طرز تهیه انچیلادا مرغ | تغذیه سالم مبارک
انتشار: مهر 16، 1403
بروزرسانی: 01 تیر 1404

طرز تهیه انچیلادا مرغ | تغذیه سالم مبارک


ع، پینترست از کاسرول مرغ انچیلاداع، پینترست از کاسرول انچیلادا مرغ
ع، پینترست از کاسرول انچیلادا مرغع، پینترست از کاسرول انچیلادا مرغ
ع، پینترست از کاسرول انچیلادا مرغع، پینترست از کاسرول انچیلادا مرغ
کاسرول انچیلادا مرغ پنیری با خامه ترش، آووکادو و پیکو د گالو.کاسرول انچیلادا مرغ پنیری با خامه ترش، آووکادو و پیکو د گالو.

این آسان است کاسرول انچیلادا مرغ برای همه دوستداران غذاهای مکزیکی. این یک ضیافت در یک تابه است و یک شام یک تابه عالی را درست می کند. هر لقمه با مرغ، لوبیا سیاه و فلفل چیلی پر می شود و سپس با پنیر و چاشنی های مورد علاقه تان می ریزند.

کاسرول انچیلادا مرغ با پیکو د گالو، خامه ترش و آووکادوی ورقه شده روی آن.

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

اگر به غذای ت،-م، علاقه دارید، این کاسرول انچیلادا مرغ بسته بندی شده با سبزیجات، یک شام آسان شب هفته است.

  • طعم ت،-م،. چیلی سبز، لوبیا و پنیر به این کاسرول طعم کاملی از Tex-Mex می دهد.
  • برای مجالس عالیه یک دسته از این دستور غذا به شما کمک می کند تا تعداد زیادی از مردم را بدون زحمت تغذیه کنید.
  • تمیز ، آسان. از آنجایی که تابه از روی اجاق گاز به فر می رود، تقریباً هیچ تمیزکاری وجود ندارد.
  • دوستانه مبتدی. همه چیز را با هم مخلوط کنید و سپس در فر قرار دهید.
مواد لازم برای کاسرول انچیلادا مرغ نشان داده شده است. مواد لازم برای کاسرول انچیلادا مرغ نشان داده شده است.

یادداشت های مواد تشکیل دهنده

این سس انچیلادا دودی خانگی با سیر تفاوت زیادی در مخلوط مرغ ایجاد می کند. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.

  • روغن زیتون – روغن های گیاهی، ذرت و کانولا نیز موثر هستند.
  • پیاز زرد – با خیال راحت از پیاز سفید استفاده کنید.
  • سیر - می توان از پودر یا خمیر سیر استفاده کرد.
  • زیره سبز - می تو،د آن را با چاشنی تاکو جایگزین کنید.
  • پاپریکا دودی – فلفل دلمه ای ملایم یا شیرین جایگزین عالی هستند.
  • نمک - نمک کوشر بهترین است.
  • پودر فلفل قرمز – اگر این همان چیزی است که دارید، فلفل قرمز را انتخاب کنید.
  • سس انچیلادا قرمز – از دستور من استفاده کنید یا مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  • کنسرو فلفل سبز - همچنین می تو،د از jalapeno یا serrano تازه استفاده کنید.
  • مرغ ،د شده - باقیمانده مرغ سوخاری برای این کار عالی است.
  • لوبیا سیاه - اگر می تو،د به خانه بروید. با خیال راحت از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
  • تورتیلا ذرت سفید چیپس تورتیلا ذرت زرد نیز خوب است.
  • پنیر مکزیکی – پنیر موزارلا، مونستر و چدار نیز کار می کنند.
ع، زاویه دار کاسه مرغ پنیری در یک تابه چدنی. ع، زاویه دار کاسه مرغ پنیری در یک تابه چدنی.

طرز تهیه سینی انچیلادا مرغ

مثل درست ، انچیلادا است اما بدون غلتاندن تورتیلا. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. آن را تا 400 فارنهایت گرم کنید.
  • پیازها را سرخ کنید. روغن زیتون، پیاز و سیر را به یک تابه بزرگ چدنی روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا اضافه کنید. 2-3 دقیقه یا تا زم، که پخته شود بپزید.
  • ادویه جات را اضافه کنید. با زیره، پاپریکا، نمک و پودر فلفل قرمز بپاشید. خوب هم بزنید.
مرغ را به مخلوط سس داخل تابه اضافه کنید. مرغ را به مخلوط سس داخل تابه اضافه کنید.
تابه باید به اندازه ای بزرگ باشد که به راحتی مخلوط شود.
تورتیلا و لوبیا را اضافه کنید. تورتیلا و لوبیا را اضافه کنید.
همچنین می تو،د تورتیلا را به قطعات کوچکتر برش دهید.
  • مخلوط را آماده کنید. سس انچیلادا، فلفل قرمز و مرغ را به تابه اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملا ،یب شوند. لوبیا سیاه و نوارهای تورتیلا را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید.
مخلوط ماهیتابه آماده شده در تابه.مخلوط ماهیتابه آماده شده در تابه.
مخلوط را به طور مساوی توزیع کنید.
پنیر را روی مخلوط قابلمه بپاشید. پنیر را روی مخلوط قابلمه بپاشید.
اگر پنیر تا لبه باشد اشکالی ندارد.
  • مونتاژ شد. مخلوط را به طور مساوی در تابه پخش کنید. پنیر رنده شده را روی آن قرار دهید.
  • نان به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که پخته شود در فر قرار دهید. آن را از فر خارج کنید. کنار بگذارید، تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید!

