
بروزرسانی: 22 تیر 1404
سیب زمینی پخته گیاهی (ترد و بسته بندی شده با طعم!)
هیچ چیز نمی تواند یک سیب زمینی پخته شده بدون گلوتن و گیاهی را که روی آن مواد بسیار خوشمزه ای وجود دارد، ش،ت دهد! ترفند ویژه من بیرون ترد و داخل نرم و کره ای دارد که در دهان شما آب می شود. این یکی از آن غذاها یا غذاهای جانبی است که تمام خانواده می توانند بخورند، زیرا سفارشی ، آن بسیار آسان است.

هنگام پیروی از رژیم گیاهخواری، سیب زمینی یک غذای اصلی است. آنها سیر کننده، مغذی و همه کاره هستند! تبدیل آنها به این سیب زمینی های پخته شده یکی از راه های مورد علاقه من برای لذت بردن از سیب زمینی است.
هر لقمه ،یبی از طعم سیر شور و ترد عالی را به پوست می دهد. ناگفته نماند که داخل سیب زمینی بسیار نرم و پف دار باقی می ماند!
اگر مانند من از طرفداران پر و پا قرص دستور العمل های سیب زمینی هستید، حتماً سیب زمینی پخته شده وگان و پای کلبه وگان سالم من را نیز بررسی کنید!
هیچ چیز شبیه یک سیب زمینی پخته ک،یک نیست - من قطعاً وقتی این سوپ سیب زمینی پخته وگان را درست کردم، آن را در ذهن داشتم! من عاشق همه کاره بودن آنها هستم و به ،وان بخشی از یک ناهار آسان یا یک شام خوشمزه به خوبی کار می کنند.
این سیب زمینی های پخته با سبزیجات برای بچه ها من، است و هر ،ی می تواند رویه های مورد علاقه خود را اضافه کند، بنابراین هنگام سرو ، آن ها چیزی برای همه وجود دارد. این به کاهش استرس و عصب،ت در طول شام کمک می کند - تمام خانواده من وقتی آنها را برای شام درست می کنم دوست دارند!
من همچنین از اینکه هر ،ی می تواند این دستور غذا را درست کند، حتی آشپزهای تازه کار، قدرد، می کنم، زیرا فقط باید سیب زمینی ها را آماده کرده و در فر قرار دهید تا بپزند! با تنها 5 دقیقه زمان آماده سازی و حدود یک ساعت پخت، یکی از ساده ترین دستور العمل های موجود است.
🥘 مواد لازم
برای تهیه این دستور پخت سیب زمینی وگان به مواد زیر نیاز دارید:


سیب زمینی: به نظر من سیب زمینی رست بهترین نتیجه را می دهد، اما می تو،د از هر نوع سیب زمینی که دوست دارید استفاده کنید. در صورت وجود تفاوت در اندازه، زمان پخت باید تنظیم شود.
حبه سیر: من عاشق اضافه ، سیر به هر یک از دستور العمل های سیب زمینی ام هستم! طعم سیر این سیب زمینی ها را به سطح بالاتری می برد.
روغن: برای پوشاندن روی سیب زمینی ها هنگام پختن، من دوست دارم از آووکادو یا روغن زیتون استفاده کنم. شما می تو،د از روغن استفاده نکنید اما محصول نهایی آنقدر غنی و مرطوب کننده نخواهد بود. اگر روغن را حذف کردید، سعی کنید به جای آن آن را با آبگوشت بپوش،د.
نمک، فلفل و مواد رویه: برای طعم نهایی، از کمی نمک دریا و مقداری فلفل سیاه آسیاب شده استفاده می کنم. من همچنین از پنیر وگان رنده شده، پیازچه و خامه ترش گیاهی هنگام سرو آن ها برای خانواده ام استفاده کرده ام، اما تاپینگ ها را به روش های مختلفی تغییر داده ام – پیشنهادات من را در زیر در مورد نحوه انجام این کار ببینید!
🔪 طرز تهیه سیب زمینی پخته گیاهی
سیب زمینی پخته شده وگان بسیار شگفت انگیز و آسان است! هر بار مراحل ساده من را برای سیب زمینی پخته کامل دنبال کنید. در اینجا نحوه ساخت آن آمده است:
فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی ها را آماده کنید: ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتی گراد گرم می کنم. در حالی که گرم می شود سیب زمینی ها را تمیز می کنم و خشک می کنم. با استفاده از چاقو یا چنگال روی آنها سوراخ ایجاد می کنم.


