سبزیجات کبابی به سبک پروانسالی - لیمو کاسه®
انتشار: مهر 30، 1403
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

سبزیجات کبابی به سبک پروانسالی - لیمو کاسه®


سبزیجات برشته با گیاهان پروانسالی برای یک غذای جانبی شیرین، لطیف و دودی.

یک چنگال سبزیجات پروانسالی بوداده.

تفت دادن یکی از روش های پخت و پز مورد علاقه من برای سبزیجات است، به خصوص در ماه های سردتر که کمی گرمای اضافی از فر استقبال می شود. بر خلاف جوشاندن، برشته ، از ریختن مواد مغذی موجود در سبزیجات در آب جلوگیری می کند. مهمتر از همه، تفت دادن یک راه عالی برای توسعه طعم سبزیجات و تبدیل آنها به یک غذای جانبی شیرین و لطیف است. این دستور پخت سبزیجات بو داده پرووانسالی مورد علاقه من در حال حاضر است و امیدواریم یکی از شما نیز باشد.

چرا این سبزیجات پروانسالی بوداده را دوست خواهید داشت

  • شما واقعا می تو،د خودتان درست کنید و از سبزیجاتی که در دست دارید استفاده کنید!
  • تفت دادن باعث می شود سبزیجات طعم بسیار خوشمزه ای داشته باشند، حتی افرادی که تند خوران می خورند آنها را دوست خواهند داشت.
  • در حالی که آنها یک غذای جانبی عالی درست می کنند، می توان آنها را به راحتی دوباره گرم کرد تا یک میان وعده خوشمزه و سالم روز بعد درست شود.

مواد تشکیل دهنده

  • بادمجان: خامه ای، کمی شیرین و در هنگام پخت لطیف است.
  • فلفل قرمز: طعمی تازه، روشن و شیرین که هنگام برشته شدن با سبزیجات دیگر ظاهر می شود.
  • سیب زمینی: خوشمزه، سیر کننده و عالی در جذب طعم چیزهای اطراف.
  • پیاز قرمز: طعم کمی قوی تر از پیاز زرد یا سفید، پیاز مورد علاقه من برای تفت دادن است، زیرا به طرز شگفت انگیزی با سایر سبزیجات بوداده جفت می شود.
  • سیر: خاکی، آجیلی و کمی تلخ است، اما وقتی پخته شود شیرین می شود.
  • گیاهان دارویی پروونس: ،یبی خوشمزه از پونه کوهی، مرزنجوش، آویشن، رزماری، مریم گلی و گاهی اسطوخودوس.

طرز تهیه سبزیجات پروانسالی کبابی

لیز بادمجان را برش می دهد

مرحله 1. سبزیجات پروانسالی برشته شده خود را با تهیه محصولات خود شروع کنید. هنگام برش بادمجان متوجه می شوم که نصف ، آن و ایجاد یک سطح صاف برش آن را آسان تر می کند.

لیز فلفل دلمه ای را برش می دهد

اسمرحله 2. فلفل دلمه ای را ،د کنید، دقت کنید که دنده ها و دانه ها را جدا کنید.

سبزیجات را در روغن زیتون سرخ کنید

مرحله 3. تمام سبزیجات ،د شده را روی یک ورقه پخت پوشانده شده با فویل آلومینیومی قرار دهید، سپس با روغن زیتون بپاشید.

چاشنی سبزیجات

مرحله 4. سپس همه آن را با نمک و فلفل بپاشید.

لیز گیاهان پروانسالی را می ریزد

مرحله 5. با پاشیدن هرب پرووانس روی همه چیز نیز به پایان برس،د.

سبزی ها را روی سینی کاغذی پهن می کنیم

مرحله 6. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا مطمئن شوید همه سبزیجات به طور یکنواخت پوشش داده شده اند، سپس به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 425 قرار دهید.

سبزیجات کبابی پروانسالی.

با سبزیجات تازه مانند جعفری یا پیازچه تزئین کنید و از سبزیجات برشته شده خوشمزه لذت ببرید!

