 5 دقیقه بجوش،د و مرتباً هم بزنید تا طعم ها مخلوط شوند.
،یه باقی مانده را اضافه کنید.
در همین حال، 1/4 فنجان آبگوشت باقیمانده را با نشاسته ذرت در یک کاسه ،یب کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین بپزید و 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید و به ظرف(های) پای آماده شده منتقل کنید. ظرف(ها) را روی سینی کاغذ قرار دهید تا قطرات آن از بین برود.
پوسته پای را کمی بزرگتر از بشقاب خود باز کنید (اگر مینی پای درست می کنید، 4 دایره کمی بزرگتر از بشقاب پای خود ببرید). کراست را روی قیمه بوقلمون قرار دهید. لبه ها را چین کنید یا روی لبه بشقاب پای تا کنید. با یک چاقوی نازک و تیز، شکاف هایی را در ،مت بالای پوسته برش دهید. این تکه های کوچک به ،وان منافذ عمل می کنند تا در حین پخت پای، بخار خارج شود.
روی پوسته را با برس شستشوی تخم مرغ ،ید و فوراً آن را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید تا به مدت 25 تا 35 دقیقه روی سینی فر بپزد یا تا زم، که پوسته طلایی شود و فیلینگ داغ و حباب دار شود.
- برای حرکت رو به جلو: کیک های قابلمه ای را بدون شستن تخم مرغ فریز کنید: قبل از اضافه ، کراست، اجازه دهید فیلینگ در ظرف پای کاملا خنک شود. روی هر کدام را با پوسته بپوش،د، 1 تا 2 ساعت فریز کنید، سپس روی هر کدام را با پ،تیک محکم بپوش،د یا با احتیاط به کیسه های زیپ دار منتقل کنید. برای پخت، آن را از فریزر خارج کنید، پوسته پای را با برس زرده تخم مرغ ،ید، سپس آن را در سینی فر قرار دهید. در فر با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید (برای پای های کوچکتر، در غیر این صورت یک پای تنها کمی بیشتر نیاز دارد) یا تا زم، که طلایی شود و از مرکز گرم شود.
- برای ذخیره سازی: پای را تا 4 روز در یخچال در ظرف دربسته قرار دهید.
- برای گرم ،: باقی مانده ها را در ظرف پای در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- برای یخ زدن: پای قابلمه ای را تا 3 ماه در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر نگهداری کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
- *این دستور را می تو،د با مرغ هم تهیه کنید. برای یک روش آسان، نحوه پخت مرغ ،د شده را ببینید.
- دستور غذا از آماده سازی غذا با طعم لاغر نوشته شده توسط جنا هومولکا؛ با اجازه ناشر استفاده می شود.
ارسال: 1(از 4)کا،ی: 516Kcalکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 59gچربی: 17gچربی اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی های تک غیر اشباع: 7gچربی های ترانس: 1gکلسترول: 189میلی گرمپتاسیم: 299میلی گرمفیبر: 3gشکر: 1gویتامین A: 2208IUویتامین C: 20میلی گرمکلسیم: 98میلی گرمآهن: 6میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی پیدا کنید.
من را ثبت نام کنمنبع: https://www.wellplated.com/turkey-،-pie/