نکات و تغییرات

کاسرول انچیلادا مرغ خود را با سبزیجات باقیمانده، گوشت ، رنده شده یا سس تند تعویض کنید.

  • پروتئین را جایگزین کنید. گوشت رنده شده ،، بوقلمون و خوک برای تنوع آسان جایگزین های عالی هستند.
  • آنها را گیاهخوار کنید. مرغ را رها کنید و 2 فنجان لوبیا و 1 فنجان ذرت شیرین را برای یک کاسرول گیاهی اضافه کنید. می تو،د از ،یب توفو و نخود نیز استفاده کنید.
  • از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. باقیمانده فلفل دلمه ای، قارچ و اسفناج سرخ شده را ،د کنید. آن را در پنج دقیقه آ، زمان پخت مخلوط کنید تا ضایعات غذا کاهش یابد.
  • سس بیشتر قبل از افزودن پنیر رنده شده برای یک غذای خوشمزه، روی قابلمه مونتاژ شده را با 1-2 فنجان سس اضافی (قرمز یا سبز) تزئین کنید.
  • ردیفش کن اگر می خواهید تمیز ، را کاهش دهید، ظرف را با کاغذ روغنی یا فویل بپوش،د. همچنین به جلوگیری از ،بیدن ماهیتابه کمک می کند.
  • تاپینگ ها را اضافه کنید. گوجه فرنگی های ،د شده، آووکادو، پیاز قرمز، گشنیز و هالاپینو را روی کاسرول بپاشید تا طعم و بافت بیشتری داشته باشید. خامه ترش، خامه مکزیکی و پیازچه ،د شده نیز موثر هستند.
  • آمادگی بعدی مخلوط مرغ را تا 3 روز قبل آماده کنید اما از نوارهای تورتیلا صرفنظر کنید. آنها را بلافاصله قبل از مونتاژ قابلمه مخلوط کنید. طبق معمول بپزید.
یک قاشق غذاخوری مرغ پنیری با پیکو د گالو، آووکادو و خامه ترش. یک قاشق غذاخوری مرغ پنیری با پیکو د گالو، آووکادو و خامه ترش.

چه خبر است با انچیلاداهای مرغ؟

این کاسرول مرغ خوشمزه انچیلادا یک شام خوشمزه را به تنهایی یا با کناره ها درست می کند. من آن را با ذرت کبابی با سالسا jalapeño بوداده دوست دارم. این سالاد ذرت کبابی فوری قابلمه با لیمو چیلی و لوبیا سیاه نیز کار می کند. سایر طرف های سبزیجات شامل سالاد آووکادو و گوجه فرنگی و بیکن پر شده است.

برای جلوگیری از فساد، قبل از نگهداری، مطمئن شوید که باقیمانده ها کاملا خنک شده اند.

  • یخچال: ظرف را با فویل آلومینیومی بپوش،د و تا 5 روز در یخچال قرار دهید. همچنین می تو،د آن را به ظرف دربسته منتقل کنید.
  • فریزر: ماهیتابه را طبق معمول جمع کنید اما آن را نپزید. ظرف را دو بار با پ،تیک بپوش،د. به کیسه فریزر منتقل کنید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال ذوب کنید. اگر آن را مستقیماً از حالت یخ زده می پزید، 10 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
  • برای گرم ، مجدد: 1 قاشق چایخوری آب بپاشید و به مدت 1 دقیقه یا تا زم، که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 20-25 دقیقه نیز کار می کند.

دستور العمل های بیشتر با الهام از مکزیک

دستگاه چاپ
<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع ها<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد

یک توضیح

این دستور پخت کاسرول انچیلادا مرغ پنیری با چیلی سبز و لوبیا یک شام آسان شب هفته است.



  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا گرم کنید.
  3. روغن زیتون، پیاز و سیر را اضافه کنید. برای 2-3 دقیقه سرخ کنید و همیشه هم بزنید.
  4. در مرحله بعد زیره، پاپریکا دودی، نمک و پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها با پیاز مخلوط شوند.
  5. سس انچیلادا، فلفل سبز و مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا مرغ با سس آغشته شود و 1-2 دقیقه بپزد.
  6. لوبیا سیاه و نوارهای تورتیلا را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و سپس آن را به صورت یک لایه در تابه پخش کنید.
  7. پنیر رنده شده را روی آن قرار دهید.
  8. به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که پنیر آب شود بپزید.
  9. در طول تابه تا کمی خنک شود، سپس مواد مورد علاقه خود را اضافه کرده و سرو کنید.


تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 مربع
  • کا،ی: 196
  • شکر: 2 گرم
  • سدیم: 434 میلی گرم
  • چربی: 9 گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 21 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • کلسترول: 7 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/chicken-suizas-enchilada-c،erole/