چاشنی سیب زمینی: بعد حبه های سیر را از وسط نصف کرده و روی تمام سیب زمینی ها میمالم. سپس روی آن روغن و نمک و فلفل بپاشید و همه جا را ،ید.
نان: سیب زمینی ها را مستقیماً روی توری فر قرار می دهم و یک سینی فر یا فویل را زیر آن قرار می دهم تا چکه های آن گرفته شود. به مدت 60 تا 75 دقیقه، بسته به اندازه، بپزید تا زم، که نرم شود.


افزودن و ارسال تاپینگ: سیب زمینی ها را بعد از پخت به مدت 5 تا 10 دقیقه خنک کنید. وقتی سیب زمینی ها آماده شد با چاقوی تیز برش بزنید و رویه ها را اضافه کنید!






نکته راز شماره 1 من برای این دستور غذا است سیب زمینی ها را قبل از پخت خوب سوراخ کنید.
همانطور که در مراحل تهیه این سیب زمینی ها اشاره کردم باید با چاقو یا چنگال سوراخ هایی روی آنها ایجاد کنید. این مرحله را نادیده نگیرید، زیرا برای فرآیند پخت ضروری است.
این کار به ،وج بخار از سیب زمینی ها در هنگام پختن در فر کمک می کند. بدون این سوراخ ها، سیب زمینی ها احتمالا منفجر می شوند.
به علاوه، سوراخ ها به سیب زمینی ها اجازه می دهد تا به طور مساوی و کمی سریعتر بپزند!
نکات دیگری که باید در نظر داشت:
- سیب زمینی من، را انتخاب کنید: برای داشتن پوست نازک و ترد داخلی از سیب زمینی های بزرگ و نشاسته ای مانند Russet استفاده کنید. من استفاده از سیب زمینی های قرمز یا طلایی یوکان را توصیه نمی کنم - آنها مومی هستند و رطوبت بیشتری دارند، که باعث می شود برای پخت ایده آل نباشند زیرا پف نمی کنند یا بافت دلخواه را ندارند:
- تست بلوغ: برای اطمینان از آماده شدن سیب زمینی ها، آنها را با فشار دادن چاقو یا چنگال به آرامی داخل سیب زمینی ها تست می کنم. پس از نرم شدن باید به راحتی به وسط بلغزانند.
- کرک داخلی: بعد از اینکه سیب زمینی ها را برش دادید، با استفاده از چنگال، گوشت سیب زمینی داخل آن را پف کنید، قبل از اضافه ، رویه ها برای بافتی سبک تر و مطبوع تر.
📖 تفاوت ها
وقتی می خواهم همه چیز را از سیب زمینی پخته ک،یک تغییر دهم، چند تغییر ساده ایجاد می کنم:
سیب زمینی شیرین پخته: من گاهی اوقات به جای بورگوندی از سیب زمینی شیرین استفاده می کنم زیرا طعم کاملاً متفاوتی برای جالب نگه داشتن چیزها ارائه می دهد! آنها سریعتر پخته می شوند، بنابراین مراقب آنها در فر باشید.
سیر بیشتر: برای اضافه ، طعم سیر اضافی، من دوست دارم بعد از پختن سیب زمینی ها کمی سیر تفت داده شده اضافه کنم. روی سیب زمینی های نازک بعد از برش دادن آن ها روی آن پخش کردم.
🥔 رویه سیب زمینی پخته شده وگان
وقتی آنها را برای خانواده ام سرو می کنم، دوست دارم یک نوار سیب زمینی پخته شده وگان درست کنم تا چاشنی های مختلفی را ارائه دهم که همه می توانند از بین آنها انتخاب کنند. در اینجا مواد و ،یبات گیاهی مورد علاقه ما آمده است:
🍽 ارائه پیشنهادات
برای یک غذای جانبی ساده، من فقط نوعی سس را روی سیب زمینی های وگان پخته اضافه می کنم. کره های گیاهی، روغن ها، سس ها و غیره موجود است! برای یک وعده غذایی سیر تر، سعی کنید سیب زمینی پخته را با هر یک از این دستور العمل های گیاهی ،یب کنید:
با سوپ و سالاد: من عاشق سرو سیب زمینی پخته به ،وان یک غذای جانبی خوشمزه با سوپ و سالاد هستم. جفت مورد علاقه من سوپ گیاهی مینسترون به همراه سالاد اسفناج و آرگولا است.
ایده های بیشتر: به نظر من سیب زمینی پخته شده به خوبی با غذاهای ک،یک باربیکیو یا غذاهای مهم، حیاط خلوت مانند ماکارونی سالم و پنیر یا استیک قارچ پورتوبلو جفت می شود.
🧊 ذخیره سازی و ♨️ گرم ، مجدد
برو جلو: برای صرفه جویی در زمان بعد، گاهی اوقات سیب زمینی ها را از قبل می پزم. وقتی آماده شدم یک ناهار یا شام سریع درست کنم، سیب زمینی ها را دوباره گرم می کنم و مواد اضافه می کنم.
تبرید: من سیب زمینی پخته شده را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3-5 روز نگهداری می کنم. برای تازه ترین طعم و بافت بهتر است سیب زمینی ها و رویه ها را جداگانه نگهداری کنید.
انجماد: سیب زمینی پخته شده را نیز می توان منجمد کرد، اما هر چه مدت طول، تری منجمد شود، طعم و بافت آن بدتر می شود. من سیب زمینی ها را قبل از یخ زدن محکم می بندم، اما به خاطر داشته باشید که حتی با مهر و موم، بافت آن بعد از یخ زدایی نرم تر و لطیف تر می شود.
گرم ، مجدد: من اجازه می دهم سیب زمینی ها به دمای اتاق برگردند و آنها را در فر 350 درجه فارنهایت می پزیم تا کاملا گرم شوند. وقتی عجله دارم سریع آنها را هم در مایکروویو می اندازم.
❓سوالات متداول در مورد دستور پخت
لازم نیست سیب زمینی را در فویل آلومینیومی بپیچید. در واقع، اگر می خواهید بیرونی ترد و فضای داخلی کرکی داشته باشید، به شما توصیه می کنم از پیچیدن آن در فویل آلومینیومی خودداری کنید!
بهتر است پوست سیب زمینی ها را بگذارید، زیرا پوست ترد یکی از بهترین ،مت های سیب زمینی پخته است! آنها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه ساختاری به سیب زمینی ها می دهند. علاوه بر این، بخش مغذی سیب زمینی است که فیبر بیشتری به این غذا اضافه می کند.
بله قطعا می تو،د آن را در مایکروویو بپزید! توصیه می کنم پوست را سوراخ کنید، سیب زمینی ها را روی بشقاب یا بشقاب مخصوص مایکروویو قرار دهید، آن ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در مایکروویو قرار دهید و سیب زمینی ها را در نیمه راه بچرخ،د. همچنین می تو،د سیب زمینی ها را با تنظیم «سیب زمینی پخته» برای ،، از شما که این تنظیم را در مایکروویو خود دارید، در مایکروویو قرار دهید!


آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟
ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!
با ارسال این فرم، با دریافت ایمیل از The Picky Eater موافقت می کنید.


این دستور غذایی گیاهی را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!
شما هم می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، اینستاگرام، و pinterest برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!
📋 کارت دستور غذا
سیب زمینی پخته گیاهی (ترد و بسته بندی شده با طعم!)
هیچ چیز نمی تواند یک سیب زمینی پخته شده بدون گلوتن و گیاهی را که روی آن مواد بسیار خوشمزه ای وجود دارد، ش،ت دهد! ترفند ویژه من بیرون ترد و داخل نرم و کره ای دارد که در دهان شما آب می شود. این یکی از آن غذاها یا غذاهای جانبی است که تمام خانواده می توانند بخورند، زیرا سفارشی ، آن بسیار آسان است.
زمان آماده سازی5 دقیقه
زمان پخت و پز1 ساعت
کل زمان1 ساعت 5 دقیقه
،ت: غذای اصلی، غذای جانبی
آشپزخانه: آمریکایی، گیاهخوار، وگان
رژیم غذایی: بدون گلوتن، گیاهخواری، وگان
وعده های غذایی: 4
کا،ی: 180Kcal
،ید مواد اولیه در مشتری- شما می تو،د از هر سیب زمینی ای که دوست دارید استفاده کنید، اما لطیف ترین نتیجه را می دهد.
- اگر بدون روغن هستید، می تو،د از این کار صرف نظر کنید اما نتیجه نهایی آنقدرها غنی و مرطوب نخواهد بود. همچنین می تو،د از آبگوشت استفاده کنید تا مقداری رطوبت به آن وارد شود.
- حقایق تغذیه فقط برای دستور اصلی هستند (تاپینگ ها شامل نمی شوند).
کا،ی: 180Kcal | کربوهیدرات ها: 39g | پروتئین: 5g | چربی: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی های تک غیر اشباع: 1g | سدیم: 141میلی گرم | پتاسیم: 895میلی گرم | فیبر: 3g | شکر: 1g
منبع: https://pickyeaterblog.com/vegan-loaded-baked-،ato/