سوالات متداول

آیا تفت دادن سبزیجات همان پختن آنهاست؟

بله، تفت دادن سبزیجات در اصل فقط پختن آنها در فر با دمای بالا است.

پروانسالی به چه م،است؟

پروونسال (در آشپزی) با استفاده از گیاهان دارویی پرووانس، مخلوطی از گیاهان خشک که در منطقه پروونس فرانسه رایج است، مرتبط است.

آیا باید قبل از تفت دادن سیر را پوست کند؟

نه! ادامه دهید و حبه های سیر را با پوست اضافه کنید. حرارت فر سیر را می پزد و در عین حال پوست آن را شل می کند. پس از انجام آن فوق العاده راحت از بین می رود.

چگونه باقی مانده سبزیجات کبابی را ذخیره کنم؟

سبزیجات پروانسالی برشته شده در یک ظرف دربسته نگهداری می شوند تا 4 روز نگهداری شوند. دوباره در مایکروویو گرم کنید، یا دوباره در فر قرار دهید.

سبزیجات کبابی پروانسالی.

لایک کنید، بخورید، به اشتراک بگذارید!

آیا این غذای جانبی را امتحان کرده اید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

غذاهای اصلی رایگان

لیز از سبزیجات پروانسالی کبابی لذت می برد.

می دانم که قرار دادن دوز روزانه سبزیجات در وعده های غذایی تان می تواند دشوار باشد، اما تفت دادن راهی برای خوشمزه ، هر سبزی است و برنامه ریزی آن آسان و ساده است. سبزیجات پروانسالی کبابی را امتحان کنید و خودتان ببینید!

چنگال شما منتظر است.

سبزیجات کبابی به سبک پروانسالی

سبزیجات کبابی به سبک پروانسالی

لیز دلا کروچه

سبزیجات برشته با گیاهان پروانسالی برای یک غذای جانبی شیرین، لطیف و دودی.

مقدماتی: 10 دقیقه

آشپزی: 25 دقیقه

کل: 35 دقیقه

سنجاق

سهام4

  • 1 میانجیگری بادمجان (مکعب)
  • 1 فلفل قرمز (طبقه بندی و مکعب)
  • 1 سیب زمینی روست (پوست کنده و مکعبی بریده شده)
  • 1 میانجیگری پیاز قرمز (مکعب)
  • 20 میخک سیر (پوست یا پوست کنده)
  • ¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • 1 قاشق چای خوری هرپس د پروونس
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • جعفری ،د شده (تزیین اختیاری)
  • فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوش،د و با اسپری آشپزی اسپری کنید.

  • تمام سبزیجات (فلفل قرمز، بادمجان، پیاز، سیب زمینی و سیر) را روی سینی فر بپاشید و سپس با روغن زیتون، گیاهان پروونس، نمک و فلفل بپاشید. خوب هم بزنید تا همه سبزیجات پوشیده شوند، سپس بپزید تا زم، که کاراملی و نرم شوند، حدود 30 دقیقه، یکبار هم بزنید تا نیمه راه بیفتد.

    1 عدد بادمجان متوسط، 1 فلفل قرمز، 1 عدد سیب زمینی روسی، 1 عدد پیاز قرمز متوسط، 20 حبه سیر، 1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر، 1 قاشق چایخوری گیاهان پروونس، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری فلفل

  • برای سرو با جعفری تازه ،د شده تزئین کنید.

    جعفری ،د شده

لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

سیر داخل پوسته برشته می شود و پس از پخته شدن با چنگال به راحتی جدا می شود.منبع عالی ویتامین C و A.

ارسال: 1.5فنجان | کا،ی: 234Kcal | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 4g | چربی: 14g | چربی اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی های تک غیر اشباع: 10g | سدیم: 592میلی گرم | پتاسیم: 653میلی گرم | فیبر: 6g | شکر: 7g | ویتامین A: 971IU | ویتامین C: 50میلی گرم | کلسیم: 59میلی گرم | آهن: 2میلی گرم



منبع: https://thelemonbowl.com/provencal-roasted-vegetables/